capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 walking dead tadında öneri yapabileceğiniz anime serisi var mı? çok fazla patlama, çatlama, vurdu kırdı olmayacak, anime dialoglar üzerinden gidecek, depresif bir evrende geçecek, umutsuz diyelim ya da. depremli bir anime vardı sanki bir aralar ama hatırlayamadım, izleyecektim de unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Magnitude_8.0 grave of fireflies izle ölürsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çoktan izlenildi o. hah buydu işte! ben şuna bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ölmnediğine göre tam izlememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 tokyo magnitude demişsin, dram dizisi istiyorsun sanırım. eğer öyleyse ben karışmıyorum. yok, eğer istediğin depresif ve umutsuz evren ise, o zaman: - neon genesis evangelion - full metal alchemist brotherhood - hellsing (ultimate öncesi tv serisi) - black lagoon - darker than black - monster - windaria - vampire hunter d bloodlust - akira - ghost in the shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bone geldi topic kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok lan kaede'yi bekleyelim onun yazacağı daha çok anime vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 beklemedeyim o zaman ben izleyecek bir şeyler arıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 zombili deyince hotd var da zombi kısmını kastetmemişsin anlaşılan, tokyo magnitude hariç monster ve kaiji önerebilirim. bone da vurdulu kırdılı ne bulduysa koymuş listeye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sam said: zombili deyince hotd var da zombi kısmını kastetmemişsin anlaşılan, tokyo magnitude hariç monster ve kaiji önerebilirim. bone da vurdulu kırdılı ne bulduysa koymuş listeye lol evet aslında zombi olayını kastetmedim. evrenin yapısı daha çok ilgimi çekiyor. düzenden sonraki düzensizlik, geri dönüşü olmayan şeyler, tabii içinde dram da olacak, süper güçler olmasını pek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aslında evet "dram" türünde birşeyler arıyorum demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sam said: bone da vurdulu kırdılı ne bulduysa koymuş listeye lol dram dışı depresif/umutsuz evrenler, hikayeler, atmosferler koydum işte. dram isteniyorsa benim alanım değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 al sana depresyon http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kaede said: al sana depresyon http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=114 çok zor bulunuyor galiba. bulamadım izleyecek yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 13 bölüm dizi evet http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=299808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 cizimlerine alışırsan casshern sins i bir dene bence tam dedigin mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 o da cıvcıvlı aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kaede said: 13 bölüm dizi evet http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=299808 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çizgi filmden walking dead mi olur la.ortam karanlık olacak kasvet pahalı produksıyon falan peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 daha karanlığı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar