Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 UUUUUGOOOOOO KUUUUUUUNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Insan bir nedir ne degildir yazar. Ayrica... http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121209224355/magi/images/thumb/e/e1/Morgiana_Current.png/270px-Morgiana_Current.png Gec Ugo'yu, budur! http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121128232712/magi/images/f/f6/Pick_Up_Alibaba.gif http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121111180326/magi/images/c/c2/Battle_Cry.gif http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121111185053/magi/images/b/b3/Strength.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 evet hatun aşırı iyi. altyazıları da temaya uygun şekilde yapmışlar izlerken daha bir eğlendiriyor. isimlerin telafuzları da çok iyi. 10. bölümü izle gerge UGOOOO-KUUUUUUN'lu post atmazsan ne oliym.. http://pbs.twimg.com/media/A55AzzaCYAAqf0k.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şu meşhur kilotsuz köle kızıl bu muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 güzel action döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sanırsam açıp bir de bunu izleyeceğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 2 gun var daha 10. bolumun Crunchyroll'a gelmesine; tam simulcast alamamislar bunda, bekliyorum. O altyazi ne hem? Gormedim ben oyle bir sey ama dogru ceviri oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 direk animefreakden izliyorum fakirler gibi ama iyi ya âradin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 animefreak akar abi. Cok aksiyonsal falan bişi olmalı böyle fate zero gibi anca ozaman mkv çekerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ya bu bizim Turk'ler hem animeleri, hem de dizileri HD upload ediyor korsan sitelerine; gavurlar niye yapmiyor bunu? O zaman iste ancak cakma Crunchyroll olur, bir de Horrible riplerini koyarlarsa =) Mesela: http://www.otakutr.com/1952-JinruiwaSuitaiShimashita-bolum-4.html (izleyin bu bolumu ayrica, gordugum en post-modern anime bolumu olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 olayi nedir? ismi cezbetti fsdjlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ali baba ve aleayattin var, maceradan maceraya atliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 tamam fdjalkfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 AKUUUUUUAAA PUAAAAA bu ne lan böyle topic mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 git bak bakıyım ben mutfaktamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 fistan, 10. bölüm çok iyiydi ugo kun domine etti resmen onun şerefine açtım konuyu. ordulu bölümler de görecez sanırım ilerde çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 eps 10 spo Valla alacin ha şimdi patladı, patlayacak derken ugo sinek gibin yapıştırdı. Alacin'de de sağlam potansiyel var gibi duruyor ama bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 çok kötü sarıyor 5 bölüm üst üst izlewdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Cok hizli girdin abi, manga'ya terfi ederek dogal animeci gelisimini izle bence artik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 manga olayına ısınamadım ya :/ sadece çizerken referans olarak kullanıyorum anime daha güzel, hareketli sesli. hem madem hayal gücümü sınırlansırarak tüketeceğim bir şey direk animeden gireyim, kitap gibi değil ki kendi hayal gücümü sokayım devreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 eğlenmek, vakit geçirmek için izliyorsan animede kalmanda sakınca yok ne zaman bir dizi çok sarar da daha fazlasını istersin o zaman mangaya geçersin. tv de yayınlanan dizilerin belki yarısı manga uyarlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ne kadar iyi bir seriymiş bu 9 a geldim de yatamıyorum lan! şu a bitsin yatacağım ama 10 u yarın izlerim artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bende 6 dayım sabahlıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 "konusunu açan da ne zevkli biriymiş ya tanışmamızı sağladı magiyle onun önerdiği code geass diye bi anime vardı onu da izliyim hemen ertesi gün." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 meh bildiğin shounenmiş bu da bu haftaki hayalkırıklıklarına +1 oldu kızıl da kurtaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar