mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ah ulan ah nerdesin kaptan http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/album/alex_gidiyor_17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 şu caner ne çirkef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 parasını verdik digiturkün webinden izliyorum, 10 tl zam koymuşlar derbi diye, hadi ona da tamam dedik, beleş linkten kötü kalitesi var allahsızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 takımda sırasıyla ; 1. semih 2. selçuk 3. hamit 4. riera gerisi oyunda bile yok terime fendi devrede müdahel etmezse işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 keşke vermeseydin bi dünya link var maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ccc gs ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 harrykewell said: takımda sırasıyla ; 1. semih 2. selçuk 3. hamit 4. riera iyiler, gerisi oyunda bile yok terime efendi devrede müdahele etmezse işimiz zor güncelle yapacağıma alıntı yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 terim amrabatı cıkarcak bence emreyi alıcak ama amrabatın dakkaları gelicek fener daha tam tank tüfek gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hakem müthiş ama formayı soyunma odasında unutmuş. yedeklerden birinin formayı versin terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ahah ağlamalar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Rewendor said: parasını verdik digiturkün webinden izliyorum, 10 tl zam koymuşlar derbi diye, hadi ona da tamam dedik, beleş linkten kötü kalitesi var allahsızların. ben de digiturkplayden izliyorum, hd goruntu muthis bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mokoko said: hakem müthiş ama formayı soyunma odasında unutmuş. yedeklerden birinin formayı versin terim. http://www.youtube.com/watch?v=ISwjAc1KdSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mokoko said: hakem müthiş ama formayı soyunma odasında unutmuş. yedeklerden birinin formayı versin terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hamit ciksin oynamaya baslicaz zaten. Amrabat da bisey yapamiyor ama onun olayi belli mac basina 1 asist gerisine karismiyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mokoko said: hakem müthiş ama formayı soyunma odasında unutmuş. yedeklerden birinin formayı versin terim. asdfggasdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ulan yediğimiz gollere bak ya sjhdfsjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 link atablirmi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Para verdik dijitürke gol olduğunu alt komşudan öğreniyorum. Allah belalarını versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 her şey unutulur hatıralar kalır size her mayıs bizi hatırlatır yazıyor arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Rahat olun hakeme rağmen O ROVEŞETA GELECEEEEEEEEEEEK.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yalnız şuan öndeyiz ama maç ortada fener gelip 2 tane atsa da şaşırmam biz 3-1 yapsakta şuan oynadıgımız oyuna bakılırsa kontraya döndük fenerin hucumlarını bekliyoruz.bu nedenle yekta girmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 GS bu kötü oyunuyla 2-1 önde kapattı ya devreyi, takımda taraftar da öpüp başına koysun. Hücum adına GS'nin en etkili ismi Bekir'di ilk yarı, 20 orta açsan o kadar güzel kafa vuramazdı GS'liler sadfs FB'de çok kötü, tamam güzel baskıyı kurdun ama son noktaya topu götüremiyorlar. Semih Sow'u çok güzel marke ediyor, onun da etkisi büyük. FB'nin gol atma şifresi zaten topu Sow ile buluşturmaktan geçiyor... Hasan Ali'nin golü çok ekstraydı cidden, Selçuk'un da atacağını pozisyon öncesinden hissetmiştim resmen, hatta arkadaşa mesaj attım direk gol geliyor diye. Böyle maçlarda o tip yere geldi mi top adam bir şekilde atıyor ya sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Valla ben Galatasaray'ı bugün çok beğendim. Riera'ya hayran oldum. Rıdvan hoca teslim etmiş Galatasaray'ın üstünlüğünü. Hayret. Saha güzel, hakem hatasız, iki takım da pozitif futbol oynuyor ohh bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ne yazdı selçuk reis yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar