deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Tabii canım, başka bir olayları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Var mıdır şu anda uber boss için gelebilecek olan? mp6-7 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 NV 5'lemeden kesince drop rate 0 diye biliyorum, istersen MP10'da gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Beyler bu bosslar nerede ben mp5 anca kesebiliyorum. Bir rehberi falan yokmudur bu bosslar nedir nerelerdedir nasıl kesilir. Daha yeni döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 The Key of Destruction will drop from Odeg the Keywarden in Act I - Fields of Misery The Key of Hate will drop from Sokahr the Keywarden in Act II - Dahlgur Oasis The Key of Terror will drop from Xah'Rith the Keywarden in Act III - Stonefort The Infernal Machine Blacksmithing Plans will drop from Nekarat the Keywarden in Act IV - Silver Spire Level 1 linki --- http://eu.battle.net/d3/en/blog/6265182/new-event-infernal-machine-16-10-2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Damageplan said: The Key of Destruction will drop from Odeg the Keywarden in Act I - Fields of Misery The Key of Hate will drop from Sokahr the Keywarden in Act II - Dahlgur Oasis The Key of Terror will drop from Xah'Rith the Keywarden in Act III - Stonefort The Infernal Machine Blacksmithing Plans will drop from Nekarat the Keywarden in Act IV - Silver Spire Level 1 linki --- http://eu.battle.net/d3/en/blog/6265182/new-event-infernal-machine-16-10-2012 Eyw. Çok makbule geçti. MP 6 da oynamaya başladım fena da gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 deadwoll said: Keywarden'lar var; fields of misery, oasis ve stonefort'ta. Onları kesiyorsun key of ... düşüyor her birinden. Üç key'i birleştirince hellfire machine oluyor. Bu aletler aracılığıyla da 3 ayrı realm'e ulaşılıyor. Hellfire machine kullanınca yok oluyor ve bu realmlerden birisine random olarak açıyor gate'i. Yani tüm realmlere girmeyi garantilemek için tek oyunda 3 tane hellfire machine'i kullanmak gerekiyor. Realm'ler ne ola ki dersen de; her birinde ayrı boss fight oluyor, boss'lardan da organlar düşüyor. Her boss'tan ayrı organ... 3'ünü birleştirince hellfire ring craft edebiliyorsun (exp bonus ve iyi statlar veriyor) Saydığım key ve organların düşme şansı da girdiğin mp'ye göre belirleniyor, her mp arttırdığında düşme şansı %10 artıyor. bende machine i tamamlamak üzereyim kullanınca yok oluyor demişin her boss icin yeni machine mi yapmak lazım onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 evet 1 seferde 3x olarak gir ki her bossu çıkartabil. yoksa random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 off bir sürü iş cıktı yine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Azmo dayı yı mp 8 de kesebiliyorum. Bu party isteyenler btag atsın bana özelden. bir iki item daha bulsam kafama göre mp10 oynamaya başlayacağım. barbar oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 item + level = mop 1 key = mop 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 mp2 yapın abi, %1 olan ekstra item düşme şansı %8 mp2de, hem de çok bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Oyunda pro pro diye gezinip hellfire ring ne bilmeyenler var lol. Paragon kasarken helm socket e de vit fln koyuyordur allah bilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 1.0.7 ile MP->XP artışı baya fazla. Açıkçası dandik Hellfire ring yerine, DPS ve/veya Survivability kasıp 1 üst seviye MP yapmak çok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tabii bu paragon kasan arkadasin son patch öncesi 80 ledigini varsayarsak comment hala gecerli ^^ Ayrica insan kotu de olsa bi hf kasar da yancisina fln verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 her key den 2 tane yaptim bi recipe sini kasacağım 3 tane machine olunca gireceğim. Acaba tek başıma kesebilirmiyim bossları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kesersin. kaç mp girdiğine bağlı ama. kolay ilerleyebildiğin mpyi dene dps olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Tek basina girip harcama keyleri.Partyce gir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aslında party ile daha yüksek mp kesebildiğin için şansın daha çogalıo tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bi hevesle basladim hellfire ring yapicam diye... Hem machine icin 4 item topluyosun ve 3 saatir hicbiri düsmedi. Hem de machine tek kullanimlik. Kullaninca da acilan portal random.. boss'tan da itemlarin drop rate'i var... thnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Her machine icin 3 key. Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi bunla ugrasana kadar normal paragon kassam aynı hesaba gelcek sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Abi kafayi yemek üzereyim. Günlerdir düsmüyo bu Key of Terror. Bi de MP4'te farmliyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 mp4 de dogaldır nv stack 5 farmlıosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ayfon said: Bi hevesle basladim hellfire ring yapicam diye... Hem machine icin 4 item topluyosun ve 3 saatir hicbiri düsmedi. Hem de machine tek kullanimlik. Kullaninca da acilan portal random.. boss'tan da itemlarin drop rate'i var... thnxbye kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar