Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 of yakaladın beni :( son ses HIM dinliyodum LOVE METAL FOREWER !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 dinan dinliyosa kesin güzeldir ben de discographysini indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 NoTwisT said: moriarty said: ben olsam o ergen bi bitmediniz a diyip seni tokat manyağı yapardım. çünkü direk olayı anlatışından ve bu kadar sıradan bi şeyi bile abartıp gelip burada içten içe destek aramandan ne kadar kıl bi tip olduğunu çözebiliyorum o bakışların ezik ses tonun falan az çok gözümde canlanıyo o içgüveysi tipin Haklisin ajan, kim olsa gecirir kafasina ciriti umurukun. ben olsam cekic atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Saeros said: dinan dinliyosa kesin güzeldir ben de discographysini indiriyorum şimdi doğru yoldasın abi. bi de metalika diye bi adam çıkmış da duymuşsundur onu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 di said: Diyecegin tek sey "haci azcik kissana sesi cok geliyor disari" ya da turevi biseydi oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ajan ne lan dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Akito said: hatalı ergen. başkalarını rahatsız edecek sesle dinleyerek ilk hatasını yapıyor, uyarına kulak asmayarak lafı uzatarak ikinci hatasını yapıyor ve son olarak seni hakaret etmekle suçlayarak üçüncü hatasını. ergen olmayı hatadan saymadım, elinde olan bir şey değil sonuçta. ne alaka abi kulaklikta yuksek sesle muzik dinliyebilir sesi kisio baska insanlarin sesinimi duyucak o kendi dunyAsinda o sirAda mutlu baskalari mutlu degil diye o da mi mutlu olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ölmedim ölmedim.Neydi ne oldu hoşuma gitti ama devam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 moriarty said: o içgüveysi tipin bu ne biçim lügat 40 yıl düşünsem aklıma gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Sokaklarda son gaz basan veya yavaş gidip son ses müzik çalan doğan şahin tayfasına ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 NoTwisT said: Fin said: olay ne anlamadım kısmne haklı gibisin ama ergene yetememişsin sanırım crit vurmuş kafana dolmuşta Umuruk said: ... yoksa otobüste kim ne yapmış,başıma ciritle vurmuş yada ben atarlandığım için çok üzülmüşüm bunlar hayal ürünü.Konuyu size bu şekilde anlatmamın da bir sebebi var fakat oraya girmiyorum. ahahaha yeni bir pati memesinin dogusuna sahit oluyoruz. ahahaha hasiktir yeni gördüm bunu be OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Her zaman karşılaşılan durum. Geçen bende dolmuşa bindim iki liseli soğuk olduğu halde arka camı sonuna kadar açmışlar. Rica ettim kapattılar. Ama kapatmasalardı ya enselerine 2 tane patlatacaktın ( tabi yakışır yakışmaz ayrı konu ) yada susacaktın. Nezaket ve saygı yoksa insanda zaten bu durumda doğru yanlış nedir diye konuşmak biraz afaki. Yol kavgasında insanlar ölüyor. Ne bakıyon lan ? dan başlayıp ne hikayeler çıkıyor. Biraz da karşımdakini yermiyim diye gözü ile tartıyor insanlar. Böyle fizikli biriysen zaten 40 yaşında adam bile abi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 İnsan kulağında kulaklık varken ses başkalarını rahatsız ediyomu etmiyo pek anlamıyo.Gidip tartışmak yerine güler yüzle''hacı ses çok yüksek biraz kısarmısın?'' desen heralde şu dünyada ''tabiki'' demiyecek bi insan evladı yoktur. Ha ters bi cevap verdi döşersin wot u. Ama gidip problemli ev kadınları gibi '' yaaa ses çok yüksekkk yaaaa kulaklarım şey oldu biz dinlemek zorundamıyız senin müziğini!'' zırt pırt dersen yersin ayarı.İyide yapmış ergen dostum keşke daha bi temiz benzeteymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Dostum sen de hareretlendirmişsin çocuğu.. Bu kadar dil döküp beyefendi tavrı takınacağına sadece sesi kısmasını söyleyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam iç güveysi halin demiş ezik ses tonun demiş. criti vurmuş hala topic kitlenmemiş. paticik de böyle bir ezikliğin olması bile bir utanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konu almış gitmiş ama neyse... Bir ergen bir ergene gel beraber bir ergen dükkanı açalım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Geçen otobüsle dönerken bir arkadaşıma rastladım. Kurstan 2 arkadaşıyla beraber oturmuş sohbet ediyorlardı. Yanlarına gidip selam verdim sonra başladık muhabbete.. Geyik aldı başını gidiyor haliyle gürültü de artmaya başladı. Bu arada arkadaşların yaşı 20 yani kazık kadar adamlar.. Ön koltuklardan yaşlı bir bayan: "Çocuklar hani anaokulunda öğretiyorlardı ya toplu taşıma alanlarında sessiz olmayı.." ile başlayan bir cümle sarfetti. Daha sonra bizimkiler kadına demediklerini bırakmadılar. Bir ara arkadaşımın arkadaşının kadına bağırarak küfür ettiğine bile şahit oldum. Kimse de sesini çıkaramadı. Bende arkadaşımın arkadaşlarını tanımıyorum kimdir necidir bir fikrim olmadığı için ses edemedim bu davranışı arkadaşımdan bekledim ki o katıla katıla gülüyordu. Halbuki o kadın iğneleyici konuşmak yerine "Biraz sessiz olur musunuz lütfen." dese bunlar yaşanmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 arkadaşların eşşek olmak yerine insan olsaydı da yaşanmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 otobüs sırasında beklerken, taksiden inip geldiği gibi yanımda sigara yakanlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Dediğim gibi benim arkadaşlarım değildi. Siparişle arkadaş edinemeyeceğine göre huyunu suyunu da seçemiyorsun. Karşındaki deli mi, psikopat mı bilemezsin bu yüzden de tanımadığın birine tahrik edici sözler sarf etmemelisin. Bu verdiğim örnekteki gibi hayvanlık etmese bile moral bozuktur, sevgilisinden ayrılmıştır, yakını vefat etmiştir, ciddi bir sağlık sorunu vardır. Sinirlidir gelir sana çatar sonra işin yoksa uğraş dur. Bu yüzden tüm olanakları göz önünde bulundurduğumuzda rica ederek sormak en mantıklısı gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kadın bence çok güzel laf sokmuş.tahrik edici falan da değil yani. daha kötü konuşan kezban teyzeler varken bu kadın gayet iyi laf etmiş. minibüste sırf kadın falan vardı heralde.yoksa böyle normal uyaran bi kadına 2-3 tane velet küfür edecek adamdan kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Dediğim gibi ben olayı savunmuyorum ve olay hakkında yorum yapmak gereksiz. Anlatmak istediğim şeyi yaşadığım bir örnekle pekiştirmek istedim. Olayın gereksiz detaylarına inmeye gerek yok. Çok merak ediyorsanız da ondan sonra birşey olmadı zaten.. Umarım anlatmak istediğim şey anlaşılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yaşlı kadından laf yiyip karşılığında bağırarak küfür etmek, muazzam bir magandalık örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sen de rahatsız olamana rağmen elemana cevap veremeyip üstüne gelip kadın şöyle böyle deseydi bunlar olmayacaktı yazıyorsun daha tam bir pısırıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 lan gene tartışacak adam buluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar