Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sevgili patiler ,şuan cok yardıma ihtiyacım var. 1 couple arkadaş geliyor yılbaşı için ist.'da kalıcaklar 2-3 gün. Tabi onlara gelme diyemedim ama yılbaşında pek hoş olmaz dedim dinlemediler :(. Taksim meydan da bırakıp kaçma dışında önerisi olan varmı ? Anadolu yakasında kalıcaklar(göztepe) yılbaşı için ne yapabiliriz :S
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Taksim meydanda da bırakma be. İnşaat çukuruna falan düşerler. Üzerlerine beton dökülür, temel atılır tüneller yapılır. NİAHAHAHA
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 360'a götürebilirsin, çok eğlenceli olur. Ya da Ortaköy-Kuruçeşme hattı arasında yer alan eğlence mekanlarına da gidebilirsiniz yada Rum Meyhanelerine. (Levendiz) Su Ada'da ilginç olabilir.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 2 adet polonyalı kız arkadaştan bahsetmiyoruz burada sanırım ?
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yok Çek cumhuriyeti 360 olmaz ya kisin sogukta ne anlami var oraya cikip kutlamanin okadar para veremeyiz ztn heralde adi gibi bir para alirlar yilbasi programina. Nisantasi olabilir aslinda hem mekanlar iyi hem sokak guzel Caddebostan nasil oluyor yilbasinda ? Hic anadolu yakasinda kutlamadim yilbasini. O gun goztepe de kalinacagi icin...
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Masticore said: Sevgili patiler ,şuan cok yardıma ihtiyacım var. 1 couple arkadaş geliyor yılbaşı için ist.'da kalıcaklar 2-3 gün. Tabi onlara gelme diyemedim ama yılbaşında pek hoş olmaz dedim dinlemediler :(. Taksim meydan da bırakıp kaçma dışında önerisi olan varmı ? Anadolu yakasında kalıcaklar(göztepe) yılbaşı için ne yapabiliriz :S kadıköy de eglenin abi, taksimde ne işiniz var mazoşist misiniz
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Taksime gidicez diyen kim yaw,espiriyide ayirt edin....
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Masticore said: Yok Çek cumhuriyeti 360 olmaz ya kisin sogukta ne anlami var oraya cikip kutlamanin okadar para veremeyiz ztn heralde adi gibi bir para alirlar yilbasi programina. Nisantasi olabilir aslinda hem mekanlar iyi hem sokak guzel Caddebostan nasil oluyor yilbasinda ? Hic anadolu yakasinda kutlamadim yilbasini. O gun goztepe de kalinacagi icin... O zaman gidin Suadiye Otel'in roof'unda kutlayın. (: Yada karşısında bir yer vardı otel'in adını unuttum, oranında çatısı falan var gayet güzelde bir yerdi adı neydi yahu.. Point'di sanırım adı :p Hem oralara giderseniz eve dönüşte oldukça kolay olur..
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sekse götürün herkes seksi sever di mi? seks
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 evde oturun. disarda yilbasimi kutlanir lan.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Benim de geliyorlar arkadaş finlandiya dan 2 kızla geliyor ;) SEEEĞĞĞKSSSMEMEEE nidalarını bir yere bırakıp sakinleşiyorum bazen ama götürecek yer bulamıyorum nişantaşı sokakta takılalım diyoruz da apaçiler orayıda basmış sanırım
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tek çare tanıdık olmasa bile ev partisi bulacaksın. Tanıdık olmasa dediğim, arkadaşın arkadaşının arkadaşı olsa bile. Yabancı var dersen iyi bir bahane olabilir.
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bana da izmir'den geliyolar lan galiba ama ev küçük duvarlar ince umarım komşular dışarıda eğlenmeye gidiyodur napçam bilmiom belki gelmezler gerçi
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben de yılbaşında sevişicem söyleyim dedim.
Öne çıkan mesajlar