fenn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Böyle basit tarzda, ekonomik, uygulanabilir buluşlar,projeler, düşünceleri paylaşalım. Örneğin Işıklı gözlük, damlama yoluyla sulanan bitkiler, bölünmüş tuzlu-tuzsuz yemeği aynı anda pişiren tencereler, egzos borusuna veya bacaya pervane takıp elektrik elde etmek, elektrikli kazak, mont vs vs vs Şuradakiler gibi http://basvurular.meb.gov.tr/bubenimeserim/projebankasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 meme büyüten cihazlar popo sıkılaştırıcılar memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Dasa git bi hava al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fikirlerimizi çalacan demii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hakkaten niye paylasayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sen paylas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ PROJE ÇALIŞMASI PROJE BANKASI ödevleri yapan robot projemle katılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: meme büyüten cihazlar popo sıkılaştırıcılar memeler ahahaha adam binary moda geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 benim icatlarımın nesi beğenilmemiş ki! MUHTEŞEMLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 çok param olsa memeye destek verebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 çok sağol eren minareci loto oynadın mı? piyango bileti aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 lotodan yana deniyorum şansımı.her türlü desteğe açığım meme konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Trol çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 güzel fikri olan varsa söylesin bari. 6. sınıfta kardesim var aradi söyledi böyle böyle bunu yapcaz diye, yardim istiyor,proje bulmasi gerekiyormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 7. ve 8.sınıfta ben kazandıydım üstüste lolz ted bilim şenliğini veriyim projeleri kazansın kardeşin PARADAN BAHSET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yapıplamıs bir proje olmasi gerekiyorms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 said: Dışarıdan herhangi bir enerji almadan kendi enerjisini kendi üreten sesli ve hareketli bir robot yapmak.1.Jeneratör ve transformatör yapılacak. 2.Dişli çarklar yapılacak. 3.Bütün malzemelerin montajı yapılacak. 4.Sprey boyayla boyanacak.Dışarıdan hiçbir doğal kaynağı tüketmeden kendi enerjisini kendi üreten bir robot yapmak. alin bunu yapin, sprey boyayla boyama kismi zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi kadınların koşarken göğüslerinin sallanmasını engellemeyen, hatta daha da rezonanslı bi şekilde sallanmasını sağlayan sütyen bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Eralpb said: said: Dışarıdan herhangi bir enerji almadan kendi enerjisini kendi üreten sesli ve hareketli bir robot yapmak.1.Jeneratör ve transformatör yapılacak. 2.Dişli çarklar yapılacak. 3.Bütün malzemelerin montajı yapılacak. 4.Sprey boyayla boyanacak.Dışarıdan hiçbir doğal kaynağı tüketmeden kendi enerjisini kendi üreten bir robot yapmak. alin bunu yapin, sprey boyayla boyama kismi zor ama. mühendislik ilahları ağlıyor bu deneyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: abi kadınların koşarken göğüslerinin sallanmasını engellemeyen, hatta daha da rezonanslı bi şekilde sallanmasını sağlayan sütyen bulsunlar. nerede hani memelere özgürlük? cıks cıks cıks. sütyen sadece fantezi/süs aracı olarak kullanılmalı. ha rezonansı da bir fantezi olarak değerlendirebilirim tabee. şu memelere özgürlük manifestosunu bir an önce hazırlamak lazım, olmayacak bölee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 biliyor musun? gözlerim doldu... canım benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Eralpb said: said: Dışarıdan herhangi bir enerji almadan kendi enerjisini kendi üreten sesli ve hareketli bir robot yapmak.1.Jeneratör ve transformatör yapılacak. 2.Dişli çarklar yapılacak. 3.Bütün malzemelerin montajı yapılacak. 4.Sprey boyayla boyanacak.Dışarıdan hiçbir doğal kaynağı tüketmeden kendi enerjisini kendi üreten bir robot yapmak. alin bunu yapin, sprey boyayla boyama kismi zor ama. siz spreyle boya kısmını halledin, termodinamik kurallarını ben hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 spray boya kismini Ustleniyorum..arzu edilen makyajiyla(!)...istenirse cogrAfya islerim ustune.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 coco said: dasaaa said: abi kadınların koşarken göğüslerinin sallanmasını engellemeyen, hatta daha da rezonanslı bi şekilde sallanmasını sağlayan sütyen bulsunlar. nerede hani memelere özgürlük? cıks cıks cıks. sütyen sadece fantezi/süs aracı olarak kullanılmalı. ha rezonansı da bir fantezi olarak değerlendirebilirim tabee. şu memelere özgürlük manifestosunu bir an önce hazırlamak lazım, olmayacak bölee. yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar