sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ahahah piç işte yerine pezevenk ya eheheheh dersen daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 en nihayetinde neretimizden değil samimiliğimizden söylüyoruz :) ben sevmediğim insana daha kibar davranıyorum galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ask aragi icmesi hostur saskin arak pesinden kosmak bostur saskin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 BabacumMostors said: en nihayetinde neretimizden değil samimiliğimizden söylüyoruz :) ben sevmediğim insana daha kibar davranıyorum galiba.. evet ya, senin "seviyoruz sizi ibneler" sloganın çok samimiydi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ortam çoşmuş ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: kimseye uyduğum yok tarih boyunca zen ustaları gereksiz konuşanlara dayak atmıştır. Hatta hardcore dayak zen hikayeleri vardır. bu atılan dayaklarda çok büyük dersler içerir yani kimse boşu boşuna dayak yemez ya da atmaz. paticiktede bi kaç kişi dayak yerse çok daha tatlı bir yer olacağını hissediyorum çünkü gereksizce laf sataşmaları yapanlar yedikleri dayaktan sonra hatalarını anlarlar. ahah şunu deyince ADRES VER ADRES!!!1 diyenlerden en ufak bir farkın olmuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 farkların üstü bu kadar sığ analiz ve benzetmelerle üstü zaten kapanıyor ama bakanın algının tavrı gerçeği pek değiştirmiyor. bırakın döveyim ne var ki ya öyle adrese gidip ben senin abc .. diye kavga etmicem sonuçta =) fist of zen ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yok ya sığlık falan değil, ikisinin de ortak noktası böyle forumda hiç tanımadığın insanlara "dayak atayım da adam olsun" veya "adres ver gelip seni dövcem" gibi tavırlar içersine girmek heheh yani zaten bunu diyen adamın ben ciddi bir dövüşçü olduğunu sanmıyorum. ciddi bir dövüşçü, işin felsefesini vs benimsemiş biri, karşındaki tanıyıp görüp tartmadan hiç bir bilgiye sahip olmadan böyle iddialarda bulunmaz. Ne stratejik bir davranış ne de akla yatkın. Daha çok bir kaç sene dövüş kursuna gidip gaza gelmiş insan tavrı. Benim zamanında baya iyi aikido yapan bir tanıdığım vardı İTÜden baya mütevazi bir insandı bir kere bile bu yeteneğini başka yerlerde üstünlük sağlamak için zikretmedi. Hani öylelerini görmesem size dövüşçü diyeceğim de değil işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bunların hepsi yetersiz genellemeler yaw . 7 milyar insan 7 milyar kimya herkesde farklı reaksyonlar.. lütfen artık "seven insan böyle yapmaz" , "dövüşçü adam böyle etmez" , "spiritüel adam böyle demez ".. v.s. genellerimizi çöpe atın , düşünmeyin böyle aklınıza gelen en basit şeylere kaptırmayın kendinizi. Herkesin en basit genellemesine uyacak bir insan olsaydım.... Ooo oo ooo yani binlerce sığı genelleme gördüm artık yeter . isyan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 onlar kendin oldugunu iddia ettigin seyler, ben spirituelim diyince senin spirituel oldugunu dusunmuyoruz, yazdiklarina bakinca kafalarda bir profil olusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Spiritüel nasıl olunuyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Buna cevap verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ölünce spritüel oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 elementel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: bunların hepsi yetersiz genellemeler yaw . 7 milyar insan 7 milyar kimya herkesde farklı reaksyonlar.. lütfen artık "seven insan böyle yapmaz" , "dövüşçü adam böyle etmez" , "spiritüel adam böyle demez ".. v.s. genellerimizi çöpe atın , düşünmeyin böyle aklınıza gelen en basit şeylere kaptırmayın kendinizi. Herkesin en basit genellemesine uyacak bir insan olsaydım.... Ooo oo ooo yani binlerce sığı genelleme gördüm artık yeter . isyan ;D buna akıl ve mantık deniyor. karşındaki hakkında en ufak bir fikrin yokken onu dövüp dövemeyeceğini bilemezsin en fazla artislik taslarsın. ikinci kısım (mütevazilik) genelleme ama evet mütevazi olmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ardeth said: Noyzura said: bunların hepsi yetersiz genellemeler yaw . 7 milyar insan 7 milyar kimya herkesde farklı reaksyonlar.. lütfen artık "seven insan böyle yapmaz" , "dövüşçü adam böyle etmez" , "spiritüel adam böyle demez ".. v.s. genellerimizi çöpe atın , düşünmeyin böyle aklınıza gelen en basit şeylere kaptırmayın kendinizi. Herkesin en basit genellemesine uyacak bir insan olsaydım.... Ooo oo ooo yani binlerce sığı genelleme gördüm artık yeter . isyan ;D buna akıl ve mantık deniyor. karşındaki hakkında en ufak bir fikrin yokken onu dövüp dövemeyeceğini bilemezsin en fazla artislik taslarsın. ikinci kısım (mütevazilik) genelleme ama evet mütevazi olmak zorunda değilsin. Aklına 1 Mantığına 2 Ne hiç bir dövüşte ne de hatta dövüş oyununda bile %100de dövebileceğinin gatantisi ile dövüşmezsin. Öyle olsa zaten zevki olmaz. Bende birisiyle dövüşceğim zaman "bu tıfıldır kesin bunu alırım ya da bu herif sakattır aman uzak durayım" demem. Benim gözümde en iri ve kaslı 2 metre adamın burnu ve boğazı kıkırdaktır ki bu en tıfıl adamla aynıdır. Dövüşmekt de (ki insanların bir birine zarar vermesi hoş olmasa da ) dünyanın en meditatif olaylarından biri. Birisi ile yumruk yumruğa dövüşürken orada saf bir gerçeklik vardır. ne zihninden bir düşünce geççmek , ne plan yapmak v.s hiç birisine vakit yoktur. Düşüncelere daldığın her an bir kaç darve daha alırsın. Çok dikkatli ve ayık olman lazım. Toparlarsam ben gerekmedikçe dövüşmeyi sevmiyorum . İnsan vucudu zaten yeterince kırılgan ve konuşarak çözülecek problemler varken bu gezegende varolmak için kullandığımız bedenleri eskitmeye gerek yok . BU yüzden zevk için asla gerçek anlamda dövüşmem. Ama yoldaki krolar laf attığında onlara derslerini veriyorsam buradaki krolar öyle kafasına göre sürekli haraslayamaz haysiyet diye birşey var . Cümlelerimi anlamıyorsa ve ısrarlar rahatsız etmeye devam ediyorsa o zaman bir kaç tokat sorun değil yani =) aquila said: onlar kendin oldugunu iddia ettigin seyler, ben spirituelim diyince senin spirituel oldugunu dusunmuyoruz, yazdiklarina bakinca kafalarda bir profil olusuyo. cümlemi tekrar okursan benim iddaa etiğim şeyler değil forumda bana geri dönüş olarak kullanılan cümlelerde geçen kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Asteroth said: Spiritüel nasıl olunuyo lan? hepimiz spiritüeliz çünkü ruhuz ve sonsusuz. fakat içinde bulunduğumuz düzende daha babek yaşta koşullandırılarak toplum içerisinde "nasıl daha iyi bir eleman olurum , nasıl şirketlerde daha yüksek kademeli bir işçi olurum, hayatın tek gerçeği para, para = güç , ben güçlü olucam kimse beni ezemiyecek, aşağılayamayacak " diyen seqoe modelleri türüyor işte... geri kalan kesimde parasızım lanet olsun ne biçim dünya falan.. Hepimiz ruhuz burada insan olma deneyimini yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 İşte böyle olunuyor. 30-60-90 başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 nasil faydasiz oluruz diye dusununce spirituel olunuyomus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 90 60 90 bi ruh fotosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: yok benim atıp sonra neden attığım hakkında güzel bir konuşma yapmam lazım her zamanki gibi.atamayıp yersen niye yediğin hakkında konuşacakmısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 adam ardeth e dis attı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Noyzura said: Asteroth said: Spiritüel nasıl olunuyo lan? hepimiz spiritüeliz çünkü ruhuz ve sonsusuz. fakat içinde bulunduğumuz düzende daha babek yaşta koşullandırılarak toplum içerisinde "nasıl daha iyi bir eleman olurum , nasıl şirketlerde daha yüksek kademeli bir işçi olurum, hayatın tek gerçeği para, para = güç , ben güçlü olucam kimse beni ezemiyecek, aşağılayamayacak " diyen seqoe modelleri türüyor işte... geri kalan kesimde parasızım lanet olsun ne biçim dünya falan.. Hepimiz ruhuz burada insan olma deneyimini yaşayan. Abi o öyle olmuyor bence ya. Ben pek sonsuz olduğumuzu sanmıyorum, en azından "Ben" diyebileceğim formatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Asteroth said: Noyzura said: Asteroth said: Spiritüel nasıl olunuyo lan? hepimiz spiritüeliz çünkü ruhuz ve sonsusuz. fakat içinde bulunduğumuz düzende daha babek yaşta koşullandırılarak toplum içerisinde "nasıl daha iyi bir eleman olurum , nasıl şirketlerde daha yüksek kademeli bir işçi olurum, hayatın tek gerçeği para, para = güç , ben güçlü olucam kimse beni ezemiyecek, aşağılayamayacak " diyen seqoe modelleri türüyor işte... geri kalan kesimde parasızım lanet olsun ne biçim dünya falan.. Hepimiz ruhuz burada insan olma deneyimini yaşayan. Abi o öyle olmuyor bence ya. Ben pek sonsuz olduğumuzu sanmıyorum, en azından "Ben" diyebileceğim formatta. tabikide sanmıyoruz çünkü sistem bizi aciz kurban ve hayatta tutunması için çok çalışkan elemanlar olarak programlıyor. Kendi sonsuzluğunu keşfetmek için öss'yi kazanmak için çalışmandan daha çok çalışman , okuman , araştırman , pratikler yapman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 BabacumMostors said: adam ardeth e dis attı lan.. ardeth'in olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar