Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 stream'de hala raw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 7:45p diyor CR, orada ciktiktan 2-3 dakika sonra actim ben de. Bu arada CR takvimdeki saatleri yerel saatle gostermeye baslamis, simdi fark ettim bakinca. Iki saat olmus bu durumda biteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 cr premium'da mi var sadece? ben goremiyorum magi'yi cr'da. gogoanime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 US only, gerci CR benim surekli proxyden geciyor. Free user'lara da var ama. CR bolgesel bilgileri cookie'lerde tutuyor, cookie'leri sil bir, duzelir eger US ip ile gostermiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 tamam deniyim oyle. cok iyiydi bolum ya. mogamett bile destur verdi bizimkine ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 çok iyi bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Sonunda main quest'i aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 evet ya, mevzu basliyor. mogamett mogamett'e uzuldum ama bayagi siyirdi kafayi casualty'leri ogrenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 simbad da gelirse ortalık şenlenicek asjflh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cok iyi bolumdu ya. son bolumler efsane olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 oha lan dede ve titus 5 dk da yalan oldu asklfhasfsdgj.bakalım nasıl durduracaklar.al thamen bile beklemiyordum bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 morgametto sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Magi: Sinbad'ın ilk OVA'sı çevrilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ova cok iyi ya, bayildim. gintoki'nin seiyuu falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sinbaddo çok iyüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 3. sezon gelecek mi haberiniz var mı? ben haber, dadikodu falan bulamadım :( aliatababatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Mangasi bugun son bolumu yayinladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Mangayi okumanin vakti geldi o zaman, sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Gerge magi evrenini sevdiysen "Magi - Sinbad no Bouken" isminde Sinbada ayit bir mangada mevcut. Sinbadin gencligini konu aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 2012 mesaja cevao vermisim. Edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar