Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kimdir bu Diablo 3'e oy verenler? Yonetim bunlarin listesini duyursun, bilmeye hakkimiz var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sırasıyla; far cry 3 - borderlands 2 - dishonored bu d3'e oy verenleri ıslak odunla taksim meydanında döveceksin.. yılın hayal kırıklıkları (benim için); diablo 3 - guild wars 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 nordlydian said: sırasıyla; far cry 3 - borderlands 2 - dishonored benim de en beğendiklerim bunlar oldu. Birde Assassin'S Creed 3. Hatta oyuda assassine verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 XCOM ile Crusader Kings 2 arasinda kararsiz kalip, XCOM'a oy verdim. Onlarin arkasina da Dishonored'i koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3 farkli bi isimle farkli firmadan ciksaydi herkes kopegi olmustu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3'e oy verenler kimler denmiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Phyx afedersin ama diabo3 her şeyi aynı kalacak şekilde üstünde başka bir developer ismi ile çıksaydı anında ipi çekilmişti oyun medyası tarafından oyunculara kalmadan . Burda swtor i yılın oyunu seçen bir oyun medyasından bahsediyoruz , reklam gelirlerinin hatırına her şeyi göz ardı edebilen adamlar bunlar.Diablo'dada aynısı oldu gelecek reklamları düşünüpdillerine hakim oldular. Not : Diablo3 almadım/oynamadım ,sırf RMAH bile uzak durmam a için yeterli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu arada Dark Souls 2011 oyunu. VGA'de ve 4chan'ın kendi yaptıgı Vidya Awards'da Game of the Year aldı zaten. http://i.imgur.com/DRrdC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tabii ki diablo3. Diğer oyunlara bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 burada diablo 3'u secenler 4. ay sonunda inferno falan bitiren grup bence fjsdkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Darklight1903 said: diablo 3 10 sene daha beklese yine goty olamaz fsdjlkfjsd. rezillik. çoğunluk diablo 3 seçmiş de, ortalama bir oyun, diğerlerini oynamadıklarından diablo 3 denmiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 titan quest bile açıp oynasam şimdi diablo 3ü silkeler atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yalnız diğer oyunlar o kadar kötü ki diablo 3 oynamama rağmen bence de şu ankete diablo 3 basmak mantikli. borderlands 2 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Diabloyu lvl12de bıraktım mousuma acıdım hep aynı şey, dishonoredlan farcryı oynamadım o yüzden max payne diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 liste ne kadar kötüymüş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ilk 1-2 ay araliksiz oynadik diabloyu hem de cok eglenerek oynadik inferno progress'i gearcheck cockblockdi ama zevkliydi sonradan RMAH ve AH ve dandik patchler yuzunden biraktik baymaya baslamisti oyun ama bu, bu sene en cok diablo oynadigimizi degistirmiyor bazilariniz galiba goty konseptini idrak edemedigi icin cemkirmis bi suru diablo 3'u savundugum yok ama listedeki diger oyunlarla karsilastirinca ben en cok diablo'ya zaman harcamisim. benim de beklentilerimin altinda cikti diablo 3 ama bu senenin en cok oynanan ve en beklenilen oyunu oldugunu degistirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tomkat said: bazilariniz galiba goty konseptini idrak edemedigi icin cemkirmis bi suru tomkat said: ama bu senenin en cok oynanan ve en beklenilen oyunu oldugunu degistirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/2012_in_video_gaming sende haklısın bunların hepsi oraya sığmaz, ama millet sevdiği oyunu bulamadı diye laf etmiş sende savunma moduna geçip 'ben oynadım, herkes oynamıştır' gibi argümanlara sığınmışın. durmak yok yola devam tomcat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 somebody that i used to know kazanir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ya ben de nefret ettim diablo 3'den bi sure sonra ama diablo'dan baska bi oyun cikmadi bu sene milyonlarca kisinin bekledigi objektif olarak bakildiginda diablo 3'u istemeyerek de goty olarak gorenler hakli burda kimse off diablo 3 mukemmel, hala oynuyorum cok iyi be modunda oylamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tamamda goty o demek değil mi ? beklemek değil oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 D3 iyi oyun olmasa patide kendi bolumu olmazdi, en hafifinden pati yonetimi o bolumu acmissa gotydir, d3 e laf sokup oyunlardan ben anlarim safligini gosterenler banlansin :) Kendi bolumu var abicim birde bone kadar post atilmis bolume daha ne :) Diger oyunlar kici kiytirik bir konu uc gun sonrada 5. Sayfada .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://forum.paticik.com/list.php?45 PİVİPİSİNİ BAŞKA HİÇ Bİ OYUNDA BULAMADIM PATİ DE BULAMAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 swtorunda var bölümü knight online'ında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ha birde 1 hafta sonra sildiyseniz sildiniz hala d3 bolumu virvir carcar var yani seveni oynayani. Tartisip duruyorlar oyun hakkinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar