miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 cristianın yerine gs macına sezerle baslarsa rahat gol pozisyonuna girebiliriz gibi geldi bana.ortasahada cristian meireless,sezer iş yaparmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bizim bu defansla her türlü gol pozisyonuna girersiniz abi rahat olun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kaç haftadır ne kadar iyi oynuyor gözüksek de derbi çok farklı olur, ama bişi var bizim takıma güvendiğimden çok gsnin defansinin hata yapacağına güveniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 said: Recep Niyaz: "Hocama koştum çünkü bana maçtan önce bugün 12/12/12 özel gün ve özel günlerde özel futbolcular gol atar sende atacaksın dedi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OYKOT GONÇLORO YOKOYO YOK ODOYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 miyaw33 said: cristianın yerine gs macına sezerle baslarsa rahat gol pozisyonuna girebiliriz gibi geldi bana.ortasahada cristian meireless,sezer iş yaparmı acaba Topal'ın neyi var sakat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bonjo said: senelik 500 bin euro alıyormuş recep bir yerde duyduydum aslı varmı acaba 17 yaşındaki çocuga o kdr para verirlermi Senelik 500bin ve her sene zamı var ama 3+10 yani 13 senelik anlaşılmış, 3 sene sonra 10 yıllık ikinci kontratı devreye sokabilecekmiş kulüp, TRde bir ilkmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 4 sene sonra kontrat yeniler zaten iyi oynuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bonjo said: senelik 500 bin euro alıyormuş recep bir yerde duyduydum aslı varmı acaba 17 yaşındaki çocuga o kdr para verirlermi Senelik 500bin ve her sene zamı var ama 3+10 yani 13 senelik anlaşılmış, 3 sene sonra 10 yıllık ikinci kontratı devreye sokabilecekmiş kulüp, TRde bir ilkmiş. Semihin yerini doldurcaklar galiba hehe artik genc recep olarak kalacak yazik etmis kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Buddha said: miyaw33 said: cristianın yerine gs macına sezerle baslarsa rahat gol pozisyonuna girebiliriz gibi geldi bana.ortasahada cristian meireless,sezer iş yaparmı acaba Topal'ın neyi var sakat mı? son 2 haftadır baya formsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çok iyi oldu bu maç. takımın hücum hattı krasiç'e, sezer'e, stoch'a, recep'e pozisyon hazırlamaya falan çok çalıştı. selçuk son haftalarda mehmet topal'ın oynadığından iyi oynadı, salih cristian'ın bir - iki aydır oynadığından iyi oynadı falan. artık recep - salih maç sonları girse de gözümüz iyice alışsa. grupların kuralar ne zaman ? kuralar cuma imiş. maç tarihleri de şöyle; 1. maçlar 18-19-20 Aralık - haftaya haftaiçi bu, gs maçı kötü geçerse bu kötü, yoksa sorun yok. 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013 - ligler açılmadan önceki haftasonu 3. maçlar 15-16-17 Ocak 2013 - ligler açılmadan önceki haftaiçi 4. maçlar 22-23-24 Ocak 2013 - ligler açıldığı haftaki haftaiçi 5. maçlar 29-30-31 Ocak - 2. hafta sonrası haftaiçi 6. maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri - bunda da sorun yok. 14-21 şubat haftaiçlerinde uefa maçları var, bunda da kupa maçı. yani aslında fikstür çok da tıkanmıyor, devre arası kamplar sırasında hazırlık maçı yerine türkiye kupası maçı yapacağız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 öyle diyorsun da hacı, FM'de o dönemlerde ne çekiyordum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 fenerbahçe nin meirelesi falan oynatması normal ya kupa maçı haftasonu oynacagı maçtan daha zor.arenaya gelip tokatlayıp gidecek sıkıntı yok 11 tane selcuk ile cıksa banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Yalnız Salih cidden boncuk gibi çıktı maaşallah, top istopu dönüşü kontrolü sürüşü pasları pas tercihleri harbi pro topçu gibi. Bi tane defanstan sağ açığa havadan uzun top attı, off sanırsın Pirlo mübarek sdf bence bu çocukla da 13 yıllık anlaşsınlar, bu acaip bişey olacak yakında ahanda buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2-3 tane top kesti akıllara zarar , çok kritik yerlerde çok güzel kontralar başlattı nefis müdahaleleri ile. umarım bu oyununu geliştirip çok büyük bir yıldız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 DarKRideR said: miyaw33 said: Avrupa macinda tamama yakin yedek ciktik, herkes 5-6 as oyuncu olmaliki yedeklerin gercek durumu gorulsun tarzinda yorum yapti. Aykut bu sefer birkac as koydu takima, simdide got korkusu oldu. Adam direk 11 e koyabilecegi adam ariyor, azda olsa uyum ariyor daha napsin. Selcuk ciksa daha iyiydi ama napalim abi tamamda şöyle düşün, bugün göztepe kasaplık yapsa, meireless sakatlandı bunun hesabını nasıl verecek aykut? meireless'in yerine kim oynayacak o kadar verimli, selçuk ? Kuyt'ın varlığı önemli bu tip maçlarda, asıl abiliği yapacak ve skoru götürecek adam o ama ben riske etmezdim mesela. Ha Meireless'i ileride denetmesi olayı var gerçi, Liverpool'dayken orada oynadığı dönemlerde çok feci iş yapıyordu. Belki onun provasını yaptı vs. bilemeyeceğim, ama bu kadro Göztepe'ye karşı direk göt korkusu kadrosudur kusura bakılmasın. Abi kaleyi boş bıraksan bu Göztepe atamaz ya, Bank Asya'da gol atamayan takım, 8 golü var bu sezon 8. Ankaragücü'nün bile 12-13 golü var asdfasdf barcelona'nin dun aksam 2lig takimina karsi cikardigi kadroyu biliyo musun? messi sakatlansa kim vericekti hesabini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Liebe said: 2-3 tane top kesti akıllara zarar , çok kritik yerlerde çok güzel kontralar başlattı nefis müdahaleleri ile. umarım bu oyununu geliştirip çok büyük bir yıldız olur. Valla abi bana müthiş gözüktü oynadığı anlarda, baya tecrubeli topçu gibi de rahat duruyor hem. Meyrelesi ileriye Baroninin yerine sürüp, Salihi de Topalın yanına monte etsek hiç sırıtmaz gibi geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Red said: fenerbahçe nin meirelesi falan oynatması normal ya kupa maçı haftasonu oynacagı maçtan daha zor.arenaya gelip tokatlayıp gidecek sıkıntı yok 11 tane selcuk ile cıksa banko tıtıtıtııtıt şu arkada kalmasın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Phyx said: DarKRideR said: miyaw33 said: Avrupa macinda tamama yakin yedek ciktik, herkes 5-6 as oyuncu olmaliki yedeklerin gercek durumu gorulsun tarzinda yorum yapti. Aykut bu sefer birkac as koydu takima, simdide got korkusu oldu. Adam direk 11 e koyabilecegi adam ariyor, azda olsa uyum ariyor daha napsin. Selcuk ciksa daha iyiydi ama napalim abi tamamda şöyle düşün, bugün göztepe kasaplık yapsa, meireless sakatlandı bunun hesabını nasıl verecek aykut? meireless'in yerine kim oynayacak o kadar verimli, selçuk ? Kuyt'ın varlığı önemli bu tip maçlarda, asıl abiliği yapacak ve skoru götürecek adam o ama ben riske etmezdim mesela. Ha Meireless'i ileride denetmesi olayı var gerçi, Liverpool'dayken orada oynadığı dönemlerde çok feci iş yapıyordu. Belki onun provasını yaptı vs. bilemeyeceğim, ama bu kadro Göztepe'ye karşı direk göt korkusu kadrosudur kusura bakılmasın. Abi kaleyi boş bıraksan bu Göztepe atamaz ya, Bank Asya'da gol atamayan takım, 8 golü var bu sezon 8. Ankaragücü'nün bile 12-13 golü var asdfasdf barcelona'nin dun aksam 2lig takimina karsi cikardigi kadroyu biliyo musun? messi sakatlansa kim vericekti hesabini? o kadronun ilk hali yedek ağırlıklı bir kadroydu ve Villa dışında kayıp verilse koymazdı. Sanchez ve Alves sakatlık sonrası maç formu tutsun diye kadrodaydılar. Messi ise ilk kadroda açıklanmamasına rağmen ego patlaması yaşayıp kendini dahil ettirdi maça, maçtan önce kadroda bile yok deniyorken maça çıktı iki gol attı. Tabii ki şu rekorunu geliştirme geyiği yüzünden, onun gibi egosu yüksek bir adamdan bu beklenir zaten. Sakatlansaydı da Tito'nun kellesini alamazdı kimse ki zaten kukla olarak duruyor orada edit: Ayrıca Barcelona'nın puan kaybına da tahammülü var, hafta sonu da çok önemli bir maçı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 DarKRideR said: Sakatlansaydı da Tito'nun kellesini alamazdı kimse ki zaten kukla olarak duruyor orada 8.5 milyon euroluk kukla he mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kukla istemeselerdi Guardiola'yı yollamazlardı. Adamı kontrol edemediklerinden ötürü yolladılar. Tito'nun olayı sadece var olan düzeni devam ettirmek. Hiçbir yenilik katmadan, herkesin kazandığı sistemi kendi kendine çürüyene kadar idare ettirmek. Guardiola takımda önemli değişiklikler istediği için yönetimle ters düştü ve yollandı. Tito var olan düzeni devam ettirdiği için o parayı alıyor. Yönetime karşı sesi çıkmıyor, taraftar tepkisi çekerse de geri atması kolay. Guardiola geçen yıl taraftarla kavga bile etmişti zaman zaman. Aykut'un Barca versiyonu diyelim işte Tito için, Dün Guardiola git otur lan yerine dese Messi kalkıp "Cordoba'ya karşı rekor geliştiricem hehe" diye dolanıp istediğini alamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Abi Guardiola yoruldu bıraktı. Hangi kontrol, hangi kovulma? Başarıya doydu adam o yüzden kimsenin başına geçmiyo adam dinleniyo zaten Ne biliyosun abi ayrıca Messinin öyle bi gayesi olduğunu yani Bari avrupaya karışmayalım ya türk takımlarının zaten tdsi başkanı biziz herşeyi biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 guardiola'nın asıl bırakma sebebi yorgunluk ama niye yorulduğunun ve nelerle uğraştığının bilgileri son zamanlarda çok düşmeye başladı. Okuduklarımızın ve iddia edilenlerin yarısı gerçekse zaten adam fazla bile kalmış orada, Barcelona oldu olası hep TD kıyımı yapan bir kulüp olmuştur. Taraftar tepkisi, yönetimin koltuk kaybetme sevdası vs. tamamen Türk kulüp zihniyetinde yönetiliyor aslında, tek farkı adamların ŞL alabilecek düzeyde yapılanmaya sahip olmaları ve Cruyff gibi bir adamın o kulübün kapısından içeri girmesi, En basitinden Guardiola'nın Fabregas, Pique, Alves gibi isimleri satıp yerine yeni takviyeler yapmak istediğini ortaya çıkmıştı. Bu isimlerin kulüple özdeşleşen isimler olması ve kulübün taraftar tepkisinden korkuyor olması direk en üst cepheden veto yemesine sebep oldu. Bu adamlarla devam edeceksin dediler, bu adamlar ise ego patlaması yaşayıp kendilerini kulüpten üstün gören adamlar olmaya başladığı için Guardiola onlara makas atmayı düşünmüş. Aynı şeyi Ronaldinho, Deco için falan yapmıştı zamanında hatırlarsanız ki Ronaldinho ile çok yakın arkadaştır kendisi, ona bile kıymıştı. Misal görevde olduğu sürece hiçbir transfer ona önceden sorulmamış, aldık sana uyar mı kafası güdülmüş. Geçen yıl özellikle veto etmesine rağmen daha Ocak ayından prensipte anlaşmışlar Alex Song ile ki o da artık üst noktalardan biri olmuş onun için vs. vs. Ben adama çok katı davranırdım ne yapıyor ki diye fakat cidden adam iyiymiş. Herifin saçlarına ak düştü görev yaptığı sürece, 3 yılda o kadar bir yapılanma içinde milyonlarca sorunla uğraşmış. Tito onun ekmeğini yiyor ama bu böyle gitmez. Barca eninde sonunda 1-2 sene içinde komple çökecek ve Guardiola gibi bir adam gerekecek toparlanmaları için, ayrıca total futbol ayakları da artık çözüldü oradan da ekmek yiyemezler. Şu Barça İspanya'da değil de EPL'de ve Bundesliga'da olsaydı bu kadar rahat puan toplayamaz hatta belki ilk üçü falan zar zor kovalardı. Daha da karışırdı içerisi, la konu barça değil aslında niye tartışıyorsak asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar