BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bugün bi avi izledim ve agzim hala acik... benm ilk oynadiimda günlerimi verdigim oynu adam 48 dakikada bitirmis.. komik olan bazi yerlerde oyun motoru adamin hizina yetisemiyor koptum.. linki bulunca vericem..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yuh izlemek istiyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 O_o[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94992 izlemek isteyenler için burada linki[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 nasıl biter 45 dakikada yuklensin gorucezde nasıl olabilir ya 45 dakikada biz oyunu bitimek çin saveden save e atlamıştık bilgisyar başında sinir krizleri geçirmiştim dur bakalım yuklensiz gorucez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 resident evil 2 için benzer yarışmalar vardı tofu mod ta sadece bıçakla 2 saatte mi ne bitiren vardı galiba öyle bişiyler, tahmin edin nereli ? tabii ki asyalı..çin kore ver elini lol.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya ben 3 haftadan fazla ugrasmıstım,tabi bazı bulmacamsı yerlerde takılmıstım ama yine de helal olsun yaptıysa,izleyip görecez[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zaten adamı bulmacalar delirtiyor aslında bulmacalar basit ama yapması kastırıcı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Adam aşıyor resmen videoda. Bunny jump, Tau jump falan çok sağlam yapıyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 X_x hl2'yi 45 dakkada bitirsinler de görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bana hemen şimdi elime varseler 45 dkdan daha kısa sürede bitiririm be[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Her gece , yatmadan önce kokunu sürerdin...Oda "sen" kokardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hadi bul bi yerden hl, bittorent falan nerden bulursan artık. 45 dakkada bitir sana hl2 gold alcam steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ohhhoo ben onu bulcam da çekçem de HL2 çıkar be;)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Her gece , yatmadan önce kokunu sürerdin...Oda "sen" kokardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 inanılmaz tek kelimeyle..adam aşmış..adamın bi kutular üzerinde bakmnadan atlayışı var yeter ztn[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Öeah one öyle ya izledim adamı bu kadar olmaz o uzay gibi yerde şu lazer silahıyla yaptığı zıplamalar neydi öyle ee zaten gidişini hiç saymıyorum adamın bunny jump yapmadığı yer yoktu neredeyse valla helal diyorum başka birşey demiyorum butun bolumleri ezberlemiş resmen herif multide vurulurmu bu adam onu bilmiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 makinenızde codec ne yulu de bunu ısleyebılıyorsunuz anlamadım ben, Izlıyemıyorun vıdeo yu kıl oldum sadace sesler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Eh normal canim ne var. Biz de diabloyu vs. yi bitiroyoruz boyle. Cok oynamakla alkali bisi. Ama tabi senelerini alir o baska.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abi abuzun allahi abuzla kac tane bolum gecmis adam. bi de bir sey sormak istiyorum. NIYE?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lol indirim şunu merak ettim ama böyle kafayı bozmuş tipler olduğunu biliyorum.. bu biraz abartmış tabii.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 dün akşam izledim. güldüm ve bunun bi şaka olduğunu umdum. ohaa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Valla ben 14. oynayışımda bitirme sürem 1 saat 45 dk idi iyiymiş bu arkadaşta helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla bence adam bölüm başında oynuyo. otosave e dönüyo ezberden geçiyo. o lazerler fln kafadan yapılcak iş değil :) (yada ardarda 100 kere bitirmiş oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Süper bir olay. Co-pilot kullandığını düşünüyorum elemanın, neredeyse hatasız haldır huldur koşturuyor. Tebrik ederiz bug abuselara rağmen. Gereğini yapmış işte. Bu arada half-life incelemelerinde "oynama süresi"nin tekrar gözden geçirilmesi lazım bence :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende 2günde bitirdim diye gurur duyuyodum kendimle :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Izlıyemıyorum ben hala nasıl ızlıycem sız neyle ızlıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar