Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ahahah usopp..son sahnelerdeki ifadesi priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/10273337_10152360614472777_4477069837973657800_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 one piece en iyi ya. off nasıl yazılır nasıl cizilir bolesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yeni amiral bildiğin allah çıktı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 True power dedi ben anlamadım şimdi, meteorite mi yağdırabiliyor? Nedir bu adamın olayı hallasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 belli bir dairesel alanda gravity ile oynuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 graviton işte, bide kılıcı var. uzaydan yercekimiyle meteor getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Gravity olayı baroque works teki hatunlardan birinin gücü değilmiydi ya? Gerçi o sadece kendi ağırlığını değiştiriyordu galiba. Amiral amca direkt olarak yer çekimini filan değiştiriyor sanırım, kumarhanedeki adamları da öyle yere gömmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bence dayı son peygamber,bunlar sadece mucizeleri ^_^ (ninja smile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ShadowFury said: Gravity olayı baroque works teki hatunlardan birinin gücü değilmiydi ya? Gerçi o sadece kendi ağırlığını değiştiriyordu galiba. Amiral amca direkt olarak yer çekimini filan değiştiriyor sanırım, kumarhanedeki adamları da öyle yere gömmüştü. Kilo kilo fruit idi o hatunun meyvesi, şemsiyesi filan vardı. Kendi ağırlığını değiştiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ahah one piece ya.. Ne cins karakterler yaratıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kapı açan adamdan daha cinsini görmedim (water 7 arc.). ha bide meyve yiyip zürafa olan vardı ahjahf çok üzülmüştüm adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 o amiralın güçleri fairy tail'in gildarts'ının güçlerine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sümüğünü bomba yapıp atan vardı abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ahahah herif resmen dalga geçiyor aslında biz de izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ahaha o sümüğü bomba yapanı osuruğuyla yenmişti luffy aslhafslfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 pardon dikatsizlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Malesef One Piece'in animesi daha 746. bölümde değil :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bu haftaki bolum resmen best'ti ya. uzun aradan sonra kendimden gectim bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 valla ben luffy ile tokmak kafalı dedenin kapışmasını bekliyorum sabırsızlıkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Frostbite said: valla ben luffy ile tokmak kafalı dedenin kapışmasını bekliyorum sabırsızlıkla.. Aynen ben de. Güzel kapışma olacaktır. Umarım dövüş olur ve sonuna kadar da kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 cüceyi summonlayın. one piece en iyi anime. :) nihayet beklediğimiz gibi sonla biten bir bölüm geldi. özlemişiz. bu arada makarna adamı paslamışsınız. en ilginçlerden biri oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Tek attı galiba, neyse haftaya öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 vay be güzel bölümdü,boğaya üzüldüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 7 bölüm izledim şimdi. böyle daha iyi oldu. keşke geçiş aralıklarını kıssalar. karakter tanıtacaklar kamera gökyüzünden karaktere doğru iniyor tam 10 dakika sdf. arenada da bi çin nüfusu katledildi artık ilgimi çekmiyo yani, zoroya daha fazla screentime verilsin. ABİ ADAM ÖNÜNDEKİ MERDİVENİ KAÇIRDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar