KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yıl sonu geldi çattı. Genel olarak zam zamanı ve aynı zamanda iş değiştirme zamanıdır sene sonu. O zaman ben de soruyorum, işinizden memnun musunuz? Öğrenciyseniz okuduğunuz bölümden memnun musunuz şeklinde kabul edin soruyu. Çalışanlar için zaten soru açık. İşsiz olanlara tez zamanda gönüllerine göre iş diliyorum.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cetin tas abinin "Kıl mısın abi, sana ne?" sikki koymasini seviyorum. saygilar abi.
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 pozisyonumun geleciginden umutluyum, 3-5 yil sonra memnun olacagimi umuyorum. olmazsak gote geldik.
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Evet, iş ortamım çok güzel, tatlı haber spikerleri, programcı kızlar, her gün üstü kapalı yapılan şıklık yarışları. Maaş da iyi. 4k yaptığım işe göre fena değil ki aynı işi çok daha düşük maaşlara yapanlar da var... Genel olarak çok memnunum. :)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 vaperon said: Evet, iş ortamım çok güzel, tatlı haber spikerleri, programcı kızlar, her gün üstü kapalı yapılan şıklık yarışları. Maaş da iyi. 4k yaptığım işe göre fena değil ki aynı işi çok daha düşük maaşlara yapanlar da var... Genel olarak çok memnunum. :) valla özendim işine. ne iş yapıyon yav?
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: 4k alıyormuş fakir... Herkesler senin gibi 20k euro almıyor olm ne yapsınlar açmı kalsınlar?
chrome Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben bedavaya çalışıyorum. vatan için
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Şirkette itin önde gideniyim denebilir. :D Hep bunu yapmak istemiştim kusura bakmayın. Bilgi işlem müdürüyüm. :P
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: 4k alıyormuş fakir... Ne gecen belli ne gündüzün. Üstüne bir de telekom için çalışıyorsun. Iyyyk. boş bir pozisyon varsa atayım mı bir cv?
Murray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 okuduğum bölümden memmun değilim, maliye okuyorum maliye ne lan ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 güzel de bir zam alsam tadından yenmez ama işimden memnunum
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 işimden memnunum, insanlardan değilim
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 öğrenciliği karıştırmasan paticiğin ne kadar el üstünde yaşadığını tespit eden konuyu açmıştın.
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 chrome said: ben bedavaya çalışıyorum. vatan için sınır taşımısın abi sen?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ren said: öğrenciliği karıştırmasan paticiğin ne kadar el üstünde yaşadığını tespit eden konuyu açmıştın. ama onlar bizim canımız B)-
Öne çıkan mesajlar