Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem Paranoyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu sıralar bende bi paranoya başladı (şu en son deprem olayından beri var) en ufak bir sarsıntıda direk aklıma deprem gelio, dikkat kesiliorum korkuyorum dualar edesim geliyo.
mesela koltukta oturuyorum koltukta herhalde vucut deviniminden midir nedir, bi hafif sallantı oluşuyo, direk kaskatı kesilerek dikkatle olayı bekliorum. ayaklarımı depremin oldugu saniyedeki gibi uzatınca(ders çalışma hali) 2 dakka da bi sallanıyomuşum hissi gelio ve inanılmaz geriliyorum. mesela geçen natural, quivalen,dogmeat ve ben oturuyoruz taxim kafe klanda. arkada muzik çalıo: yandan birisi ayagıyla ritim tutuodu herhaldeki koltuk hafif sallandı(aygımın altı da titredi) direk koltuga yapıştım nerdeyse, cevreme bakıyorum baska hisseden oldu mu diye. ve aklıma direk bolgede hayat ucgeni(pati saolsun) olusturabilecek alanlar geliyo....

bunun nedeni nedir diye sormiycam neden belli. nasıl önlenebilr diye soracam ve olay hakkında yorumlarınızı alacam:)[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
hmm demeki sen zamanında depremden çok kormuşsun ve bilinç altına yerleşmiş , zamanla alışırsın . Mesela bende yolda yürürken beni öldürmek yada tutsak etmek isteyen biri olduğunu düşünüyorum , biri bana fazla yakşaşırsa adamın nefes almasını falan dinlemeye başlıyorum (kulağım biraz iyi duyar :) fısıldasanız dahi anlarım) , zamanla alışıo insan ama :) kendinle barışık yaşa takma bunlar kafana :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Allah mıllet psycho olmus :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
ağustos depreminden sonra zaten istanbullu birçok tanıdığım kişi deprem paranoyasına girdi. hatta birçok kişi girmiş istanbulda.

eskiden beri deprem olucak diye tırsardım.
yok o koltuk titrediğinde üçbuçuk atmak gibi birşey değil bu.
deprem hep kıyamet günü gibi özdeştirilmişti ilkokulda.
böyle koşuyorsun kaçıyorsun binalar üstüne yıkılıyor, yarım saat kaçıyorsun yıkılan binalardan, üstüne düşüyorlar vs.. kabuslarıma bile girerdi.
ağustos depreminden sonra bu olay da kalktı eheheheh.

hızlı çözüm almak istiyorsan psikologa git derim.
Mesaj tarihi:
bana lazım o paranoyadan biraz. burda deprem oluyor, komşular lambır lumbur iniyorlar merdivenleri. ben yaya yaya uyumaya devam ediyorum. bu da kötü bi olay :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.

[Bu mesaj Saeros tarafından 15 Kasım 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
istanbulu bayaa etkileyen bir deprem olduğu için,
deprem diyince bir tek o düzce ve gölcük depremleri aklımıza geliyor.
erzurum veya erzincan depremlerini ipleyen kimse yok.
ağustos'taki depreme Türkiye tarihindeki ilk depremmiş gibi davranılması beni çok şaşırtmış ve üzmüştü.

deprem kötü birşeydir evet. ama benim bahsettiğim o kıyamet senaryosu gibi birşey değil en azından.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zuhahauhu bende hiç öle biş olmuo :) hiç deprem olcak falan diye tırstığım yok :) benim olayım yabancılarla , insanların ayak seslerini , gölgelerini falan izliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...