Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 antiban said: ya bırakın bunları servet düşmanlığı yapmayın. sovyet rusya yıkıldı. çakma tkp gençlik kolları siziiii. adam 10 milyon dolar kazanmış 8.5 milyon dolara devlet el koyuyor bir de bunu savunuyorsunuz. türkiye'de yok böyle bir şey. kimse vergi vermezse devlet bize nasıl hizmet vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BabacumMostors said: adamın kazandığı paradan değil tükettiği paradan vergilendirmek mantıklı ama mal türü ve fiyat sınıflandırılması lazım mesela ticari panelvan ile ferrariyi vergilendirmede aynı kefeye koyamayız adam kazandığı parayı tekrar yatırım olarak değerlendiriyor belki? devlet eliyle yatırım olmadığına göre bu adamdan yüksek vergi almak ceza gibi ama işte tüketim üzeridnen vergilendirmenin kantarı kaçabiliyor bu durumda mağdur adam daha da mağdur oluyor lüks tüketimin ince şekilde sınıflandırılmasıyla bu iş çözülür ezbere "şu kadar geliri olan adamdan bu kadar vergi alıyorum" demekle olmuyor o iş Marty said: duzgun vergilendirme yapilmak istenirse yapilir. kimsenin oyle bir amaci yok ki. elmasdaki vergiyi sifirla, bizim cocuk daha cok para kazansin. para mi lazim, bas vergiyi benzine, fakir daha mi fakirlesiyo? ooh bir tasta iki kus. gecim derdindeki insanlarin politikayla isi olmaz. mis gibi vatandas. yillardir vergi kaciranlara vergi indirimi yap. neden? cunku essegin z. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bone said: antiban said: ya bırakın bunları servet düşmanlığı yapmayın. sovyet rusya yıkıldı. çakma tkp gençlik kolları siziiii. adam 10 milyon dolar kazanmış 8.5 milyon dolara devlet el koyuyor bir de bunu savunuyorsunuz. türkiye'de yok böyle bir şey. kimse vergi vermezse devlet bize nasıl hizmet vericek? bazıları baba parası ile keyif çatarken birileri de 10 milyon dolar kazanıp 8.5 milyon vergi verirse nasıl olacak bu işler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 konunun en ilginç yanı bu devirde cahil kalmayı nasıl başardığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 vergi yükü konusunda türkiye dünyada ortalamanın biraz üstünde bir yerlerde. çok fazla vergi de vermiyoruz, az vergi de. he vergilendirmenin şekli bizde baya bi falso, bunu da herkes biliyor; ama düzeltmesi zor işler. kimin façası yer, ne zaman cüret eder bunu düzeltmeye bilmem. bu %85'i de anlamadım (konuyu okumadım :P ) direkt gelirin %85'i mi? öyleyse deli dumrul vergisi gibi biraz. kdv fransa'da da var, ihtimal ki bazı özel tüketim vergileri falan da vardır. e adamın 100 lirasının 90'ını gitti ya la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dünyada en çok vergi alınan ülke türkiyedir olayının uydurma olduğu ortaya çıktı laikçiler panikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 antiban mal msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 soru mu önerme mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 halka mal diye diye tayyip 10 yıldır tepenizde ama akıllanmadınız hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 iyi de sonuç savımızın doğru olduğunu gösteriyor niye akıllanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 trollmüş beyler beslemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Böle zevzeklere cevap vermeyin lütfen. Bu adam ne savunuyorsa tersi doğrudur zaten, açıkça trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 trollse dikkate almayın. mal, zevzek falan demek sizi daha akıllı, çekici ve seksi yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aslında düşündüm de sizi daha mal birileri yapıyor olabilir bu durum. benim durumumuysa hiç sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yiginlarin diktasi ne zamandan beri demokrasi oldu ki? hitleri de halk secti baktilar demokrasi lavuk bir isletim sistemi, anayasa mahkemeleri icat oldu. halklarin gerizekaliligini ortadan kaldiracak bir gucu icat edemediler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hurrem 2 sene daha yayinda kalsa ilk referandumla padisahligi geri getirir bu halk, oyle bir allayip pullarsin ki , kadinlar secme ozgurlugune kavustugu gune lanet edip seytan taslama gunu olarak degistirirler. sene 2012. sanki 3012 olsa birsey degisecek de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: trollmüş beyler beslemeyin pardon o zaman geri alayım mesajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 mesele o degil ki keşke tüm dünyada uygulansa ama sadece bir yerde yapılınca , nasıl rekabet edicen dünya markalarıyla ? Küreselleşme mecbur kılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 eldar said: Böle zevzeklere cevap vermeyin lütfen. Bu adam ne savunuyorsa tersi doğrudur zaten, açıkça trollüyor. +1 sallamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cem uzan'a etkisi ne olur bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 huun said: aslında düşündüm de sizi daha mal birileri yapıyor olabilir bu durum. benim durumumuysa hiç sormayın. Adama ciddi ciddi cevap veren bi dolu insan var topicte. Ayıp yahu, gelmiş hakaret ediyorsun. Ne kadar saçma bir şey yaptığının da farkındasın üstelik. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://newnation.sg/wp-content/uploads/eat-popcorn-3D.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hahaha bu da iyiymiş. verilebilecek cevaplar hazırladım ama utanırım bu mükemmel çıkıştan sonra yazmaya. /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 işverenin tepesine binilmesini savun sonra ouuuv iş yok maaşlar az diye ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Halen dolaylı ve dolaysız vergiyi bilmeden buraya yazanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar