Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 fiyat/performans oranı dusukcene ama sorun yaratmıycak noktada bir koşu bandı önerisinde bulunabilirmisiniz? boyutlarıda biraz önemli, kullnılacağı ev kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kosu bandi pek saglikli degil. Ben olsam disk agirligi yuksek bir bisiklet alirdim. Sanirim spinning bike olanlarin disk agirligi daha yuksek. Voit mercury mi ne vardi. Venus te olabilir. Gezegen adiydi da neydi hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 koşu bandı alma. kalça, diz ve ayak eklemlerin için çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Benim bir yakının da ayak topuğu mu çatladı öyle bir şey oldu sürekli koşu bandında koşmaktan. Kondüsyon bisikleti almak lazım yaşlı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kosu bandı saglikli degil diyosunuz, dunyaca unlu profesyonel sporculari kosu bandı uzerinde goruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 and yet still not saglikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Demekki dunyaca unlu sporcularin yaptigi hersey saglikli degilmis. Alayi anabolik vuruyor mesela. Sen de vur sonra kosarsin bantta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sahibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 koşu bandı niye sağlıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eklem yerlerine çok fazla yük biniyor abi. şu spinner hedeleri çok daha az zarar veriyor. eklemlerin üstündeki, altınaki kaslar güçlü ise zarar daha az oluyor. pro.ların etkilendiği oran ile sizin etkileneceğiniz aynı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 havuc yemenin göze yarari kadar sagliksizmis kosu bandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 koşu bandına binmek menis inizi küstürür. hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 koşu bandi ile sokaga cıkıp kosmak arasinda ne kadar fark var bilmedgm için soruyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Gerekli cevap verildi. Detayli aciklamasini merak eden arastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bizde bi tane var, hatta yakın zamanda ev değiştireceğimiz için satacağız. Markasını hatırlamıyorum, nabız sayacı da var, sadece yükseklik (elevation) olayı manuel (tuşla değil yani). Eğer ilgilenirsen bir konuşayım. Aletin herhangi bir sorunu yok, gayet kullanışlı ve ev tipi, ufak. Mekan İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 temiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eve kosu bandı almak dunyanın en gerzekce isi ya. no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Evet, çok temiz. Çok az kullanıldı zaten. Garantisi bitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 koşu bandı değil de belki kötü ayakkabı seçimi sorun yaratmış olabilir yoksa normal koşmaktan farkı olacağını sanmıyorum. hele ki özel koşmak için dökülmüş asfalt yoksa ve yolda ya da kaldırımda koşuyorsanız o daha sağlıksız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 toggie said: eve kosu bandı almak dunyanın en gerzekce isi ya. no offence. spor salonuna gidince de koşu bandı ve pisiklet kullanılıyor sonuçta sdfs bende de var.gayet işimi görüyor yıllardır.sokakta koşmayı sevmediğimden. ha ama alıpta klişe şekilde 1 hafta kullanıp askılık olacaksa saçma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim anladığım kadarıyla önemli faktörler, ısınma hareketleri, iyi koşu ayakkabıları, tempoyu sürekli değiştirmek ve monoton koşmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben hiit yapıyorum.uzun sürmüyor ztn koşu bandında eklem vs olayı uzun kullanımlarda oluyor galiba.terlikle kullanmamak lazım tabi bide sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ayak tabanının normalden fazla içeri göçük veya dışarı çıkısa bu sanırım ayak bileklerinin duruş açısını da etkiliyor ve uygun ayakkabı giymezsen dizine fazla yük binebiliyor, özellikle monoton templo koşularda. okuduklarımdan anladıklarım bunlar ama hepsi iyi bir ayakkabı (bilen biri tarafından belirlenmiş) ve değişken bir tempo ile engellenebilir duruyor. koşu bantlarında tempoyu sürekli olarak değiştiren programlar var onlar olabilir. üstüne ek olarak diz egzersizlerini de ekleyebilirsin garanti olması için. çoğu fizyoloğun tavsiye ettiği şey her bileğe 1er kilo yakıp sabah akşam 40-50 kere kaldır indir (fazla geliyorsa daha azdan başlayıp zamanla arttırılabilir). başka hareketler de var sanırım ama en çok tavsiye edilen bu. hatta biraz daha araştırdım (yalnız bilimsel makalelerden değil eğiticilerin yazdığı şeylere bakıyorum sadece) 50-60 dakka aynı tempoda koşmak sadece dizlere değil genel olarak vücudun başka yerlerine de zararlıymış insan fizyolojisi için çok uygun değilmiş vs misal: http://www.marksdailyapple.com/case-against-cardio/#axzz2FMHDinFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Tam konu açıp kolu bandı önerisi isteyecektim ki bu konu çıktı karşıma. Şimdi almayalım mı yav bu kadar kötü bir şey mi bu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Alma demek bu sessizlik heralde :D Peki bu yürüyüş misali günlük yapılacak nası bi alet alınabilir bisiklet filanda iş görür mü yoksa önerisi olan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar