Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aktiftablet said: facebooktan eklediyse vericek zaten, tartışmaya gerek yok, git ve sana ait olanı al. Gaz vermeyin motoru patlatcaksınız :D Silphatos işten çıkma gibi bir korkum yok işten çıkarılma diye bir olay olmaz, sadece iş yerinde testis mevzusu olma ne bileyim farklı gözle bakılma konumuna gelmek istemiyorum olay o. Facebooktan resimlere 1-2 like atsam mı diyorum da like atmak ne işe yarıycak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 en fazla işten çıkarırlar nolcak aga ya, git ye o mandalini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 üfff iş ortamında nasılır yapılır hem de var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Başka ortamdan nasıl yapılıyorsa öyle yapılır dendi mi? ya da bilsek sap gezmezdik dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 işten sonra kahve içmeye gidelim mi de sana muzipçe bakıp tamam diyecektir ofisten ayrı ayrı çıkın, en azından bir şeyler belli olana kadar mesai arkadaşlarınıza durumu belli etmemeniz daha doğru olur kızı salaş bi yere götür, sırf iş çıkışı bir yere gidiyorsunuz diye ciddi bi yere gitmek zorunda değilsiniz. kız da bu seçiminin farkına varacak ve içten içe gülümseyecektir daha sonra hemen msn iste tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 seviyorsan git konuş, ben müsaitim demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 iş yeri kasıyo mesene var mı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Saeros said: işten sonra kahve içmeye gidelim mi de sana muzipçe bakıp tamam diyecektir ofisten ayrı ayrı çıkın, en azından bir şeyler belli olana kadar mesai arkadaşlarınıza durumu belli etmemeniz daha doğru olur kızı salaş bi yere götür, sırf iş çıkışı bir yere gidiyorsunuz diye ciddi bi yere gitmek zorunda değilsiniz. kız da bu seçiminin farkına varacak ve içten içe gülümseyecektir daha sonra hemen msn iste tabii ki hacı mesene mi kaldı yaa? feys var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dudaklarina yapis ve ask serbetinden ilik ilik ic dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Saeros said: işten sonra kahve içmeye gidelim mi de sana muzipçe bakıp tamam diyecektir ofisten ayrı ayrı çıkın, en azından bir şeyler belli olana kadar mesai arkadaşlarınıza durumu belli etmemeniz daha doğru olur kızı salaş bi yere götür, sırf iş çıkışı bir yere gidiyorsunuz diye ciddi bi yere gitmek zorunda değilsiniz. kız da bu seçiminin farkına varacak ve içten içe gülümseyecektir daha sonra hemen msn iste tabii ki Baboli bunlar benimde aklımdan geçti. Bunu yapabilmem için sürekli uygun zaman kollamam lazım.Çünkü dediğim gibi onun yeri 1. katta ben 3. kattayım,hayır ofise giriş çıkışta aynı yerden de girip çıkmıyoruz farklı giriş çıkışlar var. Ayrıca aynı masada onu yetiştiren genel sekreterimiz var (50+ yaşında). Yani lokasyon olarak biraz sıkıntılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 iş yerinde feyse giriliyosa ordan yaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Baboş feyse bi online göremedim ki orayı da kolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hatun sana mandalina verdi, ayakustu konustunuz sonra da facebooktan ekledi diye pesine mi dustun sen simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sen at mesaji ya, olmadı "hu huuu orda mısın" gibi bi msj at, cvp gelirse, akşam çağırısın işte, arkadaşı varsa onu da bana ayarl ahatta, bu kadar tavsiyeyi gazı boşuna vermedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Marty said: hatun sana mandalina verdi, ayakustu konustunuz sonra da facebooktan ekledi diye pesine mi dustun sen simdi? Oha resmen prehistorik abazaların yerine koydun beni. Sebep belli: "hoşuma gitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ulgio said: Tatlı bir bayan.Geçen hafta tanıştım, ismini öğrendim falan.İlk başta grip olmuştum, şu anki genel sekreterimize kötü oldum vs diyorum ki bende mandalina var vereyim mi bak iyi gelir dedi.Sağolasın dedim aldım yedim.Sonra geldim iyi oldum diyorum e tabi benim mandalinamı unutma o iyi geldi diyor.Biraz ayaküstü konuştuk falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hosuna gittiyse saldir da, ne biliyim bana mandalina verdi facebooktan ekledi falan diye anlatinca garip oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Eyvallah marty sağol da ortam müsaade edecek mi o var, şansla mansla bişey olursa artık.Yanında başka insanlar olduğu için ve göz önünde olduğu için çok yaklaşamıyorum. Korkuyorum abi bizim millet dedikoduya gıybete çok meraklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 pis herif ya/sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dasaa ruh hastası mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yok ama az gribim ya. olm gerçekleri söylüyoruz işte. olmayacak bişiyin peşinden koşuyorsun. kız mandalina vermiş, facebooktan eklemiş. eee.. bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mandalina verem yersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mandalina gibi soy beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 facebook da vericeksen yatağımı açıcam sana bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 timeline'ınına saldırıp seni poke a doyurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar