Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Stx de aliyosa sorun yok. Yuksek ohm empedansina sahip kulakliklar daha detayli ses verebiliyor ama bunu amator bi kulagin algilamasi zor diye dusunuyorum. Bir de karakteri degisiyor ayni kulakligin 2 farkli empedansli versiyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 review okumak lazım tamam fikir veriyor ses kalitesiyle ilgili, kulaklık ta bence sesi kadar dikkat edilmesi gereken dayanıklılık uzun ömür bunlarda önemli etkenler, kulaklık çöplüğü oluyo sonra ortalık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Duzgun kullanilirsa bisey olmaz. Buarada ben enson sunu aldim pack'in icinde ucuza geliyo diye. Hic beklemedigim bi performans aldim aletten, fiyatina göre muthis basarili tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fiyat çok uygun gözüküo cidden peki rahat mı ? sıkmıyor değil mi kafayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sikmiyo ama saatlerce kullanabilecegin bi gaming kulaklik degil, izole cunku her studyo kulakligi gibi. Soundu dengeli, fena degil. Gearslutz'da bakindim biraz, mixlerini falan yapanlar var bu kulaklikla :) Kulaklikla mix'in nekadar saglikli oldugunu dusunmesemde.. Neyse, fiyatina göre baya iyi yani kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kulaklıkla mix yapan viskiyi çaybardağında içiyordur abi :D Korax o tasarım nereden geliyor bu arada ? Ses kartı aradığım zaman bakındırmda presonus ve focusrite kit içinde (mic,kulaklık,kart) bu tasarım kulaklık vardı hep. Özel bişimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu arada wharfedale powercube 12+ sub ım geldi. ayarladım 35hz e crossover ını. yer gök inletmeyen şekilde. yani sub olmasa da olur A5+ lerle denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 teorik olarak a5 ler 50hz-22khz arası verebiliyor. 45hz ile denemeler yapıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 samaella said: kulaklıkla mix yapan viskiyi çaybardağında içiyordur abi :D Korax o tasarım nereden geliyor bu arada ? Ses kartı aradığım zaman bakındırmda presonus ve focusrite kit içinde (mic,kulaklık,kart) bu tasarım kulaklık vardı hep. Özel bişimi ? Tasarimi bilmiyorum, ama bu kulaklik baya tavsiye edilmis gearslutzda. Fiyatina göre cok iyi oldugunu vs yazmislar. Özel bisey degil ama bundan önceki modellerin gelistirilmisi modeli sanirsam. Buarada studyolarda sub pek kullanilmaz genelde, enazindan mix/master isleri icin. Duyumu yanilttigi dusunulur genelde, ki kismende öyle. Knowledge lazim sub'i tam entegre edebilmek icin. Bide yukarda denildigi gibi, sisteme duzgun bi sub entegre etmek pahaliya patliyo. Oyuzden kafadan capi buyuk hoparlörler almak daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ayarlaması zormuş evet, şu an güzel blend ediyo gerçi, uğraştım 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bebişim Essence STX'im geldi ama %100'de bile acıcık ses geliyo bu kulaklıktan ya. Driverda mı bi bokluk var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kartın güç kablosunu taktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 O takılı, kulaklığın da kendi 3.5 -> 6.35 şeysi takılı. Bi makineyi kapatıp başka bi molex takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mikrofon girişine takmıyosun di mi yanlışlıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sdfkjhsdf yok da mikrofon takılı olmamasına rağmen ses geliyomuş gibi gösteriyo Windows nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 playback devices da asus u set default yaptın mı? stx control center dan headphone a getirip ohm degerini ayarladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aynen ikisi de evet. Shure SRH440'ın empedansı 44ohm'muş, <64 olanı seçtim Xonar'ın panelinden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dönüştürücüde sıkıntı olabilir mi? içinden çıkan Y splitter la RCA out tan ses almaya calış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Tam onu denedim şimdi ama daha da az ses geldi bu sefer. PSU mu yetersiz acaba ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 içinden çıkan cd deki sürücüyü kurmadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yok makinede Win8 kurulu olduğu için ona güvenemedim, gittim sitesinden indirip kurdum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 20w çekiyo kart max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 win8 bi kere denenip 2 sene boyunca kurulmaması gereken bi sistem abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sesleri auto mute eden bi ayar olmasın win de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xonar serisi için custom driver set varmış bi de. ama win7 için sanırım. burada insanlar baya övmüşler çok merak ettim, bi deneyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar