Maedhros Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bu bossları solomu yapmak daha iyi grupçamı düşme olasılıgı yine %25 mi organların 2 tane makina yaptım 3.yü yapıyorum simdide ona göre harciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 degismiyor ayni ama normalde solo zor yapabilecegin bir zorlukta grpla yapabilme sansin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 tormentlerin şu xp oranlarıyla hellfire ring takmanın hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Abi zoltun u 4 kere t4 te kestim bi kere düşmedi.Yalan o oranlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Ya 50-60 kere falan kesmişimdir ben Ghom'u mesela, toplasan 10-15 kere düştü mat. Ki MP 8 falan kesiyordum lol. 5 kere de T4'te kestim ondan da daha düşmedi... Diğerlerinden şakır şakır düşüyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar