karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 valla ben arka çikacaktimda ekmegin yazdiklarina çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 adam bariz haksız olunca yapacak bir şey kalmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o değil arkada takım tutmalı çok gözzel bir olay resmen pijj edilmiş şu 3gen geyiği yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Adamı öldürmüşsünüz lan bir üçgen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 mesele üçgen değil ya hata yaptıktan sonra lan saçmalamışım deyip geçse kimse bu kadar sallamazdı da ukalalık ettiği bir konuda hata yapıp üstüne bir de trolledim diye kıvırmaya çalışmak 1d20de -1 atmak gibi bişey. tori sana diyorum one sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 BabacumMostors said: neyini dengeleyelim? adam o kadar haksız ki sırf troll olsun diye bile kimse adamın tarafını tutmuyor Normalde hakikaten milletin savunduğu şeyin aksini savunmaktan zevk alan bi insanım da 0ne'ı savunmak gibi bir işe ben bile girmem gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adamı deathlord sevmiyor. bu kadar istenmediğin biryerde kalmak nasıl bir duygu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BabacumMostors said: adam ercikten hallice çıktı rıza baba sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 0ne said: ben gayet eğleniyorum trollüyorsun bizi değil mi ? nasılda hınzır bir çocuk oldun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yaramazzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 anaa imza yaparım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şöyle bir postlara baktım da hakikaten kimse savunmamış adamı boyle bir zevki çıkmıyor ki. bari ben kendimi feda ediyim; ekmek ve tayfası (özellikle şipevn midir şipşakçı mıdır nedir) millete laf sokayım da ne olursa olsun modundalar. 0ne kardeşim orada trolledim diyor hala bunlar yok oyle olmaz boyle olmaz saçmalamışsın falan filen. zaten hemen yancılarda destek verince olay büyüdü... ... nah olmadı lan 0ne nasıl batırmışsan savunmaya çalışmak imkansız. vurun abalıya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Herif mental karadelik resmen, zeka emiyor. Siz de laf anlatmaya çalışıyorsunuz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Asteroth said: mental karadelik resmen, zeka emiyor. şu laf çokzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ekmem denen üye adama maymun demis seviyesini göstermis. hakaret etmeyin adama ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Uzgun 8 packli Noyzura said: Dürüst olmam gerekirse suç benim. Süper akıllı, zeki , kültürlü ve seksi kadınlar bir süre sonra enerjimden dolayı kafayı yiyorlar. Kundalini enerjisi yükselişinde ufak özensizlik deliliğe yol açabiliyor. Saçmalığın sınırlarını zorluyorlar ama benim yüzümden. Benim yüzümden dengeleri bozuluyor.. Noyzura said: Bende südyeninde bereket getirmesi için sürekli taşıdığı paraların sokak köpeklerinden daha pis olduğunu ve sürekli memelerine temas eden paralardan dolayı memelerinden soğumaya başladığımı söyledim. Evet gerçekten memelerinden soğuyordum çünkü parayı elleri ne kadar pis adamlar ellediğini düşündüğümde o memeleri hiç yalayasım gelmemeye başlamıştı. adamin dertleri icimi parcaladi adeta ve de tabi ki fantastikliklerin adami Noyzura said: 2012de bir kızla yakınlaşmıştım çok süper biriydi ve hayvan gibi takılıyorduk ama istanbuldan ayrılmak üzereydim ve bir ilişki istemiyordum. O kızda benden garip bir ricada bulunmuştu.. Poposuna bir dövme yapmamı. Evet direk dövme makinasını elime alıp dövme yapmamı.. Poposuna hatıra olarak bir dövme yaptım. dövmenin büyüklüğü avucumun içi kadar kırmızı ejderha kanatlı ve mor kafalı erekte olmuş bir penis. her bir mesaji ayri bir macera adamin 5 sene frp oynadim oyunda bile boylesini gormedim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ha buarada boldu ben yapmadim kendisi yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 dasaaa said: Killer said: sequo doktora götürsene beni Sequo said: Götüreyim panpa neyin var Asteroth said: Oteli var mk, onun da oteli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 HarveyQuinn said: Beyler 10.bölümün fragmanını türkçe altyazılı nerde bulabilirim ? Lectre said: at fragmanı çevireyim HarveyQuinn said: Lectre said: at fragmanı çevireyim Lectre said: crassus sen kazanaman meh diyor bizim sarışın eheheh diye atar yapıyor bu kadar şeyi boşuna feda etmedik diye, o arada giren sahnede crassus sade mazo takılıyor kadın aaah ah aaaa diyor türkçe olarak, ben savaşçıyım diyor bitiyor ondan sonra böyle aaah hiyaaa falan diyorlar yine. Theridone said: ya sen nasıl bir apaçi çevirmensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 su cok iyi ya chrome said: Noyan niye uyuyorsun olm sen bunlara. En son oglen bakmistim hala devam ediyor. Diger tarafa da sesleniyorum buradan. Siz kavga ederken ben harika bir ogle yemegi yedim.hocamla Solar chimney tasarlayip bir proje yarismasina cizim olarak gonderdim. Arkadasimin otomobil bayiine gittim cayimi sigarami ictim. Arap kanalinda tenis seyredip ulke nereye gidiyor diye muhabbetimi ettim. Bizimkileri teyzemlerden alip alsancaga biraktim su anda da makarna yiyorum. Bu sure boyunca siz strese girdiniz tartistiniz. Ne gerek var. Noyan nev i sahsina munhasir bir arkadas. Standart model degil pek. Ben de basta yadirgadim biraz ama zamanla goruyorsun ki boyle kafalar da senlendiriyor forumu. Ne hale gelmis ortalik. Zen tao tantra diyen adami adres ver skerteyim diyecek hale getirmissiniz. Yapmayin boyle seyler gerek yok. Ben kordona gidiyorum vehepinizi opuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ardeth said: su cok iyi ya chrome said: Noyan niye uyuyorsun olm sen bunlara. En son oglen bakmistim hala devam ediyor. Diger tarafa da sesleniyorum buradan. Siz kavga ederken ben harika bir ogle yemegi yedim.hocamla Solar chimney tasarlayip bir proje yarismasina cizim olarak gonderdim. Arkadasimin otomobil bayiine gittim cayimi sigarami ictim. Arap kanalinda tenis seyredip ulke nereye gidiyor diye muhabbetimi ettim. Bizimkileri teyzemlerden alip alsancaga biraktim su anda da makarna yiyorum. Bu sure boyunca siz strese girdiniz tartistiniz. Ne gerek var. Noyan nev i sahsina munhasir bir arkadas. Standart model degil pek. Ben de basta yadirgadim biraz ama zamanla goruyorsun ki boyle kafalar da senlendiriyor forumu. Ne hale gelmis ortalik. Zen tao tantra diyen adami adres ver skerteyim diyecek hale getirmissiniz. Yapmayin boyle seyler gerek yok. Ben kordona gidiyorum vehepinizi opuyorum. kimseye uyduğum yok tarih boyunca zen ustaları gereksiz konuşanlara dayak atmıştır. Hatta hardcore dayak zen hikayeleri vardır. bu atılan dayaklarda çok büyük dersler içerir yani kimse boşu boşuna dayak yemez ya da atmaz. paticiktede bi kaç kişi dayak yerse çok daha tatlı bir yer olacağını hissediyorum çünkü gereksizce laf sataşmaları yapanlar yedikleri dayaktan sonra hatalarını anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dayak birimlerimiz de var, siparisi ver, biz atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yok benim atıp sonra neden attığım hakkında güzel bir konuşma yapmam lazım her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 atamadiginiz durumlar icin o zaman, aklinizda bulunsun, sehir disi filan olur, biz hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Türkiye'de olsan adres verirdim aquila, ya da adresten aldırırdım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Sonraki 12.sayfa (Toplam 68 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 HarveyQuinn said: Beyler 10.bölümün fragmanını türkçe altyazılı nerde bulabilirim ? Lectre said: at fragmanı çevireyim HarveyQuinn said: Lectre said: at fragmanı çevireyim Lectre said: crassus sen kazanaman meh diyor bizim sarışın eheheh diye atar yapıyor bu kadar şeyi boşuna feda etmedik diye, o arada giren sahnede crassus sade mazo takılıyor kadın aaah ah aaaa diyor türkçe olarak, ben savaşçıyım diyor bitiyor ondan sonra böyle aaah hiyaaa falan diyorlar yine. Theridone said: ya sen nasıl bir apaçi çevirmensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 su cok iyi ya chrome said: Noyan niye uyuyorsun olm sen bunlara. En son oglen bakmistim hala devam ediyor. Diger tarafa da sesleniyorum buradan. Siz kavga ederken ben harika bir ogle yemegi yedim.hocamla Solar chimney tasarlayip bir proje yarismasina cizim olarak gonderdim. Arkadasimin otomobil bayiine gittim cayimi sigarami ictim. Arap kanalinda tenis seyredip ulke nereye gidiyor diye muhabbetimi ettim. Bizimkileri teyzemlerden alip alsancaga biraktim su anda da makarna yiyorum. Bu sure boyunca siz strese girdiniz tartistiniz. Ne gerek var. Noyan nev i sahsina munhasir bir arkadas. Standart model degil pek. Ben de basta yadirgadim biraz ama zamanla goruyorsun ki boyle kafalar da senlendiriyor forumu. Ne hale gelmis ortalik. Zen tao tantra diyen adami adres ver skerteyim diyecek hale getirmissiniz. Yapmayin boyle seyler gerek yok. Ben kordona gidiyorum vehepinizi opuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ardeth said: su cok iyi ya chrome said: Noyan niye uyuyorsun olm sen bunlara. En son oglen bakmistim hala devam ediyor. Diger tarafa da sesleniyorum buradan. Siz kavga ederken ben harika bir ogle yemegi yedim.hocamla Solar chimney tasarlayip bir proje yarismasina cizim olarak gonderdim. Arkadasimin otomobil bayiine gittim cayimi sigarami ictim. Arap kanalinda tenis seyredip ulke nereye gidiyor diye muhabbetimi ettim. Bizimkileri teyzemlerden alip alsancaga biraktim su anda da makarna yiyorum. Bu sure boyunca siz strese girdiniz tartistiniz. Ne gerek var. Noyan nev i sahsina munhasir bir arkadas. Standart model degil pek. Ben de basta yadirgadim biraz ama zamanla goruyorsun ki boyle kafalar da senlendiriyor forumu. Ne hale gelmis ortalik. Zen tao tantra diyen adami adres ver skerteyim diyecek hale getirmissiniz. Yapmayin boyle seyler gerek yok. Ben kordona gidiyorum vehepinizi opuyorum. kimseye uyduğum yok tarih boyunca zen ustaları gereksiz konuşanlara dayak atmıştır. Hatta hardcore dayak zen hikayeleri vardır. bu atılan dayaklarda çok büyük dersler içerir yani kimse boşu boşuna dayak yemez ya da atmaz. paticiktede bi kaç kişi dayak yerse çok daha tatlı bir yer olacağını hissediyorum çünkü gereksizce laf sataşmaları yapanlar yedikleri dayaktan sonra hatalarını anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dayak birimlerimiz de var, siparisi ver, biz atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yok benim atıp sonra neden attığım hakkında güzel bir konuşma yapmam lazım her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 atamadiginiz durumlar icin o zaman, aklinizda bulunsun, sehir disi filan olur, biz hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Türkiye'de olsan adres verirdim aquila, ya da adresten aldırırdım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar