KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yıl sonu geldi çattı. Genel olarak zam zamanı ve aynı zamanda iş değiştirme zamanıdır sene sonu. O zaman ben de soruyorum, işinizden memnun musunuz? Öğrenciyseniz okuduğunuz bölümden memnun musunuz şeklinde kabul edin soruyu. Çalışanlar için zaten soru açık. İşsiz olanlara tez zamanda gönüllerine göre iş diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cetin tas abinin "Kıl mısın abi, sana ne?" sikki koymasini seviyorum. saygilar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 iş verin bana memnun kalırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 pozisyonumun geleciginden umutluyum, 3-5 yil sonra memnun olacagimi umuyorum. olmazsak gote geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 emin deilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Evet, iş ortamım çok güzel, tatlı haber spikerleri, programcı kızlar, her gün üstü kapalı yapılan şıklık yarışları. Maaş da iyi. 4k yaptığım işe göre fena değil ki aynı işi çok daha düşük maaşlara yapanlar da var... Genel olarak çok memnunum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 olan var olmayan var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 vaperon said: Evet, iş ortamım çok güzel, tatlı haber spikerleri, programcı kızlar, her gün üstü kapalı yapılan şıklık yarışları. Maaş da iyi. 4k yaptığım işe göre fena değil ki aynı işi çok daha düşük maaşlara yapanlar da var... Genel olarak çok memnunum. :) valla özendim işine. ne iş yapıyon yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tabiki hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 4k alıyormuş fakir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: 4k alıyormuş fakir... Herkesler senin gibi 20k euro almıyor olm ne yapsınlar açmı kalsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben bedavaya çalışıyorum. vatan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Şirkette itin önde gideniyim denebilir. :D Hep bunu yapmak istemiştim kusura bakmayın. Bilgi işlem müdürüyüm. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: 4k alıyormuş fakir... Ne gecen belli ne gündüzün. Üstüne bir de telekom için çalışıyorsun. Iyyyk. boş bir pozisyon varsa atayım mı bir cv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bastım eveti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 okuduğum bölümden memmun değilim, maliye okuyorum maliye ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 güzel de bir zam alsam tadından yenmez ama işimden memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 işimden memnunum, insanlardan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 öğrenciliği karıştırmasan paticiğin ne kadar el üstünde yaşadığını tespit eden konuyu açmıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 chrome said: ben bedavaya çalışıyorum. vatan için sınır taşımısın abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ren said: öğrenciliği karıştırmasan paticiğin ne kadar el üstünde yaşadığını tespit eden konuyu açmıştın. ama onlar bizim canımız B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar