Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acilinden modem alicam

knoxville

Öne çıkan mesajlar

uydunet modem var mı önereceğiniz? böyle bir şey alıp router olarak kullansam çok mu overkill yapmış olurum verdiğim para için? ayrıca iki tane modem olacağına bir modemde halletmek isterim o da var.

bende ki modem 11n değil. kapatma tuşu olmayan netmasterlardan eski model yani 11g. o yüzden değiştirmek istiyorum. odamdan çekmiyor filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

airties 205 koylu modemi abi? yozgat il merkezinde bile kullanilmiyor, belki ilcelerde..

patlayana kadar nasil sabrettiniz ki?

Benim airties 205 şuana kadar aldiğim en sağlam modem çıktı be. Diğerlerinin hepsi kendi kendine bozuldu. Bu alet 1-2 senedir taş gibi valla.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ben bu yaz gittigidiyordan 10 liraya us robotics 9001 mi ne cok eski bi modelini aldim 2. el. Tas gibi cikti.

US Robotics 9105
http://www.usr.com/images/products/9105/9105.jpg
Modemi gördüğümde sarılmak istiyorum, hala kendsisi hub olarak görev yapar.

Zamanında türk mühendisleri tarafından türkiye şartları için tasarlandı diye Airties pompaladılar küstürdüler adamları, çekildi herifler türkiye pazarından.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
n10e için port açma ve static local ip aranıyorum bulamadım.
asus supporta yazdım. benim firmware ile alakasız bi tane yolladı. bilen eden varsa yazsın.
bi de steamde refresh çekiyorum 2-3 defa. sonra bi süre çektirtmiyor. dandik olduğunu düşünmüyorum modemin. bunun da ayarı nerdedir bilen eden var mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...