Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşu bandı önerisi istiyorum

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Bizde bi tane var, hatta yakın zamanda ev değiştireceğimiz için satacağız. Markasını hatırlamıyorum, nabız sayacı da var, sadece yükseklik (elevation) olayı manuel (tuşla değil yani). Eğer ilgilenirsen bir konuşayım.

Aletin herhangi bir sorunu yok, gayet kullanışlı ve ev tipi, ufak. Mekan İstanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

eve kosu bandı almak dunyanın en gerzekce isi ya. no offence.

spor salonuna gidince de koşu bandı ve pisiklet kullanılıyor sonuçta sdfs

bende de var.gayet işimi görüyor yıllardır.sokakta koşmayı sevmediğimden.

ha ama alıpta klişe şekilde 1 hafta kullanıp askılık olacaksa saçma tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ayak tabanının normalden fazla içeri göçük veya dışarı çıkısa bu sanırım ayak bileklerinin duruş açısını da etkiliyor ve uygun ayakkabı giymezsen dizine fazla yük binebiliyor, özellikle monoton templo koşularda.

okuduklarımdan anladıklarım bunlar ama hepsi iyi bir ayakkabı (bilen biri tarafından belirlenmiş) ve değişken bir tempo ile engellenebilir duruyor. koşu bantlarında tempoyu sürekli olarak değiştiren programlar var onlar olabilir.

üstüne ek olarak diz egzersizlerini de ekleyebilirsin garanti olması için. çoğu fizyoloğun tavsiye ettiği şey her bileğe 1er kilo yakıp sabah akşam 40-50 kere kaldır indir (fazla geliyorsa daha azdan başlayıp zamanla arttırılabilir). başka hareketler de var sanırım ama en çok tavsiye edilen bu.

hatta biraz daha araştırdım (yalnız bilimsel makalelerden değil eğiticilerin yazdığı şeylere bakıyorum sadece) 50-60 dakka aynı tempoda koşmak sadece dizlere değil genel olarak vücudun başka yerlerine de zararlıymış insan fizyolojisi için çok uygun değilmiş vs

misal:
http://www.marksdailyapple.com/case-against-cardio/#axzz2FMHDinFS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...