Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa Ultimate Team 13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bende gecenlerde öle birinin duygularıyla oynadım son 10 dk

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398066_10151369424315399_50915246_n.jpg

göremesseniz resmi şeeydiniz upload edelim başka yere =P
Mesaj tarihi:
Eternal said:

12am - 1am UK saatiyle Happy Hour gençler 25k packler geliyor ilgililer kaçırmasın 1 saat sürücek uçar gider.
bizde saat 2 de başlıyor.

yalancı
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Yav Emeike bu oyunun bugımı anlamadım. Herif her karşıma geldiğinde silkeliyor ama öyle böyle değil.

senenin başından beri rus kadrosunu bozmadım, bozmamamın sebebi honda-doumbia-emenike
Mesaj tarihi:
şimdi üst üste üç tane pack açtım. birinden dani alves çıktı. sonrakinden siyah de gea sonrakinden siyah mandzukiç.

84lük dani alves fazla etmez herhalde diyodum. nitekim 87lik lahm için zamanında 90k falan vermiştim sanırım. ulan bi baktım 500k gideri var. daha önce 20k adamlar gelmişti anca, cavani falan. diğerlerine bakmadım da 100k eder herhalde onlar da en az. mmhh en karlı günüm oldu. daha da gelmez herhalde eheh
Mesaj tarihi:
Beyler bu hafta Guest geliyo Fut'a tekrar.. 2 kişi oynayabilicez.. aklınızda olsun.. solo oynayanlar dikkat etsin bol bol adam kaçar artık defansın arkasına =)
Mesaj tarihi:
Eternal said:

alıntıladım ki haberin olsun sdf

abi oyuna fazla girmiyorum. pack almak için birimiş coinleri özel packler için saklıyorum. happy hour falan hep senden duyup da girdim aldım. eğer haberin olursa rica edeyim gene yaz foruma

eğer bi takvimi falan varsa onu da linkleyebilirsin tabi sdf
Mesaj tarihi:
Tamam ben burda yakaladıkca yazıyorum zaten haber vericem..
1 saatlik sevgililer günü için jumbo pack acıyolar..

said:
Valentine's Day Happy Hour! 10pm-11pm UK (2pm-3pm PT). Prem Gold Jumbo packs, no 2x chance. Just make sure your significant other won't mind!
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...