Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #2

Virus

Öne çıkan mesajlar

maratonun sonuna geliyorum. return to sabaody bitti.

hosuma gitmeyen tek sey franky'nin yeni hali oldu. guzelim franky'yi daz'a dondurmusler. cok mutsuz etti beni. robin ve zoro bayagi iyi olmus ama. usopp ve chopper da super.

bi' de, luffy'nin bounty'sinin sadece 100 milyon artmasi bayagi sacma geldi bana. ben 750milyon falan bekliyodum.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben yeni başladım, hayvani güzelmiş bu ya

Bilen biliyor, figür satış işine girmek üzereyim de yine deneme satışı ayağına anime figürleri şipariş ediyordum. Ortağım ve kuzenim One Piece'de söyle vs. derken figürlerdeki tipler falan hoşuma gitti araştırma sırasında ve başlayayım dedim.

12. bölüm oldu aralıksız izliyorum, 20'ye tamamlarım sanırım. Çok güzelmiş ya la asfdsafsad

580 bölüm nasıl yetişeceğim bilmiyorum da, bunca yıldır izlemediğime çok pişmanım. Hep bir kenarda başlarım bir ara diyordum da eh işte, zaten 2008'den beridir anime izlemeyi de bırakmıştım. Bu vesileyle geri dönüşte yaparım.

Bleach var sırada daha, Hunter x Hunter mı ne önerdiler birde neyse sadfds
Sosyal ağlarda paylaş

bende geçen yaz başladım aynı duyguları paylaşıyorum.

aman spoiler yeme. müzikleri falan youtubeda dinleme. ben deliler gibi spoiler yiyip durdum, ama hem epic hem de eğlenceli bir seri olunca farketmiyor bile. seriyi çabuk bitirme yoksa böyle takip etmek ızdırap. şimdi 3-4 hafta biriktirip izliyorum.

bu topicte de bulunsun 1080p hayvani kalitede sunumları burdan bulabiliyorsunuz. http://kousei-fansubs.com/
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ya ben yeni başladım, hayvani güzelmiş bu ya

Bilen biliyor, figür satış işine girmek üzereyim de yine deneme satışı ayağına anime figürleri şipariş ediyordum. Ortağım ve kuzenim One Piece'de söyle vs. derken figürlerdeki tipler falan hoşuma gitti araştırma sırasında ve başlayayım dedim.

12. bölüm oldu aralıksız izliyorum, 20'ye tamamlarım sanırım. Çok güzelmiş ya la asfdsafsad

580 bölüm nasıl yetişeceğim bilmiyorum da, bunca yıldır izlemediğime çok pişmanım. Hep bir kenarda başlarım bir ara diyordum da eh işte, zaten 2008'den beridir anime izlemeyi de bırakmıştım. Bu vesileyle geri dönüşte yaparım.

Bleach var sırada daha, Hunter x Hunter mı ne önerdiler birde neyse sadfds

bleachi salla go go hunter x hunter yeni serisini izle, 2011 de başlayan.
Sosyal ağlarda paylaş

law

Tam olarak fizik kuralları denebilir mi emin değilim de işte Balon gibi bir aura oluşturup onu kılıçla kestiği zaman içindeki herkes kesiliyordu, bir de kesip parçaladığı insanlar Buggy gibi canlı kalıyordu, parçalarını hissedebiliyordu ve yeniden birleştirilebiliyordu -daha doğrusu kendisi tuhaf tuhaf şekillerde kontrol edip birleştiriyordu:).

Başka amaçlarla kullanabiliyormu bilmiyorum, sabaody arcında sadece bu kadarını görmüştük sanırım ama detaylı şekilde açıklıyorlarsa fizik kuralları diye genelliyor da olabilirler tabii.

Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten illa böyle olcak demiyorum ama bana kurgu buna göre ilerleyecek gibi geliyor, law'ın çoşmasından sonra luffy için ultimate enemy olur diye tahmin ediyorum. düşman derken kaizoku olma yolunda rakip gibi. whitebeard ile roger da birlikte sake içiyorlardı.

zaten luffy, roger ile aynı lafları ediyor onu biliyoruz. zoro da niye rayleigh rolünü almasın bence en bariz olanı o. swordsman ve first mate. luffynin en çok güvendiği kişi. zoroda luffyi en çok kollayan kişi. haki yetisini de kazanmaya başlıyor yavaştan.

haa illa tıpatıp aynı karakterler olacak demiyorum. farklılıklar var bariz. rayleighteki kafanın onda biri zoroda yok mesela. :)

kidd ile kaido şuan soru işaretleri. crocodile da luffy'nin shikisi olabilir neden çünkü crocodile'ın ace'i, luffyi korumasını hatırlayın, birde shikinin roger yakalandıktan sonra onu kurtarmak için marineford'u basmasını. ikiside rakibini boşlukta bulsa öldürücek iki karakter ama o sırada başka birinin onların canlarını almasına izin vermiyorlar.

hatta bence bir tahminde bulunayım, blackbeard shanks'ı öldürebilir çünkü bu denklemde yeri yok. bi 200 bölüm içinde. daha da ileri gideyim mugiwaralar ile law team up yapabilir blackbeard'e karşı. zamanı gelince bu mesajı uplarım.

big mam kıyısına çekilir (önce luffy döver büyük ihtimal) yada mugiwaralara ally olur çünkü bence kesinlikle lola'nın annesi çıkacak. bu spoiler değil tamamen benim kendi uydurmam. nami vivre cardı ne yaptı acaba. :)

alakasız ama crocodile büyük ihtimal bağyan çıkacak bu kadar cool bir karakter bozulmasın ya orayı hiç açıklamasın oda. (episode 0'da arkadan gösteriyorlar) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JpbJCVx_M_o#t=146s
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...