ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ya pek itiraz da edemiyorum aslında... Kağnı hızında story izleyeceğime adam gibi bi filler yapsınlar daha mutlu olurum açıkçası. Ama araya filler sokup ta sonra yine kağnı hızına dönmezler umarım, story de daha hızlı işleyeceklerse filler a katlanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kotuydu ama tahmin ettigim kadar degil. filler kotusu. 2 bolum falan daha surer sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Bomboş bir bölümdü ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kungfu dugonga sevındım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nami ile robinin memeler gittikçe büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet igrenc oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 niye bölüm yok ya bu hafta gaddemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ocak ilk haftanin sonunda gelir muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu pazar geliyosa iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi hangi siteden izliyosunuz tr altyazılı,düştüyse pm plz benim baktığımda yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 dl ediyorum ehh bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 iki bölümdür filler değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yavaş yavaş ilerleyeceğine filler girsin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Abi Law ve Luffy bunlara gelecek adamlar mıydı hallasen? Saçma geliyor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 birdahaki bölümü 720p izlemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Wishmaster said: Abi Law ve Luffy bunlara gelecek adamlar mıydı hallasen? Saçma geliyor yani :D Bir olay dönecek zaten, Law zaten etkisi altında değil gibiydi olayı çaktı. Luffy'i kurtarmaya ya da söylemeye çalıştı olayı beceremedi gibi bir şeye bağlayacaklar. Birlikte gelip verecekler eline tahminen Emrine itaat için sesinin duyulması gerekiyor büyük ihtimal, kulaklarını tıkayıp dalarlar. Basit konulu ama Punk Hazard arc'ından komple daha eğlenceli şu iki filler bölümü asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bi gun bi filler da bi karakter "ben roger in askerlik arkadasiydim, haftasonlari yonkou larla golf oynuyoruz. Langir lungur konustuklarinda dovup bi odaya kilitliyorum" falan dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu filler 2 bölüme bitermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Şimdi neler olacak :( bu kid - basil - apoo üçlüsü niyeyse beni hiç rahatsız etmiyor ya :) apoo the scrather gibi bi karakterden niye çekinelim abi haha. Doflamingo baya büyük balık. Neler olacak merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ortalık kızışıyor, güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bi dakka bitti mi filler ona göre izlicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 İzle, bölümün sonlarına doğru filler bitiyor, ana konuya dönüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Masakari said: İzle, bölümün sonlarına doğru filler bitiyor, ana konuya dönüyorlar. abi link atsanıza , baktım bulamadım yeni bölümü hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 son zamanlardaki en iyi bölümlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar