knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 airties 205 vardi, az once bjjjt sesi esliginde yandi. prizdeki diger hersey calisiyor. simdi cikiyorum da ne alacagimi bilmiyorum. pls dandik bisey soylemeyin steamde server list refresh yaparken bile kaldiramayan modemlerden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 asus dsl n12u asus dsl n12e birinciye paran yetmezse ikinciyi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kaç paralık bişi istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yani rt204 bile az degilmis. n12e ile nerdeyse ayni fiyat. neyabam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 anil acil baska bisey oner :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 2 tane yazdim iste olm al birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi yok kkoydeyim n10e varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 al onu n10e LX diye bi model var, onu alma. n10e duz ise al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 rt205 kadar kapsamasi vardir di mi hacit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 anten performansina bisey diyemiyorum abi, 205 i dovmesi lazim da n10 u hic test etmedim. n12 kafadan 2 kat diyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Asus'un Kharon'un dediği modemleri çok iyi. Ama benim gözüm N55deydi oda Trde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben bu yaz gittigidiyordan 10 liraya us robotics 9001 mi ne cok eski bi modelini aldim 2. el. Tas gibi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 uydunet modem var mı önereceğiniz? böyle bir şey alıp router olarak kullansam çok mu overkill yapmış olurum verdiğim para için? ayrıca iki tane modem olacağına bir modemde halletmek isterim o da var. bende ki modem 11n değil. kapatma tuşu olmayan netmasterlardan eski model yani 11g. o yüzden değiştirmek istiyorum. odamdan çekmiyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 airties 205 koylu modemi abi? yozgat il merkezinde bile kullanilmiyor, belki ilcelerde.. patlayana kadar nasil sabrettiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kablonetin kablolu modemini kullanıyorm, uydunet değil, kablonet devrinden kalma. bikaç yıla satarım bi koleksiyoncuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 valla bi sıkıntım olmamıştı şimdiye kadar bilmiyorum. n10e kurdum şindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Esh said: airties 205 koylu modemi abi? yozgat il merkezinde bile kullanilmiyor, belki ilcelerde.. patlayana kadar nasil sabrettiniz ki? Benim airties 205 şuana kadar aldiğim en sağlam modem çıktı be. Diğerlerinin hepsi kendi kendine bozuldu. Bu alet 1-2 senedir taş gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://forums.whirlpool.net.au/archive/1920040 bu ne abi aynı hatayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 SeaGle said: Ben bu yaz gittigidiyordan 10 liraya us robotics 9001 mi ne cok eski bi modelini aldim 2. el. Tas gibi cikti. US Robotics 9105 http://www.usr.com/images/products/9105/9105.jpg Modemi gördüğümde sarılmak istiyorum, hala kendsisi hub olarak görev yapar. Zamanında türk mühendisleri tarafından türkiye şartları için tasarlandı diye Airties pompaladılar küstürdüler adamları, çekildi herifler türkiye pazarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Şu yukardaki modem candır can. Çok uzun süre kullandık şuan HUB olarak görev yapmakta aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 knoxville said: http://forums.whirlpool.net.au/archive/1920040 bu ne abi aynı hatayı alıyorum wireless sinyal kanalini deistir 12 falan yap N kullaniyosan. ya da evdeki kablosuz telefonu soktur. ama yok sen kanal deistirerek devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 n10e için port açma ve static local ip aranıyorum bulamadım. asus supporta yazdım. benim firmware ile alakasız bi tane yolladı. bilen eden varsa yazsın. bi de steamde refresh çekiyorum 2-3 defa. sonra bi süre çektirtmiyor. dandik olduğunu düşünmüyorum modemin. bunun da ayarı nerdedir bilen eden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Deathblade said: US Robotics 9105 http://www.usr.com/images/products/9105/9105.jpg Modemi gördüğümde sarılmak istiyorum, hala kendsisi hub olarak görev yapar. ben hala bu modemi kullanıyorum. 10-11 senelik ama taş gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar