BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Geçen gece çok yakın bir akrabamı gördüm rüyamda. Daha yeni doğum yapmışmış. Bebeği gösteriyorlardı bana. Minicik, güzel bir bebeği verdiler kucağıma seveyim diye. Çocuk o kadar değişiğime gitti ki uyanıverdim. Bugün de toddler gördüm bir tane. Yakın bir arkadaşım, ben, karısı yaylaya çıkıyoruz. Kendin pişir kendin yeci gibi bir yere gidiyoruz. Beni de alacaklar birlikte tek arabayla gideceğiz. Bir geliyorlar ki o da ne?! Kıvır kıvır sarı saçlı, şeker gibi çocukları var yanlarında. Ama çocuk nasıl tatlı böyle anlatamam. Yanaklarını koparmak geliyor içimden. Çok da uslu. Her iki rüyanın da daha daha bissürü detayı var ama o kadar anlatmayayım şimdi. bebekle/çocukla ilgileniyorum falan fistan. Sanırım yavaş yavaş kendime bir Monica Geller bulup çocuk oluşturmam gerekiyor. Öyle işte. Bi de bebiş fotoğrafı koyayım. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/344/225/c3b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 toddler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bilinçaltın bence çocuk değil karı istemiş ama kibar adamsın mubarek biliçaltında kibar ondan ince ince anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bebe irlandalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Monica kisir cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sims'e ara ver biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 toddler derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aquila said: toddler mi? toddler. t ile. =) LethE said: bilinçaltın bence çocuk değil karı istemiş ama kibar adamsın mubarek biliçaltında kibar ondan ince ince anlatmış. default setting olarak var o hal zaten ama bu seferki üremenin aslına yönelik bir isteğin su yüzüne çıkması oldu sanırım. copry said: Monica kisir cnms. biliom taam mı?! friends loreuna hakimim. hani onun gibi anaç, domestik falan olsun istiyorum yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Senin ilgin gelmiş birader. Büyüdüm baba olmak istiyorum sanırımla ilgi toplayacaksın. Aman diyim bu süre zarfında çocuk sahibi falan olmaya çalışma, geçici heves başına bela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 son 2hafta içinde bebek tarafından ısırıldınız mı? herhangi bir bebeğin kanı, idrarı yahut salyası ile temas ettiniz mi? bebekler iğrenç canlılar olduğundan dolayı sümüğü, kusmuğu ve kakası ile de temas etmiş olabilirsiniz. günlük diyetinizde bebek maması, köpek yemeği veya konserve kedi maması tüketiyor musunuz? son 7gün içinde DADA, ADDAĞ, EĞUUUU ve benzeri manasız sesler çıkartıyor musunuz veya bu sesleri kafanızın içinde duyuyor musunuz? geceleri derin ve içli ağlama sesleri duyuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 aquila said: toddler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bu kadar güzel birşeyi tarif eden kelimenin ikinci anlamının kötü olmasını aklım hiç almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çok da kötü değil ya. kısır demek aynı zamanda "bölünerek çoğalıyor" demek olsaydı daha kötü olurdu bence. kimsenin bölünerek çoğaldığını görmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mercimek köftesi diye bi şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 o bölünerek mi çoğalıyor? onu görmek isteyebilrim aslında. pazardan aldım 10tane eve geldim koloni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ha pardon o nar köftesiydi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ilacın sex dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Düzenli sex hayatın varsa sevgiline bir hamilelik testi al, akla gelen başa gelir asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 herkes gordugu ruyayi kisisele konu acarak yazsin.super olur.gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bebek gorsem keske. yok deprem yok tsunami, sacma sacma kabus var kac gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar