Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 *!başını ovuşturur* *!egoisttir*[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 aquila dogru diyo onemli olan aglarken deil aglamazken sarılmak deil mi :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 valla şu ana kadra 1 kere içimden geldi de yapamadım o kadar yani..ağlarken sarılma güdüsü yok bende[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Saendul, 14 Kasım 2004 19:29 tarihinde demiş ki: aquila dogru diyo onemli olan aglarken deil aglamazken sarılmak deil mi :P ohoo o hep olur. :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Kasım 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bellow, 14 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ben ağlarken sarılmıyorum en yakındaki şeye yumruk atıyorum :D super ya :D[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 aglarken sex hormonları salgılarız sarılıp sevişmek isteriz insanlarla.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 HÖH YANİ!!![signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ağlarken sarılmam cunku bırının yanında aglıyamam.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Eternal, 14 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: aglarken sex hormonları salgılarız sarılıp sevişmek isteriz insanlarla. ağlarsam kaçın. sonra söylemedi demeyin.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Kasım 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Eternal, 14 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: aglarken sex hormonları salgılarız sarılıp sevişmek isteriz insanlarla. açık sözlülük diye buna derim işte:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Razu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Eternal, 14 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: aglarken sex hormonları salgılarız sarılıp sevişmek isteriz insanlarla. oha[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ağlamak çok güzel bir şeydir yaa ben ağlarken yurumeye başlarım kafamı egerım ellerımı cebıbe sokarım yuru gıderım aglamam bıtınce dururum[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Llama, 14 Kasım 2004 20:19 tarihinde demiş ki: ağlamak çok güzel bir şeydir yaa ben ağlarken yurumeye başlarım kafamı egerım ellerımı cebıbe sokarım yuru gıderım aglamam bıtınce dururum aynen[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Norton_Antor, 14 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 14 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: aglarken sex hormonları salgılarız sarılıp sevişmek isteriz insanlarla. açık sözlülük diye buna derim işte:) arkadaşlar bunun sonu kötü yerlere varabilir. Ben buna külliyen yalan der giderim (ağlarken sırf manitamıza değil bazende çok yakın akrabalarımıza falan da sarılabildiğimizi unutmayalım olur mu?)[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Oha, ensest direkt haha.[signature][hline]I'm lunatic.
uncla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kişiden kişiye değişir bu durum,olanlardada üçgüdüseldir.. kendimi psikolog sandım bi an için :lol:[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 insanlarda ic gudu diye bir sey yoktur . aglarken kizdigimizda sevindigimizde vs asiri tepki verilen durumlarda genelde vucudta ufak capli enerji patlamalari olur hormonal olarak. ondan kimi sarilir kimi tekmeler kimi yumruklar . olay aciga cikan fazla enerjiyi harcamak . tabii sarilinca bir de yalnizlik hissini dagitir biraz .
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sarılmak ne demek ? birine karsı guwen duyup sırtını ona yaslayabilecek olmayı karsı tarafa hissettirme girişimidir ağlarken sarılmak ne alaka? ağlarkende icinde bulunulan boktan ruhhaliyle insan güwenicek birileri bulduuna sükreder we onlarla teselli bulur,sarılarakta şükran borÇlarını oder kendince(canım benim iiki warsın diye mesela) herkes sarılmaz ama kendine güwenen karakterli adam durumu kendi kafasında cozer bi gramda acık wermez ben mesela ahah[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ağladığını başkalarına belli etmemek sence karakterli olmak mı?Cık cık cık çok yanlış *ayiplar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Bellow, 14 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ben ağlarken sarılmıyorum en yakındaki şeye yumruk atıyorum :D al işte bu da benden. Ama ben farklı olarak en sert şeyi seiyorum. Bir defasında en iyi vuruşumu bir ağaca yapmıştım. Parmaklarım kocaman olmuştu.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ya büyük ihtimalle başka birinin yardımına ihtiyaç duymak yada onun yanında olduğunu hissetmek için filan olabilir
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ağlayan hiçbir insan gidip birine sarılmaz. Ağlayan insanı görenler ona sarılır,destek olmak acısını paylaşmak için Olay bundan ibaret aslında...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu?
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Dediğinde de hakkın var ama olay bundan ibaret değil bence. Ağlarken birilerine sarılabilmek güzel bir şey. İyi hisseder insan kendini. Ben daha çok birileri ağlayarak bana sarılınca mutlu oluyorum. Ağlarken kimselere sarıldığımı falan hatırlayamıyorum.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 2 kişi üzgünken ağlarken de birbirine sarılıolar sonucta mesela bir vefat olayında filan bu snrm birbirine destek olmak acıyı paylasmak icin filan
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 boy 1.83 kilo 85 ve iri yarı biri olunca (yaş15) ağlamak gelmiyor tabii hele en son kız ark. dışında kime sarıldım hatırlamıyorum bille hatta en son ne zaman ağladım onu bile hatırlamıyorum[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? çünkü havuçlar kısırlık için miş --------------------------------------------- eski moda: şakka da şakka da şakka şık yeni - eski moda: şaka şaka şaka şak yeni moda - şakşakçı kardeşler saadettin teksoy modası: ben şakşettin şaksoy şakarım reha muhtar modası - şaklarken şakır şakır şakırttatmak için şakır şakır şakırdatır herkesin bir hobisi vardır!!!!
Öne çıkan mesajlar