di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Selam, Boyle giyim kusam ustune geyik tasarimlar var aklimda kimi orgu kimi t-shirt kimi ic camasiri. Bunlari yaptiracak birilerini ya da bi yer bulmak istesem nereden nasil baslarim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 terzileri bi gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bursa şehreküstü istasyonun üst taraflarında akşamları yapılmışı var seyyarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Nerelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Valla benim tanidiklar var Beyazit'taki tekstilciler arasinda ama oradan zor olur biraz =) Londra'nin Beyazit'ini bul =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sana neresi lazim ? =) Ben yurt disindayim da tanidik bol, ayarlariz. Bu arada gayet ozel model falan isteyecegim, boyle kalibi var keser veriris olayi olur mu, olursa nasil olur bilmiyorum esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K0hor1YHXeU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 di ÖM attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 GERGE said: Valla benim tanidiklar var Beyazit'taki tekstilciler arasinda ama oradan zor olur biraz =) Londra'nin Beyazit'ini bul =) Ahah. Yok ya isi TR'de yapmak istiyorum zaten. Burasi da olur belki de burada olursa bile TR'den getirtmek daha mantikli. Tanidiklarin sitesi falan var midir ? Ya da ne kadarlik isi neye yaparlar gibi bir listesi ? Bir de guvenilirler midir ? Ben pazara girmeye calisirken kendileri de diger taraftan dalmasinlar ayni fikirle ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ikitelli. tık parayı verdin mi bütün 3. sınıf atölyeler emrine amade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben Istanbul'dan ayrilinca iliskiyi kopardim biraz (4 yil oldu neredeyse), oyle kolaylik isteyemem yani ama facebook chat'de gordugumde adres isterim, nasil olacagini sorarim bir. Hatta bahsettigim kisi sana telefon satmisti araciligimla, hatirliyorsundur. Onun ailesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 guys i got this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ginaly said: ikitelli. tık parayı verdin mi bütün 3. sınıf atölyeler emrine amade. Is buldugum anda para sayma makinesini de aliyorum yanina. Gorgusuz gibi sayicam her gun. Sikinti yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sen de iş bulamiyosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 izmir MTK baskan, sana ne lazim ki tam olarak? ablam modelist bakarsin biseyler cikaririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Uretimi burda yapin hem ucuz hemde 3-5 dolar ihracat yaparsiniz, bi fayeaniz olur turk ekonomisine, iyi genislettiniz cari acigi bu yasiniza kadar Gerci bonbon omrunun sonuna kadar ihracat yapsa o steam hesabini cikaramaz misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bir öneride bulunamayacağım ama bir anımı paylaşacağım. Londra dayken bizim karşı komşu Türklerin bir tanıdığı adam orada böyle tekstil ile uğraşıyor bir gün rastgele uçakta oranın şimdi hatırlamıyorum bayanlar için ünlü bir marka olan şirketin sahibiyle yan yana oturmuş adamla muhabbet etmeye başlamışlar işte bende bu işi yapıyorum falan filan. Adam ürünlere bakmış tamam bizim iç giyim için senin markayı bir deneyelim falan sana paslayalım gibi bir şey demiş herif yurt dışında fabrika kurup uzak doğu da ya Tayland ya Çin tam hatırlamıyorum herif 1 sene içinde milyon poundluk olmuş diyorlar. İş yerine gitmiştim ama o kadar dandikti ki. Direk depo gibi. Yani bir yardımım dokunamayacak ama bence ne iş olursa olsun yapmak gerek. Fikir güzelse uyguladıktan sonra cidden para sayabilirsin çünkü orası iyi ve zor bir pazar. Her şeye açık bir yer. İnsanlar tüketmeyi gezmeyi eğlenmeyi biliyor. Şöyle bir trend yakalarsan olmayacak bir şey değil. Biz korktuk bıraktık direk 6-7 ay yaşayıp umarım birisi başarılı olur. Çünkü okumaya giden düz çalışan çok insan var bir Türkün orada ticaret yapıp başarılı olduğunu görmek gerçi bir sürü var ama ufak çaplı. Neyse en azından bu forumdan görmek çok sevindirici bir şey. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kiyafet isine girecek olsam, elimdeki 5-10 dizayn, 3-5 fikire guvenip yola cikmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kaç parça sipariş düşünüyorsun ? bursa da tekstil fabrikası sahibi tanıdıklar var, nike lcw falan gibi marka tshirt short vs. yapıyorlar sipariş üzerine ama 5-10k lık partiler halinde çıkıyor sanırım, sonra yurt dışına dağılıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar