Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://ahatestory.com/ Oyun Linux dahil her formatta var. Eminim ki Steam'de gorup her seferinde bosver diyip gecmissinizdir, Steam'de ekli his bir Pati'de yok ne de olsa :) Oyun cok guzel, tam olarak oyun demek yanlis aslinda, interaktif bir oyku aslinda. Karakterlerle konusarak, mektuplar, gunlukler okuyarak bir gizemi cozmeye calisiyorsunuz. Koloni kurmaya gidin buyuk bir gemi yolda kaybolmus, gemiye girdiginizde 700 yil kadar once herkesin oldugunu ya da gemiyi terk ettigini goruyorsun. Geminin kayitlarinda buldugunuz gunlukleri ve mektuplari okudugunuzde kulturel olarak cok buyuk bir degisim oldugunu ve tarih sayiminin geminin sonundan 300 yil once sifirdan basladigini farkediyorsunuz. Soru niye? Ne oldu burada. Oyunu bitirmeniz icin gizemi cozmeniz lazim degil, yapabileceklerinizin %10'unu yapinca size verilen gorevi (kayip gemi bulundu, git loglarini download et) bitirebiliyorsunuz. Ama gizemi cozmeye calismak icin gercek bir gudu hissediyorsunuz. Anlatim cok basarili, oyku basta ilgisiz gibi gorulen parcalarla basliyor ama sonra akliniza birlesip tuyler urpertici bir butun olusturuyor. Yapboz gibi ayni. Tavsiye ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. said: “It was like watching a horror movie, knowing what was about to happen and curious only how awful the director’s willing to get. Love is not gratuitous but doesn’t disappoint – the fate of the Mugunghwa, and the event that precipitated it, is as valid as it is appalling.” —Matt Sakey, Tap-Repeatedly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kore yapımı femnazi fanfictionı değil miydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ocak'ta devami geliyormus bu arada, simdi ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bende var hacıt güzel ama pati severmi, hiç sanmıyorum. bi kaede belki ama oda vnleri hikayesi için oynamıyor sanırım -_- bundan öncede digital a love story beleşe dağıtıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ben autumn sale'de alıcaktım da sonra boşver yea diyip geçmiştim yılbaşında da indirime girerse bi bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bunun ikincisi iyiydi. digital love story ile analogue ortasındaki oyun. it just aint your story bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Zaten oyun degil bu, yapan kadin da virtual novelist diye geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 o zaman konuyu yanlış yere açmışsın gerge. lütfen karalama defteri kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ps3 sprite+voice patchiyle uminekonun ilk 4 actini okuyacağım şimdi. grafik ve seslerden dolayı burun kıvırdıysanız esas ona bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 10 Subat'ta cikiyormus devami. http://i.imgur.com/qoxcR.png Resimde gordume gire Dunya'ya gidiyorlar. Ucleme olacak diye umabilir miyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Aciklama geldi, gecikecekmis. Tarih yok. http://i557.photobucket.com/albums/ss20/LT7_anime7/Ai%20yori%20Aoshi%20%20gifs/ai_yori_aoshi_15.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Devami geldi. Her AI'le bir kere bitirince de harem aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Japon çançinçon oyunu mu bu? Animu hentayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Oyun batidan ama oynadigim en iyi birkac VN'den biri. Once ilk oyunu oynaman gerek ama, dogrudan devami bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben bunu oynarım yalnız ilk oyun filan hangisi nedir bilmem, söyleyin indireyim sıradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 http://store.steampowered.com/app/209370/ Ilk oyun bu. Bu oyun cidden cooook iyi. 3 kere bitirmistim herseyi gormek icin. Hikaye mukemmele yakin. Ama tek uyarim, kesinle spoiler okumayin. Tek bir kelime bile oyunun hepsini goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar