Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

çok bekliyorum ya :/

streamde hemen izliyorum zaten 23" monitörde pek farketmiyor, hoparlör desen laptop hoparlörü yada kulaklık

keyif dersen aynı keyfi alabiliyorum

ama en önemlisi.. beklemek.. torrenti beklemek istemiyorum hemen izleyeyim istiyorum, işten evdeki makineye uzaktan bağlanıp indireyim desem öyle bir şansım yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oluyor. Tikliyorum siteden oynuyor aninda. Internetsiz oldugum bir an yok. Disarda filan da izleyebiliyorum boylece tabletten. Goruntu kalitesi de fansuba denk %90. Indirme derdi, eski serilerde seed bulma derdi yok. Ceviri kalitesinin de daha iyi oldugunu epey konustuk daha once.

Ripperlar ise etik gelmiyor bana kesinlikle. Fansub izlerim lisansli stream yoksa Funimation, Hulu ya da Crunchyroll'da ama onlardan ripleyip koyan Horrible gibi ripperlara bakmam asla. Ustelik rippin kalitesi steramden epey daha dusuk oluyor, niye bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

çok bekliyorum ya :/

streamde hemen izliyorum zaten 23" monitörde pek farketmiyor, hoparlör desen laptop hoparlörü yada kulaklık

keyif dersen aynı keyfi alabiliyorum

ama en önemlisi.. beklemek.. torrenti beklemek istemiyorum hemen izleyeyim istiyorum, işten evdeki makineye uzaktan bağlanıp indireyim desem öyle bir şansım yok

350 mb torrenti beklemek 10 dk. Zaten ilki inince geri kalanlar sen ilkini izlerken iniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kotoura-san

E küçük çocuktu da büyüyünce olayı anlamadı mı?

Milletin zihnini okuma yeteneği olan bir kızın kütük gibi empatiden yoksun olması bayağı saçma mesela, aklından geçen her şeyi okuyabiliyo, ama aklından geçen şeylerin millete duyurulmasından ne kadar gıcık olucağın hariç.

Hadi güçlerini kontrol edemiyo anladık, dilini de mi kontrol edemiyo? Tamam duydun, aferim, sorun yok, renk vermese duymamış gibi yapsa kimse bunun güçlerinden haberdar bile olmuycak mesela. Ama yok illa aklından geçenleri yüzüne vurucak, illa sırlarını sağa sola konfeti gibi saçıcak. Mind reading yeteneği olmasa bile konuşarak öğrendiği bütün sırları bağıra bağıra anlatırdı kesin, yine forever alone kalırdı uzun vadede:p

Ayrıca kadın kediyi öldürmüş olsa onu izleyiciye yansıtırlardı ya, kız kadının asıl düşündüğünü duyardı veya kadın yalan söylediğini bir şekilde belli ederdi filan, sanmıyorum öldürdüğünü.
Gerçi mental breakdown sahnesi ile yansıtmayı denemiş te olabilirler dediğin gibi, ama yine de öyle bir varsayımda bulunmak için direkt bir şekilde belirtmeleri gerekli bence.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

kotoura

Kucukken yasadigi travmalardan sonra (epey kucukken, ailesinin terk etmesi) koyvermis bence. Lisede beni birakip gitsinler, arkadas olmayalim diye oyle tersledi diye dusunuyorum, sonraki bolumlerde oyle davranmayacak bence. Dusununce aslinda karakter gercekci, gercek bir cocuk gibi davranmis daha soyut dusunme yetenegi ve superegosu gelismemis, sonra da onun travmasini cekmis. Komediye gecis yeri karakter disi sadece ama o da anime reality icinde cok iyi kotarilmis. Begendim ben yani. Cocukken empatiden yoksun olmasi normal, ilkokul cocuklari genelde empati kuramaz zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

kotoura-san

Animeye lafım yok, çok güzel zaten sezonun en iyilerinden olucağı kesin de böyle basit hatalar yapmadan da düzgünce işlenebilirdi bence sırf onu eleştiriyorum.

Karakterin psikolojisinden bahsetmiyorum, insanların ne tepki vereceğini bilmesine rağmen sırlarını, düşüncelerini filan yüzlerine vurması diğer insanlara anlatması saçma. Eşek kadar olmuş neden insanların kendisini bıraktığını anlamamış, nasıl olsa bırakıcaklar diyip herkesi terslemeye başlamış işte. Diline hakim olmayı becerebilse yeteneği kimsenin zoruna gitmiycek, hatta farkettirmese öyle bir yeteneği olduğunun farkına varmaları bile imkansız.
(Hatta çaktırmadan abuse etse direkt okulun en başarılısı en popüleri filan olucak ama onu geçiyoruz:P)

-ki psikolojiden bahsetsek bile empati ve sempati direkt kişilik oluşumunun temel taşları, bunları küçük yaşta çözememiş olsa bile liseye kadar kişiliği oturmuştur artık şu kavramları çözüp hatanın nereden patladığını anlaması lazım bi zahmet^^

Sosyal ağlarda paylaş

annesi babası tarafından terkedilen, keşke seni doğurmasaymışım denilen kızın arkadaş sahibi olmadan yetişmesi onu buna itti. travmatik bi şey yani gerge'in dediği gibi.

yeteneği lanet olarak gördü kız bir nevi, o yüzden yeteneğini iyiye kullanmayı da düşünmüyor. onun gözünde o yetenek anne babasının ayrılmasının, onu yalnız bırakmalarının, arkadaşlarının onu terketmesinin tek nedeni.

şimdi yavaş yavaş arkadaş edinecek, yeteneğini küçük haylazlıklarda kullanacak falan. eğlenceli bi havada geçecek anime.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok abi. Tanimiyor musun beni, cok kolay begenen bir adamim. Genelde kotu dedigim sey zor cikiyor, kac kere herkesin kotuledigi seylerin guzel yanlarini ayiklayip anlattim burada?

Bu sezon cidden boktan.

Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Kotoura-san
Oreshura
Maoyu

Bunlar baktiklarim arasindaki tek izlenir animeler. Crunchyroll'daki tum serilere baktim (23 tane almislar bu sezon gecen sezondan gelenler haric) Normalde aralarindan sadece Kotoura guzel derdim ama, bir de belki Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?. Yarin CR'de olmayanlara baslayacagim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu yeni seri başladı, topluca liste çıkarma zamanı geldi sanırım.

Maoyuu bayağı güzel, 2. bölümünü daha izlemedim ama olsun, bundan çok ümitliyim umarım batırmazlar.
Kotoura-san direkt listeye girdi çok tatlı. Sırf OP yeter zaten:p
LCD kafası olarak Sasami-san@Ganbaranai var, ne izlediğim hakkında pek bir fikrim yok ama izledim ve izlemeye devam edicem sanırım.

Tamako Market, Love Live, Senran Kagura , Amnesia ve Vividred Operation da izledim ama söyleyecek pek fazla şey yok bunlar hakkında, genel olarak vasat.

Tamako Market devam edilebilir,
Love Live fena değildi izlenir işte,
Senran Kagura ve Vividred Operation bayağı tırt ama yoklukta izlenebilir
(Senran Kagura fena değil gerçi, aksiyona ve ete doyurucak gibi:p)
Amnesia yı kesin droplarım.

Daha deneyeceğim birkaç tane daha var, bu liste biraz daha uzayabilir. Ya da liste aşırı uzarsa tırt olanları direkt droplarım, bulamazsam yoklukta gideri var diye izlerim işte.

Boku wa Tomodachi, Chihayafuru, Minami-ke beklediğim sequellar işte bunları da kesin izlerim.

Önceki sezondan Psycho-Pass, Magi, Shinsekai Yori, Zetsuen no Tempest, Sakurasou, Bakuman devam ediyo; bunlara da devam.

Şöyle bir sayınca çok boş değil bence.
Yeni başlayan kaliteli anime sayısı bayağı az olduğundan ben de pek hoşnut değilim aslında, ama boktan denicek kadar da kötü değil ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...