Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

robotics son bolumlerde ataga gecti de olay baglari cok random gelisti, her bolum ard arda twistler flas olaylar da olsa kurtaramayacaklar sanki o kismi

koyun ciftligi sahibine bir milyon dolarlik canta verip simdi ortadan kaybol diyen bir para babasinin yun kazak fiyatlarini iki katina cikarip insanlari kuzu but yemeye mahkum etmesinin ardinda uzayli koyunlar olsunu konu alan bir seyle yarisabilecek biraz daha abartirlarsa
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemeyi geçtim, her hafta çıksa da izlesem diye sabırsızlıkla beklediğim animelerden biri oldu tempest(özellikle şu son bölümle).

2. sezonla başlayan arc baymaya başlamıştı da 20. bölümde mükemmel bir şekilde toparladılar umarım böyle gider.

Gerçi mangayı geçmesi hayra alamet değil, üzüldüm. Umarım saçmalamaz
(Gerçi saçmalasa da farketmez, hem Sawashironun hem Kanahananın olduğu bir anime ne kadar kötü olabilir ki...:p)
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik time travelers paradox işte(aka grandfathers paradox).
Kurgusal açıdan 2 çözümü var:
1-Predestination paradox(evet çözümü de ayrı bi paradox)
2-Parallel timelines.

Burada olan 1. si. Yani orijinal timeline üzerinde gerçekleşiyor ve Aika nın ölümü sırasında Hakaze gelecekten dönüp zaten konuşmuştu. Yani dümdüz bir timeline yok, onun yerine loop var. Bu şekilde geçmişe gitsen de timeline ı değiştiremiyorsun çünkü yaptığın değişiklikler zaten senin bulunduğun zamanı değiştiren şeyler
(Daha net olarak söylemek gerekirse: daha geçmişe gitmeden önce geçmişte yapacağın şeyleri zaten geçmişe gittiğinde yapmış oluyorsun zaten(zaman yolcusuna göre gelecek ama bulunduğu timeline a göre geçmiş, yani olaylar sen daha yapmadan gerçekleşmiş oluyor). Bu yüzden loop var)

Sosyal ağlarda paylaş

Zetsuen 21

aynen aika ağır bitch çıkar diyodum, en iyi çıktı ya

hakaze bile sakinliği kaybetti, napcağını ne diyeceğini bilemez hale geldi, aika nası cool "ölene kadar hala biraz zamanım var gibi", kapışırlarken dat elegance, evine giderken gülümseyerek quote veriyo falan.

bi de ilk bölümde her role sawashiro hanazawa'yı veriyolar boku çıktı demiştim, şu bölüm anladım niye onları seçtiklerini.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...