Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC HD2 ile Logitech G27 direksiyon takas edilir mi?

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

3 senedir falan iphone 3g kullanıyorum ve tuşlar artık telef olmuş durumda. bildiğin açlık ayfonu gibi omuzla yüklenmem gerekiyor home tuşuna. Haliyle değiştirmek istiyorum ama para da harcamak istemiyorum, bir arkadaşım da g27 alcakmış, dedi gel sana bendeki htc hd2'yi vereyim sen de bana g27'yi ver. telefon temiz, arkasında 2-3 soyuk var o kadar. ben de zaten g27'yi kullanmıyorum, hani takas yapmasam da satacam. telefona da ihtiyacım var da başka bir arkadaşım "g27'yi sat onun parasıyla o telefondan daha iyisini alırsın" dedi kafamı bulandırdı. bi de buraya sorayım dedim. performans olarak nası bi telefondur, iphone serisi ile kıyaslandığında performansı hangisine yakındır 3gs'e mi 4 mü 4s mi nedir, beni bi bilgilendirin yiğitler.
Sosyal ağlarda paylaş

la şimdi onu bunu bırakın da, böle 600 700 liraya bu telefondan iyi ikinci el ne alınır, var mıdır öyle bişey, şu anda kullanıyorum çünkü performansı fena değil. dokunmatiği biraz tırt gibi ama hızlı çalışıyor yani.kullandığım iphone 3g'deki en büyük sıkıntı aşırı yavaş çalışması. bi mesajlara basıyorum 10 saniye bekliyorum açılsın diye. eğer diyosanız ki "aga sen o direksiyonu okut 500 600'e, o parayla daha iyi telefon alırsın" öyle yabacam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...