Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahçe / 16.12.2012 @ 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

pontipati said:

bilaer, gelip sabrinin resmini paylaşan ben miyim, sabrinin ne alakası var dünkü maçla?

CthuLhu said:

Sabri miydi formada boşluğu öpen?

çünkü benden 1 mesaj önce kutulu sabri mi o diye sordu. o yüzden koydum sabriyi başkası olamaz diye.

azıcık zeka lan. çok değil.

bu saatte laf attığına göre içine dert olmuş. bol zekanla bu kadar ağlayacağını bilseydim 50 nc kamyonetle selpak gönderirdim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Yagiz9304 said:

Bu arada Mehmet Topal Melo'nun kafa vuruşunu elle çıkarttı sanki, iyi gören var mı?

el ama kasti değil gibi zaten korner oldu

Tamam da öyle bir durumda kasıt aranmamalı, o elin orada ne işi var, eğer gerçekten çarptıysa(elimizde kayıt olmadığı için bilemiyoruz) o el orada olmasa net goldü o top. Bu durumda da net penaltı oluyor ki, Halis Reyizzi eleştiren FB'liler ne diyecek merak konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçemize iki seneye yakındır uygulanan yıldırma politikasının onu geçtim sadece dünkü maçta hakemin yaptığının birazı cincon camiasına yapılsaydı ( playoff finalinde dia ya olmayan faul a verdiği tepkiden ikinci sarıdan kırmızı, meirelese faul olmyan yerde ikinci sarıdan kırmızı, herşeyi geçtim ,,, 6sli oyuncuların hakemlerin yanında küfürler savurması, terimingin dördüncü hakemin yanında kendi oyuncusuna piç demesini görmeyenler , canerin demediği "lan" sözünden canere kırmızı kart verdiler. ve bunun gibi yüzlercesi,, bunların onda biri 6s camiasına yapılsaydı) şuan hertarafta ağlayan , oraya buraya sallayan zırlayan 6sli arkadaşları görüyo olucaktık. Ama biz tüm bunlara rahmen çubuklunun verdiği asaletten susuyoruz. sarı-kırmızı galibiyetten bassedenler, geçtiğimiz on yılı aşkın süredir "şamaroğlanı" yaptığımız cinconu bu bir senelik TFF katkılı rüyadan uyandırdığımızda, onları ağlatmaya biz taşşağa devam edeceğiz ... Şimdilik sarı-laci çubuklu aşkına susuyoruz.

ilk okuldan bi arkadaşın maçtan sonra facebookta statusü...
yıllardır kontağım yok kamyon selpak videosunu koymamak için kendimi zor tuttum kendimi

Sosyal ağlarda paylaş

@CONS. güzel kardeşim(belki de çirkinsindir, neyse, kimin umrunda)bana muhalefet olsun da ne olursa olsun, hemen atla e mi? benim kesin fenerde iddiam var mı? yok. mevzu nedir? bu iddianın sadece fotomaçta yazıldığı-çizildiğinden çıktı mevzu. ben de dedim ki hayır kardeşim, elin adamı taaa espn'de(eleman ona da itiraz etti, abi o blog dedi,ben de dedim eyvallah)ki blogunda mevzudan bahsediyor. fotomaç ya da fanatik takip edecek değil ya adam dedim-diyorum...lan yoksa takip ediyor olabilir mi? :S
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

abi su koreografi olayinda sidik yaristrcak ne var bu kadar..

tamam cok güzel görunuyor,mac öncesi iyi oluyor hos oluyor da,maca etkisi 0 olayin direk.

bütün mac lay lay lay saldır galaaatasarayy yapıp,rakibi 2saniye baski altına almadan 90dk gecir. 2tane para babasinin hazırlattiği resimlerle cok büyük tribun ol, bu devirde işler böyle sanırm :D

ha bide avrupa avrupa duy sesimizi var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...