Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hamsi gerçek hamsi değil demekki
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 1461, fener, trabzon ayni gruba dusse bari de popcornla izlesek geri kalani kupada.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hamsilipilav said: lan olm kim takar bu maçı iyi olmuş az maç yaparlar şl ye konsantre oluncak teselli işi bu rüya takım patladı 3 te 3 yapcaktı sözde tüh
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Abdurrahim ağlamıştır yine garanti lol
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ne abi bi heyecanı var mı türkiye kupasının? benim pek umrumda değil. ligde değil gerçi. ikiside çok dandik turnuvalar kabul etmek gerekirse.
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Abi maçtan önce salla dizi seyrediyim diyordum, sonrası direk made my day. O son dakikalardaki ortasahasız futbol, direkler, yan ağlar falan 10 tane futbol maçında alacağınız keyiften fazlası ahah.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 nese iyi koymuş adamlar zaa sdfs
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şu an bir avuç 1461'li antalya'da konvoy yapıyor. adamların fenerli olmasından da kuşkulanmıyor değilim :D
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hamsilipilav said: ne abi bi heyecanı var mı türkiye kupasının? benim pek umrumda değil. ligde değil gerçi. ikiside çok dandik turnuvalar kabul etmek gerekirse. Fenerbahçe aldıktan sonra kupanın bir anlamı kalmadı tabi. Lakin trömsöden sonra meydana gelen en büyük facialardan biri olarak tarihe geçecek , sosyal medya bayat esprilerle çalkalanacak hatta baazı Fenerbahçeliler kredi kartı şifrelerini 1461 yapacak.Durumun ciddiyetini kavrayamamış gördüm seni :D
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bonjo kendileri gecen sene kupayi alinca bu kadar sevinmedi galiba lan ahah.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şu olunca sevinmediler tabi http://www.ekobulten.com/images_up/02_d(9).jpg
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 harbi lan bu kadar sevinmemiştim. :D
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 fenerlilerin bu kadar büyütmesini anlayamadım ben bu takım 3. lig veya daha aşağısında falan mı? galatasaray ilk kez mi tr kupasından eleniyor? cidden anlam veremiyorum dsfsd, ufak şeylerle mutlu olabilen fener taraftarının işi olsa gerek yine =)
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 uefa kupasınıda koyun tam olsun zaaaaaaaaaaaa
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben zaten o olayı hiç anlayamadım.kendileri elenince vay efendim kupa çok dandikmiş bilmem neymiş kamburmuş takımın başına falan. biz 28 sene alamadık diye yer yerinden oynuyordu, pendike elendik diye geçmedikleri dalga kalmıyordu.şimdi bakıyorsun " türkiye kupası çok dandigh zaten " tmm cnm oldu bb
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bonjo said: hamsilipilav said: ne abi bi heyecanı var mı türkiye kupasının? benim pek umrumda değil. ligde değil gerçi. ikiside çok dandik turnuvalar kabul etmek gerekirse. Fenerbahçe aldıktan sonra kupanın bir anlamı kalmadı tabi. Lakin trömsöden sonra meydana gelen en büyük facialardan biri olarak tarihe geçecek , sosyal medya bayat esprilerle çalkalanacak hatta baazı Fenerbahçeliler kredi kartı şifrelerini 1461 yapacak.Durumun ciddiyetini kavrayamamış gördüm seni :D sdfs olm sakin ol olan işsiz mi bu kadar adamlar şifrelerini falan değiştircek lol
fenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Türkiye kupası neymiş bizim gözümüz ş l de Alın sizin olsun fakirler Kupa kadıköyde alınır zaten
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bonjo said: hamsilipilav said: ne abi bi heyecanı var mı türkiye kupasının? benim pek umrumda değil. ligde değil gerçi. ikiside çok dandik turnuvalar kabul etmek gerekirse. Fenerbahçe aldıktan sonra kupanın bir anlamı kalmadı tabi. Lakin trömsöden sonra meydana gelen en büyük facialardan biri olarak tarihe geçecek , sosyal medya bayat esprilerle çalkalanacak hatta baazı Fenerbahçeliler kredi kartı şifrelerini 1461 yapacak.Durumun ciddiyetini kavrayamamış gördüm seni :D ahahaha kafaya gel kredi kartı şifresi dedi ya la sene 2012 admlar hep aynı anca gsnin yenilgilerine seviniyolar bi uefa alsalar bu sene cocuklarını kesicekler ashdjga
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Trabzonlulardan başka kimse sevinemez değil mi
fenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Aman sallayın türkiye kupasını alan sevinsin ama Kadıköyde kupa almanın tadı başkadır
Öne çıkan mesajlar