Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yemedim göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 :/ bi elin ayağın oynamadı değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://youtu.be/r8gQVzEO0ZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 komik değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pontipati said: bilaer, gelip sabrinin resmini paylaşan ben miyim, sabrinin ne alakası var dünkü maçla? CthuLhu said: Sabri miydi formada boşluğu öpen? çünkü benden 1 mesaj önce kutulu sabri mi o diye sordu. o yüzden koydum sabriyi başkası olamaz diye. azıcık zeka lan. çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 moriarty said: pontipati said: bilaer, gelip sabrinin resmini paylaşan ben miyim, sabrinin ne alakası var dünkü maçla? CthuLhu said: Sabri miydi formada boşluğu öpen? çünkü benden 1 mesaj önce kutulu sabri mi o diye sordu. o yüzden koydum sabriyi başkası olamaz diye. azıcık zeka lan. çok değil. bu saatte laf attığına göre içine dert olmuş. bol zekanla bu kadar ağlayacağını bilseydim 50 nc kamyonetle selpak gönderirdim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 foruma şimdi girdiğim için olabilir mi einstein? kendi kendine tribe girmişsin BOZO LAF EDOYOLOR diye orada, şimdide yine alakasız bi cevap veriyosun. sen ağlama ve laf atma görmemişsin hayatında sanırım, arada gez dolaş. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aynen panpa tribe girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fenn said: Yagiz9304 said: Bu arada Mehmet Topal Melo'nun kafa vuruşunu elle çıkarttı sanki, iyi gören var mı? el ama kasti değil gibi zaten korner oldu Tamam da öyle bir durumda kasıt aranmamalı, o elin orada ne işi var, eğer gerçekten çarptıysa(elimizde kayıt olmadığı için bilemiyoruz) o el orada olmasa net goldü o top. Bu durumda da net penaltı oluyor ki, Halis Reyizzi eleştiren FB'liler ne diyecek merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 BENIM MESAJLARIMI OKUSANIZA, ACIKLADIK : Carpmiyor eline. Ama evet eline carpsa kasti veya kasti degil gibi bi sey soz konusu olmaz o konumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 said: Fenerbahçemize iki seneye yakındır uygulanan yıldırma politikasının onu geçtim sadece dünkü maçta hakemin yaptığının birazı cincon camiasına yapılsaydı ( playoff finalinde dia ya olmayan faul a verdiği tepkiden ikinci sarıdan kırmızı, meirelese faul olmyan yerde ikinci sarıdan kırmızı, herşeyi geçtim ,,, 6sli oyuncuların hakemlerin yanında küfürler savurması, terimingin dördüncü hakemin yanında kendi oyuncusuna piç demesini görmeyenler , canerin demediği "lan" sözünden canere kırmızı kart verdiler. ve bunun gibi yüzlercesi,, bunların onda biri 6s camiasına yapılsaydı) şuan hertarafta ağlayan , oraya buraya sallayan zırlayan 6sli arkadaşları görüyo olucaktık. Ama biz tüm bunlara rahmen çubuklunun verdiği asaletten susuyoruz. sarı-kırmızı galibiyetten bassedenler, geçtiğimiz on yılı aşkın süredir "şamaroğlanı" yaptığımız cinconu bu bir senelik TFF katkılı rüyadan uyandırdığımızda, onları ağlatmaya biz taşşağa devam edeceğiz ... Şimdilik sarı-laci çubuklu aşkına susuyoruz. ilk okuldan bi arkadaşın maçtan sonra facebookta statusü... yıllardır kontağım yok kamyon selpak videosunu koymamak için kendimi zor tuttum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 @CONS. güzel kardeşim(belki de çirkinsindir, neyse, kimin umrunda)bana muhalefet olsun da ne olursa olsun, hemen atla e mi? benim kesin fenerde iddiam var mı? yok. mevzu nedir? bu iddianın sadece fotomaçta yazıldığı-çizildiğinden çıktı mevzu. ben de dedim ki hayır kardeşim, elin adamı taaa espn'de(eleman ona da itiraz etti, abi o blog dedi,ben de dedim eyvallah)ki blogunda mevzudan bahsediyor. fotomaç ya da fanatik takip edecek değil ya adam dedim-diyorum...lan yoksa takip ediyor olabilir mi? :S B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 @zep Suskunlugum asaletimdendir .s.s demis la adam shzdnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 3 Temmuz'dan beri ağlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Eralpb said: BENIM MESAJLARIMI OKUSANIZA, ACIKLADIK : Carpmiyor eline. Ama evet eline carpsa kasti veya kasti degil gibi bi sey soz konusu olmaz o konumda. Vallahi, Mehmet Topal ismi geçen tek mesajın, "Mehmet Topal'ın eli mi var?" Şeklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Azizyildirim Saracoglundaki macda asil goreceksiniz koreografoyi buyurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bu sefer kimin kafasına makara düşürecekler acaba sfsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 6-0 temali yapmasinlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Baska neyle yapabilirler ki? Fenerin tarihi boyunca aldigi en buyuk basari degil mi fenerliler icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ceyrek finalimiz var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 E öyle hakikaten. Çeyrek final falan kimsenin umrunda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar.. tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk. bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi tamam siz o kadar ağırlığı assanız stad kafanıza çöker de, yapana laf atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 halbuki kufurlu tezahuratlar esliginde sahaya inip adam kovalmak lazım yada stadmı yakalım napak panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar