Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 robotics son bolumlerde ataga gecti de olay baglari cok random gelisti, her bolum ard arda twistler flas olaylar da olsa kurtaramayacaklar sanki o kismi koyun ciftligi sahibine bir milyon dolarlik canta verip simdi ortadan kaybol diyen bir para babasinin yun kazak fiyatlarini iki katina cikarip insanlari kuzu but yemeye mahkum etmesinin ardinda uzayli koyunlar olsunu konu alan bir seyle yarisabilecek biraz daha abartirlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 lan ancak robo1 in trialına kadar izlemiştim ben QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 kotu degil de boslukta birakiyor, sonraki bolum daha net izah ederler diye diye izledim zaten oraya kadar geldiysen devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ShadowFury said: Zetsuen no Tempest #20: OHA oha hakkaten beklemiyodum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tempestı izleyen kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tempest manganın onune geçti fma gibi bi yerden sonra tamamen farklılascak galiba 1-2 ufak fark vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İzlemeyi geçtim, her hafta çıksa da izlesem diye sabırsızlıkla beklediğim animelerden biri oldu tempest(özellikle şu son bölümle). 2. sezonla başlayan arc baymaya başlamıştı da 20. bölümde mükemmel bir şekilde toparladılar umarım böyle gider. Gerçi mangayı geçmesi hayra alamet değil, üzüldüm. Umarım saçmalamaz (Gerçi saçmalasa da farketmez, hem Sawashironun hem Kanahananın olduğu bir anime ne kadar kötü olabilir ki...:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mangayı geçmedi ya /a/'daki spoilerlar falan hep mangadan. Şu an manga spoilerlarına uygun gidiyor benim bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 oreshura izledim de kızlar çoğaldıkça çoğalıyor abi bu ne dfsdsd. böyle mi gidecek bu masuzuyla sevişilmeyecek mi :( masuzu <3 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Harem iste. Ama kaliteli harem, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Kotoura'nin sonunda ne oldu oyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 tamako marketi benden başka takip eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 3 bolum kaldi Kotoura'da =( 2 sezon olsaydi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tamako ve kotoura takip ediyorum da etkilemiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Zetsuen No Tempest #21: OHA Son birkaç bölümdür inanılmaz güzelleşti bu. Aika nın dedektif sahnesi çok iyiydi ya ahahahah http://imgwiz.com/images/2013/03/08/8U7Cz.gif Ah, what a surprising incident! I was a victim, the dedective and the murderer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aika hakkaten oha oldum. bildiğin olayın içerisinde paradox var. hime geçmişe gitmeseydi aika kendini hiç öldürmeyecekti. aika kendisini öldürmeseydi hime hiç geçmişe gitmeyecekti. çok acaip bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Klasik time travelers paradox işte(aka grandfathers paradox). Kurgusal açıdan 2 çözümü var: 1-Predestination paradox(evet çözümü de ayrı bi paradox) 2-Parallel timelines. Burada olan 1. si. Yani orijinal timeline üzerinde gerçekleşiyor ve Aika nın ölümü sırasında Hakaze gelecekten dönüp zaten konuşmuştu. Yani dümdüz bir timeline yok, onun yerine loop var. Bu şekilde geçmişe gitsen de timeline ı değiştiremiyorsun çünkü yaptığın değişiklikler zaten senin bulunduğun zamanı değiştiren şeyler (Daha net olarak söylemek gerekirse: daha geçmişe gitmeden önce geçmişte yapacağın şeyleri zaten geçmişe gittiğinde yapmış oluyorsun zaten(zaman yolcusuna göre gelecek ama bulunduğu timeline a göre geçmiş, yani olaylar sen daha yapmadan gerçekleşmiş oluyor). Bu yüzden loop var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 animenin sonunu 5. bölümde tahmin etmiştim. 1 seride o kadar komplo teorisi ürettiler; kimsede sormadı aika mage of exodus olamaz mı diye? Hanemura'nın bir tane kız arkadaşı varmış. oda kesin aika çıkacak. yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 üst abi ölü olan birisini niye exodus diye tahmin etsinler ki. ölü zaten. mage filan olamaz... ben o kafayla baktım olaya pek de şaşırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 oreshura o ksdar iyi ki kendi konusu olmalı chiva vs masuzu taşkağıtmakas mücadelesi gif yapmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ben aika psikopata bağlar hime yi keser diyordum ama tersi çıktı, beklemiyordum böyle bir davranışta bulunacağını. Ayrı dedektiflik sahnesi çok iyidi. Sonda mahiro ve yosuke yi gösterince için burkuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Zetsuen 21 aynen aika ağır bitch çıkar diyodum, en iyi çıktı ya hakaze bile sakinliği kaybetti, napcağını ne diyeceğini bilemez hale geldi, aika nası cool "ölene kadar hala biraz zamanım var gibi", kapışırlarken dat elegance, evine giderken gülümseyerek quote veriyo falan. bi de ilk bölümde her role sawashiro hanazawa'yı veriyolar boku çıktı demiştim, şu bölüm anladım niye onları seçtiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sakurasou bi 15 sezon daha devam etse keşke ya. çok güzeeeelllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 daha eve gidecem.. MESAİ BİTMİYOR LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sakurasou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar