Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 3 senedir falan iphone 3g kullanıyorum ve tuşlar artık telef olmuş durumda. bildiğin açlık ayfonu gibi omuzla yüklenmem gerekiyor home tuşuna. Haliyle değiştirmek istiyorum ama para da harcamak istemiyorum, bir arkadaşım da g27 alcakmış, dedi gel sana bendeki htc hd2'yi vereyim sen de bana g27'yi ver. telefon temiz, arkasında 2-3 soyuk var o kadar. ben de zaten g27'yi kullanmıyorum, hani takas yapmasam da satacam. telefona da ihtiyacım var da başka bir arkadaşım "g27'yi sat onun parasıyla o telefondan daha iyisini alırsın" dedi kafamı bulandırdı. bi de buraya sorayım dedim. performans olarak nası bi telefondur, iphone serisi ile kıyaslandığında performansı hangisine yakındır 3gs'e mi 4 mü 4s mi nedir, beni bi bilgilendirin yiğitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Eppppey eski bi telefon, iPhone 3G zamanında falan vardı o derece. Bence adil bir takas değil bu. Maksimum 250 flan eder HD2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 2. el fiyatları 450-600 arası değişiyor ya sahibinden.com da. bilemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 g27'yi bana sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kaç vercen normalde bu soruyu sormam da, bu arkadaşa takasla da olsa parayla da olsa vericem, o yüzden kıllığına diyorum. mesela sıfır fiyatına alırsan satarım za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 g25 i satayım mı ben de ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 şu HTC HD2 windows Mobile 6.5 ile çıkan, bütün bütün Mobile OS'ların port edilebildiği cihaz di mi? evet o. Xda'da cihazın sayfasına bakın asdasd http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 ubuntu, win 6,5/7, meego ne ararsan var cihazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dasaaa said: g25 i satayım mı ben de ya? sat ha 25 ha 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Xenocide said: kaç vercen normalde bu soruyu sormam da, bu arkadaşa takasla da olsa parayla da olsa vericem, o yüzden kıllığına diyorum. mesela sıfır fiyatına alırsan satarım za 400 veriiym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 la şimdi onu bunu bırakın da, böle 600 700 liraya bu telefondan iyi ikinci el ne alınır, var mıdır öyle bişey, şu anda kullanıyorum çünkü performansı fena değil. dokunmatiği biraz tırt gibi ama hızlı çalışıyor yani.kullandığım iphone 3g'deki en büyük sıkıntı aşırı yavaş çalışması. bi mesajlara basıyorum 10 saniye bekliyorum açılsın diye. eğer diyosanız ki "aga sen o direksiyonu okut 500 600'e, o parayla daha iyi telefon alırsın" öyle yabacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 450 veriyim direksiyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 600'e düşünürüm. arkadaş 500'e alcak çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 2 tane de bende var direksiyonlardan. Hic kullanilmadan duruyor dolapta. Kardesimle GT oynucaz diye almistik sonra araba alinca anlamini yitirdi. 3-4 kere fln kullanilmistir maksimum. Ederi neyse 50 lira fln altina satabilirim. Kargoyla fln ugrasmam ama. Istanbul'da olmasi sart alicinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benden de mezarcısı varmış dsfgs 2. el ürünü 50 lira altına satmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adam tok satıcı xeno gel ben de sana 475 veriyim benim bir direksiyonum senin bir telefonun olsun. arkadaşını da salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 50 lira altina dedigim 2. el fiyati neyse, onun 50 lira altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sendeki direksiyon ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 snopy falandır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Logitech. Gran Turismo 5'in Sony dukkaninda satilirken janjanli arabada takili olan direksiyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 driving force gt o zaman seninki ben de zaten momo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Orasini bilmem ben. Gorunce atladim iste. Varsa alicisi, ederi neyse 50 lira altina birakcam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ederi 50 lira tstststs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Xenocide said: la şimdi onu bunu bırakın da, böle 600 700 liraya bu telefondan iyi ikinci el ne alınır, var mıdır öyle bişey, Sony Xperia sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 performans olarak bu telefondan kesinlikle iyi der misin dediğin telefon için? ben pek anlamıyorum çünkü bu telefonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar