Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Evet buna hiç dikkat etmemiştim asdf http://opmemes.com/wp-content/uploads/2013/12/1385937695580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hakkaten acayip doldum Doflamingo'ya. Yatacak yeri yok diyen arkadaşa +1. Bizim crew yine kendi meseleleri yapacak bu ülkenin davasını. Güzel. Edit: Violetto chan Violet, King Riku'nun kızıymış lan? Bu ne demek oluyor şimdi? Rebecca'nın annesi Violet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Teyzesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 iki haftadir uzuyor bizi. bi hafta daha boyle giderse, ki gidecek gibi, yeni ekran satin almam gerekecek cunku doflamingo sahnesinde ekrana falan vuracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hikaye dinliyoruz işte ne güzel. Ben çok mutluyum iki bölümdür. Harika işliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ondan bahsetmiyorum. depresyona girecegim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 obaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 lan law :( manga okuyan abiler kardeşler söyleyin law ölüyormu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 OLM WAT? NELER OLUYOR LAN? fsdlfjdslkjflksdjfsd inanilmaz bolumdu. 10 uzerinden 11 resmen. muzik secimleri falan akilalmazdi. cok pis gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 son sahne var mı mangada? ben mi atlamışım acaba. çok önemli bi mevzu değil gerçi de kafama takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Law ın vurulması mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 DarKRideR said: Evet buna hiç dikkat etmemiştim asdf http://opmemes.com/wp-content/uploads/2013/12/1385937695580.jpg zoro o gözü acıcak mihawkla kapısırken. OBSERVATION DAI HAKI! diye alıcak aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Boneslark said: Law ın vurulması mı ? eyv. vurulduğunu biliyorum da köprüde olduğunu sanıyordum. arena önüne geldiğini hiç hatırlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 law'ı öyle meydana getirip öldürmesi, binaları kesmesi falan baya mantıksız. doflamingo'nun krala yaptığını, law doflamingo'ya yapıcak büyük ihtimal bi şekilde. abilitysinin benzer özellikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 law doflamingo falan adami o kadar sinirlendirdi ki doflamingo sarilarin suloya bagladi. sen hala mantiksiz diyorsun abi. adam dusunemiyor su an iste fsdjkfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Off ne kadar en yi ya one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 law öyle kolay kolay ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Darklight1903 said: law doflamingo falan adami o kadar sinirlendirdi ki doflamingo sarilarin suloya bagladi. sen hala mantiksiz diyorsun abi. adam dusunemiyor su an iste fsdjkfjs. akame ga kill i yerden yere vuruyorsun, şu aptallığa mantık bağlıyorsun. aptalca işte. baya aptalca. baya baya aptalca. one piece git gide en kötü oluyor. baya baya böyle 10 olan puanı 5 şu an. hala da bi yerlere koşuyorlar. draması da artık o kadar çok bölümden sonra hem zorlama, hem de kalitesizlik kokuyor ki, ilerletiyorum direk. kasamam böyle çirkinliği izlemek için kendimi. en kötü one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ne diyon sen deişik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ohaa one piece o kadar iyi olduğunu ben sölüyorum ama aslında ne kadar iyi olduğunu anlamamışım bile. one piece o kadar en iyiki su sacmalığı iplemeye dair en ufak his olmuyo insanın ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Tepkili bisey yazicaktim sonra cucenin yazdigini gordum. Icim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gsv99-wDbVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Dei said: Darklight1903 said: law doflamingo falan adami o kadar sinirlendirdi ki doflamingo sarilarin suloya bagladi. sen hala mantiksiz diyorsun abi. adam dusunemiyor su an iste fsdjkfjs. akame ga kill i yerden yere vuruyorsun, şu aptallığa mantık bağlıyorsun. aptalca işte. baya aptalca. baya baya aptalca. one piece git gide en kötü oluyor. baya baya böyle 10 olan puanı 5 şu an. hala da bi yerlere koşuyorlar. draması da artık o kadar çok bölümden sonra hem zorlama, hem de kalitesizlik kokuyor ki, ilerletiyorum direk. kasamam böyle çirkinliği izlemek için kendimi. en kötü one piece. Bonzai'yi azalt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar