Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

48 dakikada half life i bitirmek...


BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

resident evil 2 için benzer yarışmalar vardı

tofu mod ta sadece bıçakla 2 saatte mi ne bitiren vardı galiba öyle bişiyler, tahmin edin nereli ? tabii ki asyalı..çin kore ver elini lol.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öeah one öyle ya izledim adamı bu kadar olmaz o uzay gibi yerde şu lazer silahıyla yaptığı zıplamalar neydi öyle ee zaten gidişini hiç saymıyorum adamın bunny jump yapmadığı yer yoktu neredeyse valla helal diyorum başka birşey demiyorum butun bolumleri ezberlemiş resmen herif multide vurulurmu bu adam onu bilmiyorum[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol indirim şunu merak ettim ama böyle kafayı bozmuş tipler olduğunu biliyorum.. bu biraz abartmış tabii.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bir olay. Co-pilot kullandığını düşünüyorum elemanın, neredeyse hatasız haldır huldur koşturuyor. Tebrik ederiz bug abuselara rağmen. Gereğini yapmış işte.

Bu arada half-life incelemelerinde "oynama süresi"nin tekrar gözden geçirilmesi lazım bence :)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...