bck Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Nazca said: Nothing to do here. bu zaten bilinçli yapılmış bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ahahaha tanıyorum lan ben bu elemanı. normalde bu kadar atarlı değildir aslında ama kafası iyi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.airkule.com/default.asp?page=haber&id=13292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ego patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Pezoya bak ya içmiş içmiş atar yapıyo gecenin 3ünde, kenardan geç git işte hayvanogl tobe tobee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 dayak yememiş. yer yakında bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 haberlerde gördüğümde de ifrit olmuştum. kıçı kırık hyundai getzine siyah cam filmi takarak büyük adam olmuş bu arkadaş her gün kaç kişinin yolunu kesiyor acaba trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kamerayı görünce gaza gelmiş işte. kuka fırlatmalar falan... evine gidecek ama kenara çekip kuka fırlatmak için uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Etrafta kurek yok muymus kurekle vursaylarmis agzinin orta yerine. Muzeye gidecek ucagi ucurarak mi getirsinler kanka diyemiyo mu yanindaki de? Kuka firlatiyo bide sghk, onu o kukaya oturtucak bi delikanli da cikmamis orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bck said: Nazca said: Nothing to do here. bu zaten bilinçli yapılmış bir olaydı. Çünkü gemideki deniz piyadelerinden biri sendin. Tabii ki bilinçliydi, airbrake diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ney ? air brake mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 air break system abs işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi adam oraya uçak taşımak için gelen adamlara: "sen yokken ben burdaydım" atarı yaptı ya i-na-nıl-maz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 trafik polisi şart böyle durumlarda. akıl edeydiler bi tane ekip arabası refakat edeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yalnız ben uçağa muçağa tav olmam diyor ya yandaki ahaaha nasıl bir kompleks lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar