harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kardo açıklandı muslera eboue semih dany riera hamit selçuk melo amrabat umut burak melo yerine yekta ile başlasaydı süper olurdu ilk yarı en az 2-3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Çift forvet artı Ambarat? Terim yine labada lubada saldırcak Aykutta pısmış kedi gibi kapancak demektir, haydin hayırlısi iyi olan Fener kazansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gs çok ofansif çıkmış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aciklamasalardi bizim kadroyu azize biri gondermistir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yine çift forvet of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Red said: yenilceksek adam gibi yenilelim.fener çıksın çatır çatır ezsin 2-0 tokatlasın ama klasik saldır saldır volkanın piyasasını arttır.dönsün mal gol olsun şeklinde olmasın lütfen Hakikaten yaa. Ne güzel demişsin. Skor tahmini yapamıyorum ama çok emin olduğum bir şey var: Banko Burak gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 amrabattan manchester maçı performansı bekliyorum emre colakın olmaması sevindirici.ama umut-yekta çıksaymış iyi olurmuş sanki eğer skoru yakalarsak muhtemelen öyle yapıcaktır terim umutun ortaya sık sık gelip basması lazım.zaten pas mas yeteneği yok adamda fener meireles topal baroni çıkacak göbekte.bu yuzden sıkıntı. fener cesaretli oynarsa kaybeder iyi savunursa kazanır net.çift forvetle arenada kapanan rakiplerimizi açamıyoruz bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 harrykewell trolunu cagırın da mactan once yapsın kadroya yorumunu. mactan sonra atıp tutuyo hep haklıyım zannediyo sonra sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Melo bu maça özel bir de "gol sevinci" hazırlamış. Gol atarsa taraftara izletceği yeni bir şovu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 arka patilerini kaldırıp hulahop çevircekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gene ses rekoru denemesi yapılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 toggie said: harrykewell trolunu cagırın da mactan once yapsın kadroya yorumunu. mactan sonra atıp tutuyo hep haklıyım zannediyo sonra sdfgh. yaptı bile abi en az 2-3 sallıyomuşsunuz ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 cinconun ilk 11'i gördüm IHBIN IHBIN diye gülerek biramı yudumluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Aglatmayalim gokhan gonulculeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lGR9yc2vRkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 HEYECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gökhan gönül gol atsada ihbin ihbinlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?29,6287590,6635037#msg-6635037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bi gol dany hatasindan, bi gol de hamitin kaptirdigi toptan yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 satın aldım maçı 2-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 maç 1 0 gs'nin ya http://1.bp.blogspot.com/_-Or7gZQ91bM/TSyHwdoDiUI/AAAAAAAAABg/xb04bNy-NbE/s1600/2255totem_pole.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 valla süper totemmiş. Turistik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Yahu maç 25 lira değil mi? Bana 25 dolar çekiyo neden böyle?? Adresimi USA verdiğim için mi? Yurt dışı yayını diye zaten ip'den başka bi yere portladı beni. üfff... 25 dolar da vermem ben buna :/ Versem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 7de gidip yer kapacağım kafede. bir de iddaa ne yapmış yahu? cimboma 1.75 vermiş. fenere ve beraberliğe 3.20...ve tek maç? yav ne zaman cimbom fenere karşı bu kadar direk favori oldu ki bugün olsun? var bu işte bir iş...dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Geçen sezon Kadıköydeki 2-2lik maçın tekrarını bekliyorum, Aykutun genel korkaklığı bu sefer faydalı olabilir çünkü Terim yine çok ofansif takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar