Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programı (Turist var)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili patiler ,şuan cok yardıma ihtiyacım var. 1 couple arkadaş geliyor yılbaşı için ist.'da kalıcaklar 2-3 gün. Tabi onlara gelme diyemedim ama yılbaşında pek hoş olmaz dedim dinlemediler :(. Taksim meydan da bırakıp kaçma dışında önerisi olan varmı ?

Anadolu yakasında kalıcaklar(göztepe) yılbaşı için ne yapabiliriz :S
Mesaj tarihi:
360'a götürebilirsin, çok eğlenceli olur. Ya da Ortaköy-Kuruçeşme hattı arasında yer alan eğlence mekanlarına da gidebilirsiniz yada Rum Meyhanelerine. (Levendiz) Su Ada'da ilginç olabilir.
Mesaj tarihi:
Yok Çek cumhuriyeti

360 olmaz ya kisin sogukta ne anlami var oraya cikip kutlamanin okadar para veremeyiz ztn heralde adi gibi bir para alirlar yilbasi programina.

Nisantasi olabilir aslinda hem mekanlar iyi hem sokak guzel

Caddebostan nasil oluyor yilbasinda ? Hic anadolu yakasinda kutlamadim yilbasini. O gun goztepe de kalinacagi icin...
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Sevgili patiler ,şuan cok yardıma ihtiyacım var. 1 couple arkadaş geliyor yılbaşı için ist.'da kalıcaklar 2-3 gün. Tabi onlara gelme diyemedim ama yılbaşında pek hoş olmaz dedim dinlemediler :(. Taksim meydan da bırakıp kaçma dışında önerisi olan varmı ?

Anadolu yakasında kalıcaklar(göztepe) yılbaşı için ne yapabiliriz :S

kadıköy de eglenin abi, taksimde ne işiniz var mazoşist misiniz
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Yok Çek cumhuriyeti

360 olmaz ya kisin sogukta ne anlami var oraya cikip kutlamanin okadar para veremeyiz ztn heralde adi gibi bir para alirlar yilbasi programina.

Nisantasi olabilir aslinda hem mekanlar iyi hem sokak guzel

Caddebostan nasil oluyor yilbasinda ? Hic anadolu yakasinda kutlamadim yilbasini. O gun goztepe de kalinacagi icin...

O zaman gidin Suadiye Otel'in roof'unda kutlayın. (: Yada karşısında bir yer vardı otel'in adını unuttum, oranında çatısı falan var gayet güzelde bir yerdi adı neydi yahu.. Point'di sanırım adı :p

Hem oralara giderseniz eve dönüşte oldukça kolay olur..
Mesaj tarihi:
Benim de geliyorlar arkadaş finlandiya dan 2 kızla geliyor ;)

SEEEĞĞĞKSSSMEMEEE

nidalarını bir yere bırakıp sakinleşiyorum bazen ama götürecek yer bulamıyorum nişantaşı sokakta takılalım diyoruz da apaçiler orayıda basmış sanırım
Mesaj tarihi:
tek çare tanıdık olmasa bile ev partisi bulacaksın. Tanıdık olmasa dediğim, arkadaşın arkadaşının arkadaşı olsa bile. Yabancı var dersen iyi bir bahane olabilir.
Mesaj tarihi:
bana da izmir'den geliyolar lan galiba
ama ev küçük duvarlar ince umarım komşular dışarıda eğlenmeye gidiyodur
napçam bilmiom
belki gelmezler gerçi
  • Yeni Oluştur...