GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 kış uykusuna yatıp yazın uyansakta üst üste 30-40 bölüm patlatsak ne kral olurdu sdhshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dreagloth said: lan neden mangadan spo veriyosunuz gerizekalı mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Arkadaşlar bölüm kurallarına dikkat edelim Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 lel spo içine almıştım da komple yasak olduğunu unuttum. özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Neden sarı piç dediğinizi herkes tanıyor da bir ben tanımıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben öm den tahmin ettim doğru çıktı, sen de bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 One Piece 3D2Y nin en sonunda spoilerımsı birşey vardı. Orada da çok az gösteriyorlardı, ama kim olduğunu belli etmişlerdi işte. Yoksa anlamak zor olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 şapkaya bakın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 eet şapka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yalnız son iki bölümdür overtakenı dayıyorlar, haftaya da çalarlarsa o gazla haberlere çıkabilirim. Artık kime neye denk gelirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Tamamdır kim olduğunu anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Havada kalan bölümdü. Milletin gazını aldılar, gerginliği azalttılar biraz. Opening de biraz değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 30dk yapın şu bölümü lan çokmu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 göz göze geldiler luffy anladı kim olduğunu benim gözler yaşardı arkadaş, goosebumbs.png oldum yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Bon clay gelse bide. Efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 CusTodeM said: göz göze geldiler luffy anladı kim olduğunu benim gözler yaşardı arkadaş, goosebumbs.png oldum yeter lan Daha once mangada aglamistim, daha da fenaydi sahne. Bunda etkilenmem diyordum, yine ayni sonuc. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 en iyi olmak zor derlerde one piece izleyince cok kolaymış gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Meyveyi yiyenler yaslanmiyorsa luffy nasıl büyüdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sugar ın yediği meyvenin yan etkisi, tüm meyvelerden bahsetmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 manga'nin impakto'su cok daha yuksekti sari pipi konusunda. seslendirme bile ilk defa eksik kaldi sanki. ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://i.imgur.com/2Eoa57w.jpg Shanks figürüm geldi. Direkt açtım şunu izledim bir daha asdfasd http://www.youtube.com/watch?v=RD-4E3Zg_Qs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 benim de megahouse pop zoro geldi. acmaya kiyamiyorum su an bufe tarzi bi' seyim yok, tozlanacak diye ahahfklsdajf. figurarts'in combat serisinden de gelecek zoro, guzel duo olacak. atarim ikileyince fotograf. kendime hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 benim 5 tanesi geldi. 10 tane yolda. 20 parça fln olacak 1-2 ayda =) full cam bi vitrin alcam bu ara onlar için. o zaman koyarım resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 DarKRideR said: http://i.imgur.com/2Eoa57w.jpg Shanks figürüm geldi. Direkt açtım şunu izledim bir daha asdfasd kaç melyon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar