Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Offical forumlardaki bu topiğe sizinde katılmanızı rica ediyorum: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=638613&s=new&tmp=1#new Konu olarak neden yabancıların oynadığına ağlayan amerikalıların ırkçılıkları![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kendi içinde çelişen, saçma bir mesaj. hiçbirşeyden haberi yok galiba ablamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Hmm swgde de aynı olay oluyordu.Mesela türkçe konuşunca filan adamlar "asdfsf" diye taklit yapıp "fckin euros" filan diyorlardı.Zaten US de oynamamın bir nedeni de o, kredi kartı dışında.Avrupalılar genelde diğer ülkelerdeki insanlarla daha iyi anlaşıyorlar.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 haha birisi yazsin "kimasal silah ihbari aldik serrverlarda kontrole gellmistik " die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 İleri zeka biri böyle demiş -------------------------------------------------------------------------------- these people from europe, especially england are on US east test server 1 as well as people from China and these people DONT EVEN SPEAK ENGLISH, they can not communicate in group, I thought blizzard said open beta is US only, along with austrualia maybe canada, and why are these people here? -------------------------------------------------------------------------------- Bakınız bu Amerikalıların topu böyle değil. Thalak adlı eleman cevaben ne demiş; You are quite a pathetic person. What do you care if someone is playing on the US server if they are not from the US? If it bothers you so much then put that person on ignore so you can't see it you pathetic racist prick. People like you make me sick to my stomach that I am an American! It really shows your ignorance and stupidity. Die irl thnx. ------------------------------------------ Bu arada; Baba Hellnar kim iyi yazmış tebrik ettim. [Bu mesaj Redeagle tarafından 14 Kasım 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 iide adamlar biryandan isyanda haklı[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 US only open beta'ya tum dunyanin girmesi isyaninda haklilar. Ama oyun icindeki insanlarin konusmalari ile dalga gecmeleri uzuntu verici.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaslar forumlar gitmisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bizim forumumuzda bile Türkçe konuşan ama Amerika ya da Avusturalya'da yaşayan kaç insan var. OB'nin sınırları dışından çok insanın katıldığı gerçek ama bu insanlara da hakaret etmiş oluyorlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bence de OB ye herkesin yuklenmesi cok sinirlerini bozuyo. Atiyorum Avrupa'da boyle birsey olsa ve Amerikalilar saldirsa ayni tepki olurdu. Oynarken kac post goruyorum Europe-Asians out-lag yapiyorsunuz falan diye :) Ama bir gercek var Amerikalilar kendilerini birsey sanan ama aslinda o kadar cok guzel gudulen bir milletki bi b.k bildikleri yok. Burda 2 Amerikaliyla tanistim Istanbul'u bizim baskent saniyolar. Dedim aynen devam super.. Takilsinlar..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bence adamlar gayet haklılar. Oyuna girmek için ortalama 15dk bekliyorsunuz zaten sırada. Ben Amerikalı olsam ve giremesem bağırıp çağırırdım Blizzard'a. İletişim konusunda yine haklılar ama bunu ifade etmenin daha güzel yolları var. Öyle adamlar varki sadece "yes, no" diyor yada hiç konuşmuyor. Sanmayın bu laf derdini anlatabilenlere. Başka bir sorun da RP yapanlar için. Eh düzgün İngilizce konuşan isterler tabi karşılarında. @Afterdeep: Kaç ülkenin başkentini sayabilirsinki? Henüz dünya devi olmadığımızı ve ortalama (Global politikalarda aktif rol oynayamayan ama genel rüzgara göre seyiren) ülkeler arasında yer aldığımızı kabul etmek lazım. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Nedir bu RP yahu belki ben sağır dilsiz birinin RP sini yapıcam. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Qui, 15 Kasım 2004 13:01 tarihinde demiş ki: @Afterdeep: Kaç ülkenin başkentini sayabilirsinki? Henüz dünya devi olmadığımızı ve ortalama (Global politikalarda aktif rol oynayamayan ama genel rüzgara göre seyiren) ülkeler arasında yer aldığımızı kabul etmek lazım. :) Sahsen cok ulkeninkini sayabilirim.. Bi yerde kendini egitip gelistirme meselesi bu. Neyse WoW bolumunde gereksiz Amerikalilari tartisamicam simdi :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar