vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 asdfasddsggfasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 teyzemler gelmiş gerçekten, sonradan düştü jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 xaty said: kaç ki? 7.15'de iş başlıyor, 6'da kalkıyorum. erken yatmaya alışıp bi şekilde yeterince uyunuyor da hava karanlıkken kalkmak çok kötü. şu çok güzel birşey aslında ya bizimki de 7de başlayıp 4te bitse keşke. 6da mesai bitiyor, eve gidişm 6.15, sonra dışarı çıksam desen çıkılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 4'te bitmiyor ki, 5'te bitiyor. evde 6 civarı oluyorum. Yazın yine fena değil gerçi, hem 5.45 gibi evde oluyorum, hem de gün bitimine daha baya vakit kalıyor da kışları kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Özel sektörden memnunum da birkaç sıkıntı mevcut. Sıkıntı derken Baya uzak (1,5 saat), internet filtreli(yakında vinn alacağım), personel yemeği ağır, zorunlu kravat, maaş fena değil. Memnunum derken kendime tek çalışma odası, tek masa, 30" Cinema Display HD iMac, iyi insanlar, baskı yok, izin almak sınırsız, yoğun değil, yaptığın tasarımını hemen onaylıyorlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 iş'imden memnun umda, iş yerinden çok memnun değilim, kısmetse değişecek seneye o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 4k lar falan havada uçuşmuş 1,5k yı gördüğümde (fazla mesai,resmi tatillerde çalışınca anca) seviniyorum ben:( saat 10:00 da başlayıp 7:30-8 gibi bırakıyorum cumartesi çalışıyorum maalesef.ve güya muhasebeci diye alındık ama yönetimden tut bilgisayar teknisyeniğine,ihalelere girme de dahil her işi yaptık/yapıyoruz elimiz döndüğünce... ha karışanım yok,genelde 5 den sonra çok rahatım çoğu insanın benim gibi çalışma odası hatta abartmıyorum evi bile yokdur o derece..sonra ankara da göreceli olarak güzel bi manzaraya sahibim (polyanna mode off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 okul bok gibi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: xaty said: kaç ki? 7.15'de iş başlıyor, 6'da kalkıyorum. erken yatmaya alışıp bi şekilde yeterince uyunuyor da hava karanlıkken kalkmak çok kötü. şu çok güzel birşey aslında ya bizimki de 7de başlayıp 4te bitse keşke. 6da mesai bitiyor, eve gidişm 6.15, sonra dışarı çıksam desen çıkılmıyor. 15 dakkada eve donuyorsun isten ve hala soyleniyor musun bu konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 xaty said: 4'te bitmiyor ki, 5'te bitiyor. evde 6 civarı oluyorum. Yazın yine fena değil gerçi, hem 5.45 gibi evde oluyorum, hem de gün bitimine daha baya vakit kalıyor da kışları kötü baya sen de 5 te bitiyor diye hayiflanmissin =) kac kisinin 5 te bitiyor mesaisi acaba ulke genelinde memurlar haric bir arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 okul ıle bırlıkte calısanların ıs hayatı var denılemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 xaty said: Teyzemler mi gelmiş ahshdas fena koptum iş yerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 5 mi abi hiç 5 de biten bi işim olmadı en iyisi 18:30 da bitiyordu ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 09.45-16.15 calisiyorum. 1500 maas + 300 multinet + araç şükür allama memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 CVye o kadar hobi yazıp da bunu mu buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Spiegel said: senko said: xaty said: kaç ki? 7.15'de iş başlıyor, 6'da kalkıyorum. erken yatmaya alışıp bi şekilde yeterince uyunuyor da hava karanlıkken kalkmak çok kötü. şu çok güzel birşey aslında ya bizimki de 7de başlayıp 4te bitse keşke. 6da mesai bitiyor, eve gidişm 6.15, sonra dışarı çıksam desen çıkılmıyor. 15 dakkada eve donuyorsun isten ve hala soyleniyor musun bu konuda =) ya yok ev işe yakın, bilerek dikkat ettim ona zaten. ordan sıkıntım yok ama işte 4te bitse mesela harika olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aktiftablet said: CVye o kadar hobi yazıp da bunu mu buldun?evet.burası daha samimi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko said: Spiegel said: senko said: xaty said: kaç ki? 7.15'de iş başlıyor, 6'da kalkıyorum. erken yatmaya alışıp bi şekilde yeterince uyunuyor da hava karanlıkken kalkmak çok kötü. şu çok güzel birşey aslında ya bizimki de 7de başlayıp 4te bitse keşke. 6da mesai bitiyor, eve gidişm 6.15, sonra dışarı çıksam desen çıkılmıyor. 15 dakkada eve donuyorsun isten ve hala soyleniyor musun bu konuda =) ya yok ev işe yakın, bilerek dikkat ettim ona zaten. ordan sıkıntım yok ama işte 4te bitse mesela harika olurdu 4te bitse zaten yarim gun calismis gibi olurdun 9 9:30 basladigini varsayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Fistan said: aktiftablet said: CVye o kadar hobi yazıp da bunu mu buldun?evet.burası daha samimi geldi. http://www.emrahustun.com/gunluk/wp-content/uploads/2007/04/emrahustuncom0231.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Spiegel said: xaty said: 4'te bitmiyor ki, 5'te bitiyor. evde 6 civarı oluyorum. Yazın yine fena değil gerçi, hem 5.45 gibi evde oluyorum, hem de gün bitimine daha baya vakit kalıyor da kışları kötü baya sen de 5 te bitiyor diye hayiflanmissin =) kac kisinin 5 te bitiyor mesaisi acaba ulke genelinde memurlar haric bir arastirmak lazim. benim gibi olup 7:15-5:00 çalışan az insan var diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 @joker, ahaha aynen oyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 değilim, sıkıcı.ama şimdiye kadar en çok değer gösteren yer burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 necisinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 3 boyut görselleme, tasarım, dizayn. ne denir onu da bilmiyorum.mimar değilim.tek bildiğim mimari görselleme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 10 da bitior amke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar