unK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 selamlar, baya bir şey okuyup izlememe rağmen tam olarak ne yapmam gerektiğine karar veremedim.. sıkıntımı madde madde özetliyorum yardımlarınızı rica edeceğim. - iphone'umu ilk authorize ettimde eski iş bilgisayarımda yapmıştım. - şu anca eski bilgisayarımı yolladığım için yenisinde de iphone'umu editlemek istiyorum - fotolar, müzikler ve applicationlar kurtalıyor, ancak kontakları kurtarmak için google hesabıma merge etmem gerekiyor. -yalnız merge etmem gerektiğinde telefonu sync etmek istersem, erase and sync butonu ya da cancel çıkıyor. dolayısıyla ya sileceksin her şeyi ya da bu ayfonu editlemeyeceksin diyor, yardım pls tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 authorize ettin mi peki yeni bilgisayarın içindeki itunes'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi telefonda ise kontaklar programlar var direk onlara yukle. Ya da turkcell kontak bilmemne app si var ona yukle parali miydi bilmiyom. Sonra cekersin. En garanti yollar bunlar. Bir de icloud ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 authorize etmek istersem sileyim mi diyor yine xwhiplashx said: Abi telefonda ise kontaklar programlar var direk onlara yukle. Ya da turkcell kontak bilmemne app si var ona yukle parali miydi bilmiyom. Sonra cekersin. En garanti yollar bunlar. Bir de icloud ? app ve photoları kurtardım. şu an sadece telefonları kurtarayım kafasında olduğum için şu application'a ihtiyacım var diyebilirim. ama bulamadım doğru bi yedekleme application'ı. var mı verebileceğin bir tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=2753077 şu yontemle olmiyor mu ? cardAv ? tabi gmail accountun olması lazım Ben iphone 4s te yapyiorum aslan gibi oluyor Oradan da aslan gibi galaxy note me de gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mcbackup diye bir app var isini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Olmazsa google in rehber olayini kullan. Orda anlatiyor zaten resimli. O da olabilir. Dogru +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar