Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiyafet isine girecek olsam ...


di

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Valla benim tanidiklar var Beyazit'taki tekstilciler arasinda ama oradan zor olur biraz =)

Londra'nin Beyazit'ini bul =)


Ahah. Yok ya isi TR'de yapmak istiyorum zaten. Burasi da olur belki de burada olursa bile TR'den getirtmek daha mantikli.

Tanidiklarin sitesi falan var midir ? Ya da ne kadarlik isi neye yaparlar gibi bir listesi ?

Bir de guvenilirler midir ? Ben pazara girmeye calisirken kendileri de diger taraftan dalmasinlar ayni fikirle ? =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ben Istanbul'dan ayrilinca iliskiyi kopardim biraz (4 yil oldu neredeyse), oyle kolaylik isteyemem yani ama facebook chat'de gordugumde adres isterim, nasil olacagini sorarim bir. Hatta bahsettigim kisi sana telefon satmisti araciligimla, hatirliyorsundur. Onun ailesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir öneride bulunamayacağım ama bir anımı paylaşacağım.
Londra dayken bizim karşı komşu Türklerin bir tanıdığı adam orada böyle tekstil ile uğraşıyor bir gün rastgele uçakta oranın şimdi hatırlamıyorum bayanlar için ünlü bir marka olan şirketin sahibiyle yan yana oturmuş adamla muhabbet etmeye başlamışlar işte bende bu işi yapıyorum falan filan. Adam ürünlere bakmış tamam bizim iç giyim için senin markayı bir deneyelim falan sana paslayalım gibi bir şey demiş herif yurt dışında fabrika kurup uzak doğu da ya Tayland ya Çin tam hatırlamıyorum herif 1 sene içinde milyon poundluk olmuş diyorlar. İş yerine gitmiştim ama o kadar dandikti ki. Direk depo gibi.

Yani bir yardımım dokunamayacak ama bence ne iş olursa olsun yapmak gerek. Fikir güzelse uyguladıktan sonra cidden para sayabilirsin çünkü orası iyi ve zor bir pazar. Her şeye açık bir yer. İnsanlar tüketmeyi gezmeyi eğlenmeyi biliyor. Şöyle bir trend yakalarsan olmayacak bir şey değil.

Biz korktuk bıraktık direk 6-7 ay yaşayıp umarım birisi başarılı olur. Çünkü okumaya giden düz çalışan çok insan var bir Türkün orada ticaret yapıp başarılı olduğunu görmek gerçi bir sürü var ama ufak çaplı. Neyse en azından bu forumdan görmek çok sevindirici bir şey.

Başarılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...