samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bahsi bile geçmedi bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 tamako market raydan çıkar gibi ama değil, bu hafta da epey güldüm önümüzdeki hafta garip yerlere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kotoura <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kotoura is it your boobs ?! is that confidence coming from your boobs ?! asdgsag kotoura'nın sesi bile çok tatlı-komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi iki rekat rahat durun lan bende akşam evde izleyeceğim! tamako çok garip yerlere gidiyor bu arada hayırlısı garip bir arc başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 poor kotoura chwan :( garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 BabacumMostors said: abi iki rekat rahat durun lan bende akşam evde izleyeceğim! tamako çok garip yerlere gidiyor bu arada hayırlısı garip bir arc başladı ahaha el clasico :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kotoura izlemedim ben, bu sezon izledigim birşey yok hatta. İyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu sezon baya kötü. 1-2 tane var anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kotoura ve Oreshure, otekiler cop. Maou biraz guzel bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kami çarpar, tamako market var bir de kafayı kırmak isteyen sasami-san izleyebilir, hanım bi gitsin bir haftasonu oturup 5-6 bölüm üst üste izlemeyi planlıyorum ondan sonra gidip 46 raporu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sasami-san herkese gore degil, bana gore degil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 minamikeye yetiştik bugün. birinci sezon değil belki ama bazı bölümler inanılmaz olmuş seitokai no ichizon s2 nin de normal yayınları var bu sezon. webcast kusmuk çözünürlüğünden sonra ilaç gibi geldi hatta kei nin kızkardeşinden eroge serialını almaya çalıştığı bölümde animeyi durdurmak zorunda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 O ikinci dediginin ilk sezonunun ilk bolumune baktim biraz once, sikiciydi ama. Tum bolumleri ayni havaysa bakmayacagim. Nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 seitokai no ichizonun ilk sezonunun ilk bölümü sıkıcıydı ? ciddi misin ? o zaman uzak dur gerisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oreshura bu haftaki bölm resmen kesmedi ya :/ bir sonraki bölümü iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oreshura izlerken ciddi anlamda sıkıldığımı hissettim :D Kotoura daha giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Kaede said: kei nin kızkardeşinden eroge serialını almaya çalıştığı bölümde animeyi durdurmak zorunda kaldık ahaha aynen imouto geleli son 2 bölüm de efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Kaede said: minamikeye yetiştik bugün. birinci sezon değil belki ama bazı bölümler inanılmaz olmuş abi son bölüm.. chiakiyle hosakanın şarkısı AHAHAH son 3 bölümde daha çok güldüm 1. sezonu yakalar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ixion'u be hafta tamamen wtf!!!!! modundan cikamadan izledim. Weird shit tier tam, zirvede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ixion dt cidden eğlenceli bir anime oldu çıktı. ilk başta saçma shounen filan sandım ama baya eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 robotics note takip eden kaldı mı hiç başta meh diyip burun kıvırmıştım da garip bir şekilde izletti bana kendini. bitiricem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tamako market (8. bölüm) çok iyi gidiyor ya bu bölüm iyi Kanna yaptı. ayrıca Birdminton AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 KOTOUROSON ÇOK İYİYDİ!! yok lan yok izlemedim ben de akşam eve gidince izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zetsuen no Tempest #20: OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar