Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 %30 indirim: Bu listeden SUMMER30 koduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kobo online reader cikarmis: http://read.kobobooks.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 top 50 e kitap listesi çok feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hepsinde oyle o. Amazon filan gostermiyordur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mc_Lovin said: top 50 e kitap listesi çok feciymiş Aynısını düşünüyordum. Seks satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 busting cheerleaders cherry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 moriarty said: Mc_Lovin said: top 50 e kitap listesi çok feciymiş Aynısını düşünüyordum. Seks satar. Abiii sok oldum^^ 3-5-7 olurda bu kadar olamaz diyodum. tr olsa abazalar,cahiller deriz hemen. Ah bu kadinlar ne garip ya.... Gizli sapiklar Bu j.m. Christopher'i begendim. adam fifty shades of grey gibi sakli,suklu isim koymuyor,direk fucked my best friend's dad , babysitter fln koymus hahaha acik ve net. Ebook sayesinde millet rahat rahat okuyor heralde ferry'de , metro'da onun patlamasi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 "Ebook sayesinde millet rahat rahat okuyor heralde ferry'de , metro'da onun patlamasi olmus." çok güzel bi nokta bulmuşsun abi hakkaten baya etkilidir bu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 World war z kitabinda bile bir ibnelik var. Sirf o yuzden ilk 50 de olduguna eminim. http://imgur.com/jR76Fjh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ORAL DEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 AGZIYLA YAPIYO ANLAMINDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/lol-raving.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 o gif ne lan öyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 al o zaman! http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/yeah-lick-the-balls-stroke-the-shaft-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Reader'a sideload icin eklenti cikti Calibre'ye, tum sideload sorunlarini cozdu: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=220565 Tekrar diyorum bunu, tum sideload sorunlarini cozdu. Normal Kobo'nun dukkanindan alinmis gibi isliyor sideload kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 anlamadım bunu gerge biraz acarmisin. Yani kepub convert'ı yok bende şuan da calibre içinde. [FeatureSettings] FullBookPageNumbers=true bu işlemi kobo'nun içinde yapiyoruz ama calibre programında kepub convert'i nasıl acıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ne yaptiysan geri al, vanille Calibre olsun, anlatayim bastan. Kobo'nun icinde birsey yapilmiyor oncelikle. Once Calibre'yi ac. Sonra ayarlardan pluginlere gir. Iki tane plugin yukleyeceksin, orada Get New Plugins var: KoboTouchExtended KePub Output Sonra surayi acacaksin: http://cl.ly/image/291e0a0C201R/Screen%20Shot%202013-10-20%20at%2012.14.39.png Oradaki tum formatlari kapatip sadece kepub'u acik birakacaksin. Sonra ePub dosyasini secip yolla de, otomatik convert edip yollayacak. Sonra (burasi cok onemli, cok cok onemli) suradan eject edeceksin: http://cl.ly/image/1w1z2e1b0y1u/Screen%20Shot%202013-10-20%20at%2012.17.18.png Bunu yapmazsan sorun cikiyor. Ardindan Kobo'yu bilgisayardan cikartacaksin eject oldugundan emin olup, processing content diyip yeni yukledigin kitabi ekleyecek. OS X'de kullaniyorum, sorun yok. Ama Windows bazen harici diskileri tam cikartamiyor, bu durumda ne yaparsin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sagol bu acıklayıcı oldu :) deneyeceğim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Eger sorun cikartan kitap olursa once Calibre icinde tekrar ePub'a cevir, sonra Kepub olsun. Duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Şuan işteyim girmeme izin vermiyor , evde de internet yok bu aralar (yılbaşı ayağına daha bi müddet daha olmaz gibime geliyor) sizlere soriim dedim. Bir kitabımız olsa bunu koboda yayınlayabiliyor muyuz? Yoksa sadece satın almalık mı türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Smashwords Buradan yayinla kitap yayinlayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Orada yayınlayacağım da , bol volume olan bir yer olsun istedim. Orayı da açmıyor emenikesi iş yeri , böyle ben bir yere upload ediim bedavaya , bi ton kişiye ulaşsın istiyorum , hani deneme amaçlı olacağından para falan istemiyorum free yapıp olabildiğince insana ulaşıp o kadarda çok feedback alabilmek hedefim şuan sadece. Ona göre kolları sıvarım ileride. Bunun için koboyu düşündüm çok fazla kullanan var diye , amazon zaten kullanamıyorum sanırım , smashword sayesinde ulaşabilirmiyim böyle istediğim sayıda insana sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ne kadar iyi olduguna bagli. Ulasirsin iyiyse. Kobo'da da bu var: http://www.kobo.com/writinglife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sağolasın , ikisine de bi bakiim bakalım. Yalnız kitap olayları çok değişmiş be abi , eskiden bi genre yazılırdı , şimdi 3 genre aynı anda kitapta , post-apokaliptik ancient horror sex story falan var kitapların arasında , ööeeehh dedim görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 "post-apokaliptik ancient horror sex story" şunu alabilirim hemen. NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar