loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Peki yol ne ? Demokrasinin verdiği imkanlar dahilinde mücadele zor galiba, tek yol devrim mi ? Benim zaten bu taşlı sopalı molotoflu tepki gösterilerine karşı gelmemin sebebi emperyalizmin insanları sağ sol, o bu diye bölmesi. Sokağa dökülüp şiddete başvuranlar, her zaman buna alet olacak, çünkü mutlaka karşıt görüşler çıkacak ve onlarda aynı şiddeti benimseyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 BlueDreams said: Sorun bende mi bilmiyorum ama üzülemiyorum ordaki ögrencilere. Olaylardan bir gün önce biliyorduk hepimiz neler yasanicagini az buçuk yine de gittiler oraya. Ne bileyim poisin hareketleri tabiki yanlis ama yeni degil ki, ordaki ögrenciler daha zekice, kendilerine daha az zarar vericek yöntemler bulmali bu protestolar icin. Rektörlere de kizmak dogru degil elleri mahkum mevcut hükümete yalakalik yapmaya, üzücü tabi... evladım, bilgisayar oyunu mu oynayacak çocuklar protesto edecekleri kişi ya da kişilerle karşılıklı? ne demek kendilerine daha az verecek yöntemler bulmak? tırsmak-korkmak elbette insani bir duygu ama tırstığını-korktuğunu kabullenmek de en az o kadar insani bir duygudur. sen protesto etmeye korkuyorsun diye en doğal ve anayasal haklarını kullanan gençlere akıl verme çabaların neden? yapma-yapmayın, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 rektörlerine de helal olsun yalnız, adam görüşme talep edip önce başbakanla sonra cumhurbaşkanıyla konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 KuddusiMavra said: BlueDreams said: Sorun bende mi bilmiyorum ama üzülemiyorum ordaki ögrencilere. Olaylardan bir gün önce biliyorduk hepimiz neler yasanicagini az buçuk yine de gittiler oraya. Ne bileyim poisin hareketleri tabiki yanlis ama yeni degil ki, ordaki ögrenciler daha zekice, kendilerine daha az zarar vericek yöntemler bulmali bu protestolar icin. Rektörlere de kizmak dogru degil elleri mahkum mevcut hükümete yalakalik yapmaya, üzücü tabi... evladım, bilgisayar oyunu mu oynayacak çocuklar protesto edecekleri kişi ya da kişilerle karşılıklı? ne demek kendilerine daha az verecek yöntemler bulmak? tırsmak-korkmak elbette insani bir duygu ama tırstığını-korktuğunu kabullenmek de en az o kadar insani bir duygudur. sen protesto etmeye korkuyorsun diye en doğal ve anayasal haklarını kullanan gençlere akıl verme çabaların neden? yapma-yapmayın, ayıp. Sivil toplum örgütlerine katılsınlar, sosyal medya üzerinden çalışsınlar, kendileri doğrudan siyasete katılsınlar ne bileyim çapsız çapsız polisle çatışmak yakışmıyor oranın öğrencilerine, senin gibiler var zaten bu tarz işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oradakilerin çoğu öğrenci kollektiflerine şuna buna üye zaten, allahın bir zekisini kendin sanıyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 aacaaaip ses getirdiler, çok güzel ateşlediler vallahi gençliği helal olsun. demokratik bir tepkiye polisin sert müdahalesi nasıl ses getirirmiş.. gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 :) iki satır lafı hakaret etmeden, sataşmadan bitirememişsin :) sen beni nereden tanıyorsun ki benim gibileri öne sürmüşsün B)- ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 la bi git çetintaş!!!! sana laf etmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kastamonu Üniversitesi(KÜ) Genel Sekreteri Muhiddin Sağlam, silahlı saldırıya uğradı. Dugmeye basmislar::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://youtu.be/FXjuz1IelGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://i.imgur.com/BtlkZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Aluriel said: ciritle vurmuş yapma bunu hala şokundayım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bir sürü gencin gelecegi kararıyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 cehape molotof verdi bunlara fdkjghfihjrdpt84t9ijgdgj diyen devlet buyukleri var ne konusuyoruz mp5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bunların çözümü medrese. Kapatıcaksın üniyi, açıcan medreseyi. Bir de enderun çakacaksın ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sonra bi de sana çakacaksın. bakmışsın rüya bitmiş kamyon devrilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Theridone said: sonra bi de sana çakacaksın. bakmışsın rüya bitmiş kamyon devrilmiş. Nasıl olsa banlanmazsın, konuş kardeşim küfür et rahat ol :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 shorunmu keskekskekkskekskkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Seviyeyi dusurmeden ana konuya odaklanalim lutfen. Basbakanda polislerde ogrencilerde neler olacagini bilerek gittiler oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 yekeyeke said: Bunların çözümü medrese. Kapatıcaksın üniyi, açıcan medreseyi. Bir de enderun çakacaksın ohhh. başınada en birinci uluönder rte yi koyacaksın, ne de olsa en birinci ahlak bekcisi,politikası,halk kahramanı,magnifisınt,halk adamı,sanat eleştirmeni,sinema eleştirmeni...ohhh yoruldum,99 sıfatı var adamın bu işten de anlar mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Absolut said: Seviyeyi dusurmeden ana konuya odaklanalim lutfen. Basbakanda polislerde ogrencilerde neler olacagini bilerek gittiler oraya. Hah benim dediğim de o. 2 taraf da bunu siyaset malzemesi olarak kullanma amacında, yapılacaklar yaşananlar hepsi önceden belli ve bu hikayede kazanan hep RTE oluyor. O zaman bişeyleri farklı yapmak lazım demek ki. Yarın ODTÜ rektörü de görevden alınır, üniversitelere polis girmesi de kolaylaştırılır. Kaybedilen şeyler kazanılanlara göre çok fazla bu eylemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 senin söylediklerin bu değil. kimse söylediklerinin arkasında durmuyor zaten. temel sorunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 herkes sonrasını düşünerek hareket etmez, bazen neyin neye yol açacağı önceden kestirilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Tamamda bu ilk değil ki. Hep aynı olay. Demek ki ortada sürekli aktif işleyen bir düzenek var. Gidin Sivil Örümceğin Ağında kitabını okuyun anlarsınız. Çok hoşunuza gitmeyebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar