barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hangi kızları getiriyorsun peki? N gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Rewendor said: Arkadaşlarla ev kutlaması gibisi yok. Yıllardır gelenek oldu, yine bir arkadaşın evinde toplanacağız. Yalnız her geçen sene +1'le gelenlerin sayısı artıyor, (hatta artık evli çift olarak gelenler var), bu sene forever alone gitmek kötü olacak :/ Ben de bu şekildeyim, işin en kötüsü herkesin +1'i olacak benim +1'imse Antalya'ya yeni dönmüş olacak. Part-time alone :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mesajlaşırsın ergenler gibi. mutlu olursun ucundan da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ulan ne hikayemis bitmedi anasini satayım. Kız miz yok yanlız geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fin said: taxim Hangi mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fistan said: sövmek yok arkadaslar, yilbasinda Lviv - Ukraynadayim. minsk - belarus, ev partisi. Skype'tan konferans yapalım kimin ortamı daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 belarus ukrayna neymiş canım rusya dururken 8) şaka bi yana gördüğüm en taş bayancıklar belarusta ya la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben de gidecektim vize vermediler. Neden izin vermiyonuz lan dedim, cevapta vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Adana da pavyona gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ulgio said: Fin said: taxim Hangi mekan meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Rus taciz etcen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ulus olarak ni tervihim yok artık ne denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fistan said: sövmek yok arkadaslar, yilbasinda Lviv - Ukraynadayim. Ben söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aktiftablet said: Fistan said: sövmek yok arkadaslar, yilbasinda Lviv - Ukraynadayim. minsk - belarus, ev partisi. Skype'tan konferans yapalım kimin ortamı daha iyi diye. Pati event mı var simdi? Hangi gün saat kaça alayım bileti abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tacize karşıyız manita görmeye gidiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bir yere oturup gelen geçen kadınları izlemek tacize girmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kolektifinsan said: bir yere oturup gelen geçen kadınları izlemek tacize girmiyor mu? kendi annemiz ya da kız kardeşimiz olmadığı sürece girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kolektifinsan said: bir yere oturup gelen geçen kadınları izlemek tacize girmiyor mu? kız arkadaşım orada daha net oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 4unde hayvani bi finalim var tum izin planlarimin agzina sictigi icin angaradayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bozcaadaya hanımın yanına gidiyorum içip içip boş sokaklara vururuz kendimizi, yada sahilde ateş yakarız şarap+sucukekmek le gireriz yeni yıla off para çıksa da adaya yerleşsem lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatli45 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ukrayna lviv 1 hafta apartta tatil catir catir hatunlar artik tr'ye surunerek gelirim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benjani said: pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lovabo takılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar