Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 somon cuma akşamı durumlar ne hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hadi somon yarını resmi tatil yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 somon yarın araçla çıkak mı ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aracını götürecek ekstra bi araç daha varsa çık. KIŞ LASTİĞİ VE ZİNCİRLERİ UNUTMAYIN. kemerleri bağlayın NMC to da MOON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yarın akşam saatlerine doğru yavaşlıyor mu peki?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 persembe aksamina kadar rahat biraz anadolu yakasinda var sonra trakya bolgesi felc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Sparkcaster said: somon cuma akşamı durumlar ne hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bi bok yok cuma aksami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 cumaya rahatlar hava, yüce allah bi süprüz yapmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yapmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Cuma aksami soguk olabilir ama yagis olmazsa seviniriz somon. Ilet pls thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Olm cuma istanbula geliyorum, hava muhalefeti yüzünden uçağım inemezse çökerim o muhalefetin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 axedice said: Olm cuma istanbula geliyorum, hava muhalefeti yüzünden uçağım inemezse çökerim o muhalefetin üstüne. bi sonraki cumada ben geliyorum. Ucak inmezse beraber cokelim mi burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bazı uniler tatil oluyor lan. somon bilgi ver neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 eve gidince bakıcam ama sabah güncellemesinde cuma hafif kar yağışı ve kapalıydı ama son güncellemelerde üzerimize bir kütle geliyordu cuma günüde yağış alabiliriz yazıcam gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yarın nasıl, bize ofisten eğer yarın bugünkü gibi falan olursa gelmeyin evden çalışın dediler de. yarın da böyle kar yağacak mı ağabey? yağsın plz hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Somon bak senarius da bana katıldı. Yeminle bu cuma ve öbür cuma kar mar yağarsa sana sarıyoruz. Ayağını denk al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mortis said: yarın nasıl, bize ofisten eğer yarın bugünkü gibi falan olursa gelmeyin evden çalışın dediler de. yarın da böyle kar yağacak mı ağabey? yağsın plz hehehe Yarın daha kötü yağış ve daha soğuk hava bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oley işte beklediğim cevap bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Somon'dan update yok :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 göğe yükselip bu soğuk hava dalgalarını tokatlar ve tekmeler ile dağıtmak istiyorum. sonra elime kocaman bir mercek alıp güneş ışığını izmire odaklayıp bi 20 derece falan yapıp bırakmak istiyorum. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 teşvikiyeden bildiriyorum karşı binayı zor görüyorum çok güzel yağıyo lan lapa lapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 geldim arkadaşlar son güncellemelere bakıyorum suanda ama sahil kesimi yeşilköyde an itibari ile 4cm kar oldu 5 dakika sonra yazıcam detaylı 5 cmlik yokuşu önden çeker arabayla çıkamadım 30dk sağ sol sağ sol yapa yapa anca çıktım bir sürü araba kaldı yolda edit : radarlar bozulmuş sanırım biraz aksayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi maslak 10 numara şuan HAHAH 1 metre önümüzü görmüyoruz 1 metre!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sabaha kadar yağış sert bir şekilde devam ediyor, gece 3,5 - 4 gibi daha şiddetlenmesini bekliyorum ardından bir 30 dakikalık mola verebilir veya 5 dakikalık kesintiler olabilir tekrar sabaha kadarşı 6-7 gibi şiddetlenerek devam edicek perşembe günü ise soğuma daha fazla karın erimiyecegini ve düşünüyorum ve şiddetini yer yer arttırarak sürdürecek cuma günü kky olabilir ancak ben cuma günüde kar bekliyorum özet: sabah saatlerinde 5-8 arası dahada şiddeltnmesini bekliyorum öğleden sonra biraz hafifleyecek ancak güneş açmayacak bu sebeple kar erimeyecek perşembe akşam üstü tekrardan bastırarak cumaya giricez şuanda artık radarlara göre oynadıgımız için ne kadar kar yağar ne kadar yağmaz 2 saatten ilerisini söylemek zor ancak sabah 5'e kadar kar var diyebilirim suanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar