Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki Gündür Rüyamda Bebek ve Toddler Görüyorum

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Geçen gece çok yakın bir akrabamı gördüm rüyamda. Daha yeni doğum yapmışmış. Bebeği gösteriyorlardı bana. Minicik, güzel bir bebeği verdiler kucağıma seveyim diye. Çocuk o kadar değişiğime gitti ki uyanıverdim.

Bugün de toddler gördüm bir tane. Yakın bir arkadaşım, ben, karısı yaylaya çıkıyoruz. Kendin pişir kendin yeci gibi bir yere gidiyoruz. Beni de alacaklar birlikte tek arabayla gideceğiz. Bir geliyorlar ki o da ne?! Kıvır kıvır sarı saçlı, şeker gibi çocukları var yanlarında. Ama çocuk nasıl tatlı böyle anlatamam. Yanaklarını koparmak geliyor içimden. Çok da uslu.

Her iki rüyanın da daha daha bissürü detayı var ama o kadar anlatmayayım şimdi. bebekle/çocukla ilgileniyorum falan fistan.

Sanırım yavaş yavaş kendime bir Monica Geller bulup çocuk oluşturmam gerekiyor.

Öyle işte.

Bi de bebiş fotoğrafı koyayım.

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/344/225/c3b.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

toddler mi?

toddler. t ile. =)

LethE said:

bilinçaltın bence çocuk değil karı istemiş ama kibar adamsın mubarek biliçaltında kibar ondan ince ince anlatmış.

default setting olarak var o hal zaten ama bu seferki üremenin aslına yönelik bir isteğin su yüzüne çıkması oldu sanırım.

copry said:

Monica kisir cnms.

biliom taam mı?! friends loreuna hakimim. hani onun gibi anaç, domestik falan olsun istiyorum yani. =)
Sosyal ağlarda paylaş

son 2hafta içinde bebek tarafından ısırıldınız mı?
herhangi bir bebeğin kanı, idrarı yahut salyası ile temas ettiniz mi?
bebekler iğrenç canlılar olduğundan dolayı sümüğü, kusmuğu ve kakası ile de temas etmiş olabilirsiniz.
günlük diyetinizde bebek maması, köpek yemeği veya konserve kedi maması tüketiyor musunuz?
son 7gün içinde DADA, ADDAĞ, EĞUUUU ve benzeri manasız sesler çıkartıyor musunuz veya bu sesleri kafanızın içinde duyuyor musunuz?
geceleri derin ve içli ağlama sesleri duyuyor musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...