Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ortamında nasıl yapılır

Ulgio

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

facebooktan eklediyse vericek zaten, tartışmaya gerek yok, git ve sana ait olanı al.

Gaz vermeyin motoru patlatcaksınız :D
Silphatos işten çıkma gibi bir korkum yok işten çıkarılma diye bir olay olmaz, sadece iş yerinde testis mevzusu olma ne bileyim farklı gözle bakılma konumuna gelmek istemiyorum olay o.

Facebooktan resimlere 1-2 like atsam mı diyorum da like atmak ne işe yarıycak :)
Sosyal ağlarda paylaş

işten sonra kahve içmeye gidelim mi de
sana muzipçe bakıp tamam diyecektir
ofisten ayrı ayrı çıkın, en azından bir şeyler belli olana kadar mesai arkadaşlarınıza durumu belli etmemeniz daha doğru olur
kızı salaş bi yere götür, sırf iş çıkışı bir yere gidiyorsunuz diye ciddi bi yere gitmek zorunda değilsiniz. kız da bu seçiminin farkına varacak ve içten içe gülümseyecektir
daha sonra hemen msn iste tabii ki
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ofisten ayrı ayrı çıkın, en azından bir şeyler belli olana kadar mesai arkadaşlarınıza durumu belli etmemeniz daha doğru olur
kızı salaş bi yere götür, sırf iş çıkışı bir yere gidiyorsunuz diye ciddi bi yere gitmek zorunda değilsiniz. kız da bu seçiminin farkına varacak ve içten içe gülümseyecektir

hacı mesene mi kaldı yaa? feys var artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Baboli bunlar benimde aklımdan geçti.
Bunu yapabilmem için sürekli uygun zaman kollamam lazım.Çünkü dediğim gibi onun yeri 1. katta ben 3. kattayım,hayır ofise giriş çıkışta aynı yerden de girip çıkmıyoruz farklı giriş çıkışlar var.
Ayrıca aynı masada onu yetiştiren genel sekreterimiz var (50+ yaşında).
Yani lokasyon olarak biraz sıkıntılı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Tatlı bir bayan.Geçen hafta tanıştım, ismini öğrendim falan.İlk başta grip olmuştum, şu anki genel sekreterimize kötü oldum vs diyorum ki bende mandalina var vereyim mi bak iyi gelir dedi.Sağolasın dedim aldım yedim.Sonra geldim iyi oldum diyorum e tabi benim mandalinamı unutma o iyi geldi diyor.Biraz ayaküstü konuştuk falan...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...