samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ahahahahah sırf Kayneth için izlenir bu, sesi cuk oturmuş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 eve şimdi geldim bir de yüksek çzöünürlükte izleyeceğim MMMHHHPPP kuş tam ithorozu ya edit: şu çiçekçi.. trap mi yoksa bildiğin kırık mı lan yoksa dublaj hatası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 pf bilemedim tamako marketi izler miyim, pek eğlendirmedi ya her sezon böle en az 4-5 tane çıkardı güzel de ben anlamadım bu sezon nie böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kırk yılda bir anime dönemi izleyecegim tuttu ondandır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 devameden seriler var ondandır diyeceğim de.. belkide.. İLHAM GELMİYORDUR ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Yok, bazen oluyor boyle. Kislar genelde kotu oluyor zaten. Gecen kis da 3 sezonluk seri izlemistim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Şimdilik ben de pek hoşnut değilim ama hala ümidimi kaybetmedim ya. Sequel olarak Boku wa Tomodachi, Chihayafuru, Minami-ke filan var onlar sezonu biraz kurtarır. Yeni başlayanlardan Maoyuu çok hoşuma gitti. Sasami san@Ganbaranai den ümitliyim, 1-2 tane daha güzel şey çıkar belki. Önceki sezonun kaliteli animelerinden bayağı devam eden var zaten. Aradan 3-5 tane de tırt ama izlenebilir bişeyler çıksa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 önceki sezondan sakuraso ve shinsekai mi devam ediyor ? mangirls falan nasıl bu arada ? karılar tanklarıda izlemedim ha aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mangirls izlenir, turunde iyi. Ama kisalardan Yama no Susume cok guzel bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kısalar çok kısa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 uzamaz mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Uzamaz simdilik, tutarsa baska bir sezonda belki. Ama... SONUNDA! SONUNDA!! Guzel bir seri cikti. Kotoura-san'a bakin. Karakterler cok iyi, cizimlar ozellikle 10/10 alir benden. Konu da ilginc cok. Kesin izleyin. Ilk bolumun ilk yarisinda aglatip Carrie tarzi bir Stephen King oykusune baglayacak sanirim dedirtse bile sonra romantik komediye bagliyor (baglama sahnesi super bu arada, gercekten bagliyor, yonetmenlik okulunda ders yapilmali), kesin bakin. Fantastik premise'a ragmen o kadar gercekci ki... hayran kaldim. Bu sezon da guzel bir sey cikti sonunda bir suru bok seriden sonra. Efsane olabiledek bir seri ilk bolumun kalitesini korursa. Muzikler de super kaliteli oteki hersey gibi. Kompozisyonlar cok iyi, atmosferi tamamen verebiliyorlar. Yapanlar belli zaten: Director - Masahiko Ohta (Mitsudomoe, Minami-ke, Yuruyuri) Series Composition - Takashi Aoshima (Mitsudomoe, Minami-ke, Yuruyuri) Character Design/Chief Animator - Takaharu Okuma (Hanaukyo Maid Team, Magician's Academy, Mitsudomoe) Animation Production AIC Classic (Bunlar yeni, gecen sezon Ebiten iyiydi cizim olarak ama) Aha konu da bu: Brought to you by staff who specializes in depicting the comical daily life of young girls (Director: Masahiko Ohta, Script: Takashi Aoshima, Character Design & Chief Animation Director: Takaharu Okuma), this is a fantastic romantic comedy about Haruka Kotoura, a girl who can read minds, Yoshihisa Manabe, a boy who finds himself drawn to her, and their daily life with friends, filled with laughter, tears, and exciting, heartfelt moments. Simdi de Tamako Market'e bakayim, o da guzel olursa iki tane hafta boyunca beklenecek seri cikmis olur en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şimdi indirdim öğlen tatilinde düşük kalitede izlerim diyorum ama sanırsam akşam eve saklayacağım bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 evli barklı çocuklu adam babacum ne hale geldi :( öğle arasında izlemeler ne abi az bekle :( izlediğine değsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Babacum, Crunchyroll gerek sana, her zaman HD kalite stream. Isi gucu olan adamsin, ucretini de verirsin rahat. Uc aylik Crunchyroll 19.95$ (sezon sezon veriyorum boyle), 6 aylik VPN ve Proxy de 30.99$. Deneme surumune bak bir, proxy bazi seriler icin gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 KOTOURA-SAN ÇOOOOOOOOK FECİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Kotoura-san çok iyi, kalp ısıtan animeler günüme bir anime daha eklendi. İlk bölümü çok güzeldi. Bölümün ortalarına doğru sahnenin yavaş yavaş kararıp donuklaşması, ardından boy meets girl sahnesinde anında normale dönmesi mükemmel işlenmişti, onun üzerine bir de aşırı tatlı OP girince direkt aşık oldum animeye. http://www.youtube.com/watch?v=9FLTUJKdvU8 Sasami-san@Ganbaranai: WTFDIDIJUSTWATCH?!?!?!? Bi bok anlamadım ahahahahah. Bi noktadan sonra iyice sapıttı zaten, ama Haruhi gibi bişey çıkıcak muhtemelen. Neyse, güzel, bu da izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bak size güvenip indirdim akşama izleyecem, bir iyi çıkmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Begenmezsen senin zevksizligindir, cok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ya söyle izlemedigin anime hakkında okuyunca çok beklendiye giriyoruom ben de artık izleyip bakayım direkt başlıga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 samaella said: KOTOURA-SAN ÇOOOOOOOOK FECİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!! YA SEN ÇOK PİS BİR ADAMSIN DAHA MESAİ BİTMİNE ÇOLK VAR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ya gerge iyi diyorsun da anime izleyeyim diye o kadar da para vermeyeyim.. bi zam olsun bi terfi alayım düşünürüz öğrenci değiliz ev geçindiriyoruz, her ne kadar şirket kârına doğrudan olumlu etkim olsa da :/ animeshippuden olmasa yüksek çözünürlüklü anime izleyemeyeceğim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 BabacumMostors said: samaella said: KOTOURA-SAN ÇOOOOOOOOK FECİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!! YA SEN ÇOK PİS BİR ADAMSIN DAHA MESAİ BİTMİNE ÇOLK VAR LAN! Abi bizde çalışıyoruz yahu :D Ben aksiyon olmayan animeleri öyle full hd falan sevmiyorum ya pixelli grainli falan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 BabacumMostors said: ya gerge iyi diyorsun da anime izleyeyim diye o kadar da para vermeyeyim.. bi zam olsun bi terfi alayım düşünürüz öğrenci değiliz ev geçindiriyoruz, her ne kadar şirket kârına doğrudan olumlu etkim olsa da :/ animeshippuden olmasa yüksek çözünürlüklü anime izleyemeyeceğim ahahah Neden kendini stream'e mahkum ediyorsun ki? Tokyotosho'dan (veya nyaa) bütün sezonluk animeleri çıktığı gibi indirebilirsin, Bakabt var bitmiş pek çok animeyi orda bulabilirsin, bu ikisinde de olmayan çok animeler için AniDB'yi ve google'ı kullanabilirsin. Bu devirde stream, tank varken bronz kama kullanmaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar