zazazu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 O zamanki samsunları içseydin bugüm özala hatim indirirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 zazazu said: KuddusiMavra said: başlığı neden değiştirdin değerli moderatör? Turgut Özal'a Targıt denilince bir rahatsızlık yarattığımı düşünmüyorum. Kendisi bizzat "prezidan buşla görüştüm" demeyi ilke olarak benimsemiş bir eski cumhurbaşkanıydı. Kuddusimavra tanımıyorum seni ama ,yazdıklarından anladığım kadarıyla bir dine inanmıyorsun ,ama ateistlerin bile ölmüş insana saygıda kusur etmediğini bilirim.şahsen de severdim rahmetliyi ,eminim yaşın 40+ ' sa bilirsin cebinde malbuşla yakalandığında ,totona cop girmesi içten bile değildi.millete tezek karışımlı samsunları dayıyorlardı ,üretimin yetmediği yerde.. Ha eminim samsun içiyorsundur hala,idealistsin ya... İçmiyorsanda tekel ürünü kullanıyorsundur şarabı ve viskiyi :) ya hep rahatsız adamlar beni bulur, çekiyorum işte:) hayır marlboro,samsun,cop,şarap,viski...nasıl bir çocukluk geçirdin gözüm sen? bence bu ülkenin ırzına, namusuna geçilmesinin yolunu açan bir adam kaliteli sigara içilmesine (güya) neden oldu diye öpüp başıma mı koyayım? neticede benim hitabım değil Targıt. Meftanın da haberi vardı ve ne yalan söyleyeyim sultanımız gibi mizah özürlü bir adam olmadığından en ufak bir tepki göstermezdi kendisi ile ilgili bu hitaplara. şimdi aradan bunca sene geçtikten sonra ben targıt deyince hakaret ettiğime inanan insan harbiden mantığının sınırlarını zorluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hayali ihracatlar, köşe dönmeceler, hortumlar, "dışarda daha ucuzu varken neden üretelim" zihniyeti, apolitik özal nesli... bu yüzden kendisi çok sevilen bir başbakanımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 targıt'tan daha iyisi bi parodide "özıl" denmesiydi. net hatırlayamadım ya metin akpınar ya da levent kırca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 jimmy carter bildiğin 80ler hollywood aksiyon filmlerinin nemesis iş adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ahmet Özal açıklama yapmış. Yurtdışından dönünce çok önemli açıklamalarda bulunacam demiş. Adam babası öldüğünden beri çok önemli açıklamalarda bulunuyor ama anası dahil kimsenin umrunda değil. Fatih Ürek kadar değeri yok lan sülalede. Amcası desen gıkı çıkmıyor Korkut beyin. Zehirlendiği falan yok Özal'ın işte millete konuşacak komplo olsun bi 20 sene idare etsin, sürüncemede kalsın diye ortaya attıkları bir başka palavra. Yok Semra Özal saçını saklıyormuş, savcılık almamış daha vs vs. Ulan bu saatten sonra şapkadan tavşan çıkarır gibi saç ortaya çıkarsa ve delil niteliği görürse yuh olsun bu memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ahmet Özal babam hastaneye yürüyerek gitti cesedi çıktı diye basın toplantısı düzenledi, ortaya yüzü gözü görünmeyen bir adamın fotoğrafını koydu babası olduğunu iddia etti. Adam Özal'ın sedyesini iten koruması çıktı. Ne şopar bir ailedir bu Özal ailesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 targıt hakaret değil lan aptallaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Siyasete girecek herhalde, yolunu yapiyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bir anda sustuklarına ve Tayyip bir anda "DERİN DEVLET ODAMA BÖCEK KOYMUUAŞ DERİN DEVLET qq" diye başladığına göre bu mezardan onlara pek ekmek çıkmadı heralde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar