Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Aluriel said: mantarı kıs noyzura HD olarak önce normal hızda . sonra 2x yavaş sonra 4x yavaş saniyede 10 yumruk çaktığım video koyucam bir gün şu foruma yaw. millet 13 yumruk çakıyor youtubeda var bir sürü.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bak efendi adama benziyorsun halbuki. yapma şunu işte
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: Flassh said: ben yapsam aynısını döve döve atarlar salondan arkadaş spor salonuna kum torbasını ilk kurdukları gün iki antrenörün önünde sektirmeye başladım olabildiğince sertçe akılları çıkmıştı nasıl bu kadar hızlı ve sert yumruk atıyorsun diye. saniyede 10 tane atıyorum dedim . sonra süre tuttular saniyede sadece 8 tane koyabiliyormuşum geçerli sert yumruk. kaslarımı büyüttükten sonra biraz yavaşlamışım ya da o esnada antreman sonrası diye yavaşlamıştım emin değilim . Yani bir saniyede 8 yumruğu gören kolay kolay kavga çıkartmaz. ya herşey iyi hoş da şu saniyede 8 ne ya asdjkhdkj
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi üşenmedim baktım, adam guinnes denemesi yapmış hani 13 yumrukla, onu da uygun 2 hedefe minimum mesafede yapmış, ki bu adam hani yıllarını bu dövüş işine vermiştir de vs vs http://challengers.guinnessworldrecords.com/suggestions/743 saniyede 8 yumruk deyince insanın aklına geri çekil ileri vur çekil vur gibi geliyor da hani harbi imkansız gibi öyle :D
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben bu adam gibi yalandan vurmuyorum ya dirseklerimi baya çekiyorum içeri. bir saniyede hızlı ama minik 8 balyoz darbesi gibi. ama istersem tek de atarım o ayrı asdfg
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu adama da yalan dedin video koyman şart artık
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 tamam havalarda ısındı kum torbasını terasa asmanın vakti geldi
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 orada enerjisini yumruğuna odaklayıp kum torbasını aurasına alıyor. sen vurmadan geliyor zaten kum torbası sonra. basit iş. biraz bisigidju bilen herkes yapabilir.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 enerjileri almak , vermek , boşa gitmemesini sağlamak benim işim. (tu)
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Noyzura said: ben bu adam gibi yalandan vurmuyorum ya dirseklerimi baya çekiyorum içeri. bir saniyede hızlı ama minik 8 balyoz darbesi gibi. ama istersem tek de atarım o ayrı asdfg Çek bi video göster? Buralarda bi arkadaş videosunu koymuştu makinalı gibi yımrıklarını saymıştık ortalama kaç yumruk atıyor diye
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 wastyrx said: Noyzura said: ben bu adam gibi yalandan vurmuyorum ya dirseklerimi baya çekiyorum içeri. bir saniyede hızlı ama minik 8 balyoz darbesi gibi. ama istersem tek de atarım o ayrı asdfg Çek bi video göster? Buralarda bi arkadaş videosunu koymuştu makinalı gibi yımrıklarını saymıştık ortalama kaç yumruk atıyor diye tamam bu hafta koyarım bir video teresa kum torbasını asar , tripodun üstüne kamerayı koyup hatta montajını bile yaparım üzerinde timer falan ağır çekimler.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ağır çekime gerek yok. sen koy, biz oynatırken yavaşa alır sayarız 1 saniye aralığında kaç tane gidio. öyle ağır çekim yaparsan olmaz
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 2008 de başladım ben wing chuna. chain punch denen bir teknik var bizde. 8 zor ama 5-6 ısınınca rahat atılıyor. 8 atan emin boztepe var mesela, william cheung 10 atabiliyor. nette videoları var bunun. bu yumrukların hiç biri tabi bir kroşe kadar sert olmasa da her biri çene çıkartabilecek kadar güçlü olur. olmayacak şey değil yani ama sadece 8 fazla olmuş. 1 senelikler mesela rahat ısınınca 6 atabiliyorlar saniyede. noyan idmanı bırakmadıysa 6 7 mümkündür. 8 e video lazım ama inanmak için :)
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 10 diyerek başlamıştı aslında da sonra 8 e indi :D zorlarsak 6 ya iner bence
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 chrome said: 2008 de başladım ben wing chuna. chain punch denen bir teknik var bizde. 8 zor ama 5-6 ısınınca rahat atılıyor. 8 atan emin boztepe var mesela, william cheung 10 atabiliyor. nette videoları var bunun. bu yumrukların hiç biri tabi bir kroşe kadar sert olmasa da her biri çene çıkartabilecek kadar güçlü olur. olmayacak şey değil yani ama sadece 8 fazla olmuş. 1 senelikler mesela rahat ısınınca 6 atabiliyorlar saniyede. noyan idmanı bırakmadıysa 6 7 mümkündür. 8 e video lazım ama inanmak için :) tamam sekizi videoda görürsen ne ısmarlıyorsun onu söyle. 10 çıkarırsam da anahtarını alırım ok ? ;D bu esnada haftasonu sifu egemenleydik. ona sordum wingchun'u tg seviyelerinden sonra öğrenmeye başlarsın öncesinde wingchun öğrenmeyi öğrenirsin lafını . o da "alakası yok sadece öğrendiğin şeyleri biraz esnetmeyi öğrenirsin o kadar." dedi. sormamı istemiştin birilerine sordum .
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dworgian said: 10 diyerek başlamıştı aslında da sonra 8 e indi :D zorlarsak 6 ya iner bence yok moruk 10 demiştim ama 10 atarken ki kollarım ile şu an kiler çok farklı. ister istemez yavaşladı çünkü arasında büyük ağırlık farklı var kollarımın eski haliyle yeni halinin. telefonla konuşurken bile yoruluyor çok . kollar kasıyor artık
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi 10 atarsan eğer. videosunu da koyarsan. seni tavacı recep ustaya götürürüm diyeceğim ama sen et yemiyorsun sanırım. otçu bir usta da yok. 10 atarasan ödülünü sen seç noyan. tavacının muadili olabilecek skalada dilediğini seçebilirsin. sifu egemeni ben tanımıyorum ama herkesin yorumu farklı olabilir evrensel doğru yok bu tür şeylerde. benim söylediğim şey emin boztepenin, leung ting in lafı. ha şu konuda da herkes hemfikir; düz tekme ve zincir yumruğu mükemmelleştir zaten gerisine hayatta neredeyse asla ihtiyacın olmayacak diye. o işin başka bir boyutu. :)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 mermileri dodge etme lvl kaçta açılıyor?
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 büyüklü küçüklü kullanıcı adı alıp ortalıkta gezen adam büyüdü, bir de laf sokuyor. vay be...
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 chrome said: abi 10 atarsan eğer. videosunu da koyarsan. seni tavacı recep ustaya götürürüm diyeceğim ama sen et yemiyorsun sanırım. otçu bir usta da yok. 10 atarasan ödülünü sen seç noyan. tavacının muadili olabilecek skalada dilediğini seçebilirsin. sifu egemeni ben tanımıyorum ama herkesin yorumu farklı olabilir evrensel doğru yok bu tür şeylerde. benim söylediğim şey emin boztepenin, leung ting in lafı. ha şu konuda da herkes hemfikir; düz tekme ve zincir yumruğu mükemmelleştir zaten gerisine hayatta neredeyse asla ihtiyacın olmayacak diye. o işin başka bir boyutu. :) En son ısınmadan 6-7 rahat yapıyordum ama 8'i çıkarıyordum sonrasında rahat. Ama çok çalışacam ve 10 yapıcam. Sonra et yiyebileceğimiz bir yere (tava,ocakbaşı,tandırcı) farketmez one piecedeki luffy gibi yiyem yani kabarık bir hesap seni bekliyor olabilir şimdiden uyarayım ;D Et yemeyi henüz bırakamadım ama jübilemi umarım seninle yaparım =) Sifu Egemeni ise mutlaka tanımalısın süper biri ve çok eski arkadaşım. Son yıllarda MMA ve BJJ turnuvalarında uluslar arası platformda altın madalyaları topluyor. Yani Ebmas'ın en aktif olarak yarışmalarda dövüşmekte olan sifu'su sanırım.
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 atamazsan da hesabı kitlerim ama? tamam diyorsan deal ı seal yapıyorum.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 chrome said: atamazsan da hesabı kitlerim ama? tamam diyorsan deal ı seal yapıyorum. geri vites yapmıyorum daha önce atıyordum yeni kollarımla da kasıp atarım. zaman sınırlaması yok nasıl olsa. hazır olunca videoyu koyarım o zaman 10 yumruk 1 saniye. deal ?
Öne çıkan mesajlar