mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tamam hadi dağılın 100k harcadım bu hale getirdim http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jteJKmJdnIPIm:ps3 bi tek carrick kaldı ilk zamanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 konsolda mı oynuyosun pcde mi? pcde oynayanlar varsa bi kapışalım yahu. origin id kinetica ibo var avatarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 konsol bölümü bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 konsola para verecek kadar fakir değilim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yav Emeike bu oyunun bugımı anlamadım. Herif her karşıma geldiğinde silkeliyor ama öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 onların birçogu da +10 all attr geliyodur. =) normal ama emenike hakkaten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aglamıstır heralde adam ama penaltısı penaltı değildi edit: pepeye fix kırmızı galiba oyunda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 valla bende gecenlerde öle birinin duygularıyla oynadım son 10 dk http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398066_10151369424315399_50915246_n.jpg göremesseniz resmi şeeydiniz upload edelim başka yere =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 12am - 1am UK saatiyle Happy Hour gençler 25k packler geliyor ilgililer kaçırmasın 1 saat sürücek uçar gider. bizde saat 2 de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Eternal said: 12am - 1am UK saatiyle Happy Hour gençler 25k packler geliyor ilgililer kaçırmasın 1 saat sürücek uçar gider. bizde saat 2 de başlıyor. yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://fifa13scripting.blogspot.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 serjuhan said: Yav Emeike bu oyunun bugımı anlamadım. Herif her karşıma geldiğinde silkeliyor ama öyle böyle değil. senenin başından beri rus kadrosunu bozmadım, bozmamamın sebebi honda-doumbia-emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Happy hour var.. 9 saat aldı 1 pack 25k veya 350 fifa point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi bunları takip ediyorum, sağol haber verdiğin içün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ulan oyalanmışım 5 dakikayla kaçırdım. dandik duble gold pack var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Premium Jumbo pack var.. 9 saat 19dk kaldı.. 15k veya 300fifa point 5 tane alma hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2k13 çok sıkmaya başladı beni ya, takasla FIFA'ya geri mi dönsem de çok sinirleniyorum akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2k13 enbiyey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şimdi üst üste üç tane pack açtım. birinden dani alves çıktı. sonrakinden siyah de gea sonrakinden siyah mandzukiç. 84lük dani alves fazla etmez herhalde diyodum. nitekim 87lik lahm için zamanında 90k falan vermiştim sanırım. ulan bi baktım 500k gideri var. daha önce 20k adamlar gelmişti anca, cavani falan. diğerlerine bakmadım da 100k eder herhalde onlar da en az. mmhh en karlı günüm oldu. daha da gelmez herhalde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Beyler bu hafta Guest geliyo Fut'a tekrar.. 2 kişi oynayabilicez.. aklınızda olsun.. solo oynayanlar dikkat etsin bol bol adam kaçar artık defansın arkasına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Eternal said: alıntıladım ki haberin olsun sdf abi oyuna fazla girmiyorum. pack almak için birimiş coinleri özel packler için saklıyorum. happy hour falan hep senden duyup da girdim aldım. eğer haberin olursa rica edeyim gene yaz foruma eğer bi takvimi falan varsa onu da linkleyebilirsin tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 goldbären said: 2k13 enbiyey mi yeni gördüm bunu sadfsda evet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tamam ben burda yakaladıkca yazıyorum zaten haber vericem.. 1 saatlik sevgililer günü için jumbo pack acıyolar.. said: Valentine's Day Happy Hour! 10pm-11pm UK (2pm-3pm PT). Prem Gold Jumbo packs, no 2x chance. Just make sure your significant other won't mind! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 oynamayı bırakan bana para oyuncu vs vericek var mı? :D dilenme topicine çevirelim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 direkt olarak 1on1 trade hala yok değil mi? zor olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar