CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Selamlar, biraz zaman geçti naber? Silver ligte kafaya oynayan çok özel bi oyuncu olarak bu akşam 8de WhiteRa ile maçım var. Tezahüratlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 nesine oynuyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 whoa! Galiba z33k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 game4glory diye bir sitenin Celebrity challange şeysinden katıldım geldi. Maçı TakeSeN anlatacak ve kendi kanalında gösterecekmiş aynı zamanda WhiteRa da stream yapacakmış. Hangi haritayı seçeyim geniş playbookumdan hangi taktikle oynıyım? Bu arada amaç WhiteRa'ya 25dk dayanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 25dakka (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 stream linki piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fin said: 25dakka (:P) Di mi :D Maçlar Türkiye saatiyle 8'de başlıycak 9 tane challanger var, maçlar random oynanacak en büyük hayalim WhiteRa'nın "İğrenç oynuyosun ama sende gelecek var gel sana öğreteyim" demesi :D Okulu aileyi bırakır giderim şerefsizim.(Milli piyango bile 10 milyonda bir falan bana çıkabilir ya aynı hesap) All matches will be streamed live from both WhiteRa’s and the caster, TakeSeN’s perspective. The live streams can be watched at: http://www.twitch.tv /whitera (yapamadım da arada boşluk yok) http://www.twitch.tv /taketv (yapamadım da arada boşluk yok) Edit: Random oynancak derken 9 kişinin oynama sırası random seçişecek yoksa ben kendim Protoss oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ne kadar mütevazi bir hayal ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kesin yenilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ggleme hemen uğrasın dursun pezemenk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senko said: kesin yenilirsin. Thank you Captain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Geçende grubby Terranına karşı izleycilerle maç yapıodu tabi en aşşağı diamondlarla felan sanırım hepsini tokatlıodu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yenmek için oyna şaşırt fenerbahçe pendikspor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben burdan desteklicem seni. cebini çaldırıp kapatçam whiteranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Başlıyor gençler 3. 4. sırada mı neyim Crescent silverın gücünü Türkün gücüne katıp dünyaya Antiga'da 4 gate neymiş göstercem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bak bekliyorum. hatta babam da maç başlayınca seslen dedi. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İzliyorum hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 İlk maç çok kısa sürdü ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ödül var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ödül kısmısını daha düşünemedim bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Go go ! başlayınca buraya yazarsan süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Andaglant mı ne ondan sonra ben varım, 3. sırada :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 3. dakika sonra yani sdfgsfsdf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hadi mikrona kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar